Steinkopff 29 Report post Posted February 18, 2017 (edited) Evet arkadaşlar, normalde rus tanklarıyla oynayan biriydim. Almanlarla oynayayım dedim az Panzer IV olsun J olsun modelleri falan açtım şimdi ruslarda ise şuan sadece t-34 1940'm açık geri döneyim dedim keyif alamıyorum resmen. Hani o gri gri süzülüşleri yok mu arkadaşlar arazide işte o tadı vermiyor tam, Hani tankınız patlar da seçim ekranına geri dönünce bakarsınız daha bi dolu orta sınıf tankınız var işte bunu alamıyor sanki insan Rus'ta Hani o kısa namlunun hayvansı eğim açısı ile yükseklerden pat pat alırsınız ya işte t-34'te bunu tadamadım Hani boşluklu imla hakkı yüklersiniz de mühimmat infilak ettirirsiniz ya... Bilmiyorum belki de henüz Rus tier II 'den sadece t-34 açık olduğu için böyle hissediyorum... Vaziyet-i ahvalim budur Görüşlerinizi bekliyorum Edited February 18, 2017 by JCortazar 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Stillpiercer 131 Report post Posted February 18, 2017 ben wot ta oynuyordum ama gördüğüm iki oyundada tank özellikleri benzer t 34 oradada geçici bir tanktı bende orada beğenmemiştim pek ama t34-85 e geçince ciddi bir farklılık ortaya çıkmıştı çokta beğendiğim bir tanktı bence 34 85 i bir denemelisin Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...