Jump to content

Heavy Tank T34

kheynom_
 Share

Heavy Tank T34 je již druhým tankem ve hře s takovýmto označením, ale tentokrát se již pod tímto označením neskrývá mobilní sovětský střední tank, nýbrž skutečná americká těžká váha. T34 nese masivní kanón, ještě masivnější pancíř a téměř celou divizi amerických tankistů uvnitř. Připravte se na vozidlo, které si nežádá příliš velké seznamování - americký těžký tank Heavy Tank T34!

Heavy Tank T34 vznikl jako výsledek snahy amerického Artillery Department o posílení palebné síly tanků ze série T29. Na jaře 1945 byly proto dva prototypy T30 (tj. T29 vyzbrojené 155 mm kanónem a vybavené výkonnějším motorem) přezbrojeny kanónem ráže 120 mm a přeznačeny na T34. Hlavní výzbroj tanku, kanón T53 ráže 120 mm, byl v podstatě jen tankovou variantou protileteckého kanónu M1 stejné ráže a šlo o nejvýkonnější zbraň ze všech vozidel vzniklých v rámci projektu T29. Zbraň ale při výstřelu generovala velké množství povýstřelových spalin, které se hromadily v bojovém prostoru vozidla a nejen že výrazně zhoršovaly podmínky osádky, ale při promísení s kyslíkem rovněž tvořily potenciálně výbušnou směs. Na hlaveň kanónu byl proto později instalován odvod povýstřelových spalin, který odváděl přebytečné plyny pryč.

t34_02_450_cf49eab1fbc1976ff374cc91ea06f t34_01_450_09286493c8cd237cdb2c261ddbec1

S koncem války nicméně pominula potřeba po takto masivních obrněných vozidlech a v roce 1950 byl celý projekt T29 zrušen.

Mnoho hráčů se již ve hře seznámilo s vynikajícími vlastnostmi tanku T29, doposud ale neexistovala žádná srovnatelná alternativa v americkém technologickém stromě. Ta ale právě teď přichází v podobě právě T34.

t34_03_1280h720_96f1463fea48cc924a841601

Stáhnout jako tapetu: 1280x1024 | 1920x1080 | 2560x1440

S výkonnějším kanónem, dodatečným 100 mm plátem na zádi věži a výkonnějším motorem o výkonu 810 koní dokonce T34 v některých ohledech T29 i překonává.

t34_05_450_1e021489f5dc3a8630ea1efce8acc t34_04_450_a4c1a821b1fd92de0ae9cac16d91c

Tento masivní ocelový obr bude již brzy dostupný na IV. úrovni větve amerických těžkých tanků a zajisté se po vydání patche 1.67 stane jedním z nejžádanějších vozidel.

Již publikované devblogy:

• Upvote 2

7 minutes ago, wulfalier said:

A ake BRko to bude mat?

Nie je to prémiák, takže určite nie 6.0, prípadne kvôli balancu 6.3...očakávam 7.7. 

1 minute ago, czdj117 said:

Psali někde 6.7, to je tak akorát.

Ano, pre Challenger, Comet a podobne je to ideálny súper. A od pohľadu je ďaleko horší, než T32.

Edited by ZeleznyFenix
medal medal medal medal medal

3 minutes ago, czdj117 said:

Psali někde 6.7, to je tak akorát.

Jasne to chcem KT 10,5 tiez na tom br

3 minutes ago, ZeleznyFenix said:

Nie je to prémiák, takže určite nie 6.0, prípadne kvôli balancu 6.3...očakávam 7.7. 

No 7,3 je asi lepsie

Edited by wulfalier
medal medal medal medal medal medal medal medal

Porada Gaijinu:

Ivan: Úspěšně jsme zničily bitvy na V. Tieru raketami ale IV. Tier hraje pořád dost hráčů.

Anton: Tak přidáme jako prémiák T29.

...o pár měsíců později:

Ivan: T29 znechutilo IV. Tier velkému počtu hráčů, ale pořád je jich tam ještě hodně.

Anton: A dost! Už mě to nebaví! Dáme Panther II na BR 7.0, IS-2 na BR 5.7 a hlavně, dáme Američanům do stromu T34. Oni potáhnou... Uvidíte!

Edited by Gavinny
  • Upvote 10
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

5 minutes ago, Gavinny said:

Porada Gaijinu:

Ivan: Úspěšně jsme zničily bitvy na V. Tieru raketami ale IV. Tier hraje pořád dost hráčů.

Anton: Tak přidáme jako prémiák T29.

... o pár měsíců později:

Ivan: T29 znechutilo IV. Tier velkému počtu hráčů, ale pořád je jich tam ještě hodně.

Anton: A dost! Už mě to nebaví! Dáme Panther II na BR 7.0, IS-2 na BR 5.7 a hlavně, dáme Američanům do stromu T34. Oni potáhnou... Uvidíte!

Je to T29, ten kanon nemá až tak zase větší průraz, zdání jen klame v jeho mohutnosti. Kheynom to jasně píše... dokonce T34 v některých ohledech T29 i překonává.

Edited by czdj117
medal medal medal medal medal medal medal medal medal

1 minute ago, czdj117 said:

Je to T29, ten kanon nemá až tak zase větší průraz, zdání jen klame v jeho mohutnosti.

KT 10,5 ma tiez len o trosku vacsiu pene :DD

8 minutes ago, wulfalier said:

No 7,3 je asi lepsie

To bolo tiež ironicky, na IV. rank to ide, samozrejme, že tam nedajú 7.7. :D

4 minutes ago, czdj117 said:

Je to T29, ten kanon nemá až tak zase větší průraz, zdání jen klame v jeho mohutnosti.

No ono zase tam väčšina i ťažkých tankov má problém s T29. Mám alergiu, keď vidím v hre T29. A že ich behá dosť. Ale nie je prémiák, možno bude mať nejaký nerf. o_oAko určite T34 ma potešil, chcel som ho dávno, len teraz tam budú behať tak ako T-44-100, plejády prototypov, zanedlho bude jeden sériovo vyrábaný stroj na tri prototypové. :016:

Edited by ZeleznyFenix
  • Upvote 1

V RB jich jezdí docela dost, ale ten tank má spoustu hluchých čelně prostřelitelných míst, není to zase, ale opravdu tak těžká váha, říkám, to straší jen ta jeho mohutná figura, tuhle mě v RB propálil na čočku vedle hlavně prcek s 75 dělem, takže tak, nebojte se ho, je to prdítko ;)

4 minutes ago, ZeleznyFenix said:

To bolo tiež ironicky, na IV. rank to ide, samozrejme, že tam nedajú 7.7. :D

No ono zase tam väčšina i ťažkých tankov má problém s T29. Mám alergiu, keď vidím v hre T29. A že ich behá dosť. Ale nie je prémiák, možno bude mať nejaký nerf. o_oAko určite T34 ma potešil, chcel som ho dávno, len teraz tam budú behať tak ako T-44-100, plejády prototypov, zanedlho bude jeden sériovo vyrábaný stroj na tri prototypové. :016:

´Když to nadrbou všechno do jednoho BR tak škoda, prostě BR 10 minimálně ať se hraje, strojů je mraky a BR zůstává stejné jako když byla polovina tanků, to samé MM.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

V RB jich jezdí docela dost, ale ten tank má spoustu hluchých čelně prostřelitelných míst, není to zase, ale opravdu tak těžká váha, říkám, to straší jen ta jeho mohutná figura, tuhle mě v RB propálil na čočku vedle hlavně prcek s 75 dělem, takže tak, nebojte se ho, je to prdítko ;)

Tak dnes som zabil T29 do boku s M4 76 mm, ale čelne mi to odráža okrem vane na iv. rank skoro všetko. 

3 minutes ago, Paya_CZ said:

´Když to nadrbou všechno do jednoho BR tak škoda, prostě BR 10 minimálně ať se hraje, strojů je mraky a BR zůstává stejné jako když byla polovina tanků, to samé MM.

:D Na V. ranku už teraz som čakal v AB skoro tri min. A to samozrejme ma zničila raketová kravina, ako inak. T-62 vedľa mňa? Tiež zničené raketovou kravinou. Takže rozťahovanie BR nehrozí, pretože vyššie ranky skoro nikto nehrá, dokonca ani ja prakticky už vôbec. 

Edited by ZeleznyFenix

10 minutes ago, czdj117 said:

Je to T29, ten kanon nemá až tak zase větší průraz, zdání jen klame v jeho mohutnosti. Kheynom to jasně píše... dokonce T34 v některých ohledech T29 i překonává.

1. Pokud bude Gaijin opravdu důsledný, dostane T34 HVAP munici.

2. Neřeším, když to potkám v Tigeru II. Řeším, že tohle budu potkávat v STA-2 atp...

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Just now, Gavinny said:

1. Pokud bude Gaijin opravdu důsledný, dostane T34 HVAP munici.

2. Neřeším, když to potkám v Tigeru II. Řeším, že tohle budu potkávat v STA-2 atp...

1.To mas tak BR7,3-7,7 nizsie to bude blud iked sa obavam ze rank 4 je BR 7 top a az to daju na 6,7 coz dufam ze nie tak to iste chcem aj o Kt 10,5

2.No a BR kompresia v akcii :lol2:

11 minutes ago, ZeleznyFenix said:

Tak dnes som zabil T29 do boku s M4 76 mm, ale čelne mi to odráža okrem vane na iv. rank skoro všetko. 

:D Na V. ranku už teraz som čakal v AB skoro tri min. A to samozrejme ma zničila raketová kravina, ako inak. T-62 vedľa mňa? Tiež zničené raketovou kravinou. Takže rozťahovanie BR nehrozí, pretože vyššie ranky skoro nikto nehrá, dokonca ani ja prakticky už vôbec. 

Tak je fakt že tanky BR 8 AB drtí jen svazy, tedy aspoň lidi co dají prostě četu za CZ/SK svazy jen CMS a CSD a poslední dobou se objevilo CSBO, velmi vyjímečně CZSEF, za zahraniční VNPA, RIP, COBET, ANKA, TURK a jejich 3 variace, a možná ještě dva a to je vše, jinak po jednom člověku z různých svazů, a raketové vozidla to jen zkurvili, to je bez debat, bohužel já je musím hrát páč mi moc nesedí ale chci je mít taky ve fullu a jeto sněma nuda....žádná akce, žádný adrenalinový boj...

Edited by Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Já tedy miluji 6.7, poté 4.3, BR, 8 v RB to zatím není to pravé ořechové, tak říkajíc )

Pane kolego, co jsem zase RB zkusil já tak mně více bavilo to BR8 s chlapama než ty nižší :)

Edited by Paya_CZ

4 minutes ago, Paya_CZ said:

Pane kolego, co jsem zase RB zkusil já tak mně více bavilo to BR8 s chlapama než ty nižší :)

Tak ano P. kolego )) mám raději normální střelivo, přeci je tam větší předpoklad, že nejdeš na jednu ránu do kytek, taková variabilita s více možnostmi, HeatFs, vlastně degraduje jakýkoliv pancíř, takže je jedno s čím jedeš, prostě kdo vypálí první vyhrává.

14 hours ago, Onovo said:

edited? takže němcům E-serie, rusům objecty,KV-5,IS-6,japonci a briti to samý.

a s tím že to nebylo vyrobeno, jenom výkresy- no a ?

Preboha klud aj tak budu plakat ako je to vsetko nerfnute a Nemci su OP :lol2:

14 hours ago, Onovo said:

edited? takže němcům E-serie, rusům objecty,KV-5,IS-6,japonci a briti to samý.

a s tím že to nebylo vyrobeno, jenom výkresy- no a ?

Neboj to přijde, kupovat se bude jako ve WOT ;)

medal medal medal medal medal medal

• Jerson changed the title to Heavy Tank T34
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...