Jump to content

Heavy Tank T34

kheynom_
 Share

Just now, hrosovka_cz said:

a proc by sis mel brat tank jaky chces? na to mas wotko ne? ja si nepotrebuju vybirat z 50 tanku na tieru abych si zahral..no asi to je tim ze nejsem wotkar. me staci panzer III proti t34:D kdyz uz uplakanci pochopi ze hromada vozitek je neslucitelna s vybalancovanim BRka a MM. no jo to bychom nesmeli byt odkojeny wotkem ze? a ano mapy se zmensuji....kvuli AB a RB hracum...takze to ze to tak je za to podekuj sobe a dalsim podobnym

Nemyslím si,že zrovna kvůli RB hráčům se zmenšují mapy (já bych raději rozlehlé mapy) a na SB se čeká ve frontě občas dlouho.A WoT jsem hrál tak 2x před 3 lety a ten 30 GB (nebo kolik to mělo) hromady nesmyslností letěl pryč.Mám obavy,že Gaijin jde pomalu ve stopách Warganimgu!Proč tomu tak je,nevím! :facepalm:

medal medal medal medal medal

13 minutes ago, Mennerico_CZ said:

Nemyslím si,že zrovna kvůli RB hráčům se zmenšují mapy (já bych raději rozlehlé mapy) a na SB se čeká ve frontě občas dlouho.A WoT jsem hrál tak 2x před 3 lety a ten 30 GB (nebo kolik to mělo) hromady nesmyslností letěl pryč.Mám obavy,že Gaijin jde pomalu ve stopách Warganimgu!Proč tomu tak je,nevím! :facepalm:

souhlas ze to je trosku jiny wotko v soucasny dobe a SB je silne na ustupu. o tom ze to jako wotko koncipovany nebylo svedci mimo jine i stale funkcni kompletni ovladani tanku vcetne razeni atd. nu asi prisel novy manager ktery rekl udelame wotko 2 a naryzujeme penizek. nejvtipnejsi je jak hraci AB resi kdejakou kravinu ktera neodpovida realite holedne prurazu, panciru, apd ale ze jim tank jezdi jako RC model to jim vubec nevadi to je preci NORMALNI a v poradku:D

Edited by hrosovka_cz
  • Upvote 1

50 minutes ago, Mennerico_CZ said:

I když si zrovna nemyslím,že T34 patří tak vysoko (viděl bych to kolem 6.3 pro RB).

43 minutes ago, hrosovka_cz said:

pro uplakanky z AB a RB co fnukaji na MM a BRkem. hrajte SB jinak mazejte do WoTka. 

crazy-laugh-animated-gif.gif

Edited by Gavinny
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

11 hours ago, Hispanec said:

Tiež mám taký pocit.

Myslím si že to KTčko prestrieda v SRB T34ka. Už tam aj tak bolo dosť T29ok, no stále ich nebolo veľa kvôli tomu že to je prémiové. Toto bude v normálnom strome a k tomu to je ešte lepšie ako T29.

Nemám z toho tanku dobrý pocit.

Problém je s tím, že samotná T29 je po stránce pancéřování nedodělaná a kdyby to bylo správně, tak se stává pro KT čelně neprostřelitelná a to samé bude prakticky T34. Opravdu je čeho se obávat, že tenhle tank prakticky nahradí jak T-29, tak KT, Panthery II a T-44-100, takže i takhle drobná rozmanitost bude v tahu. U letadel po radikálním vylepšení létá prakticky jen Spitfire Mk.24(ve svazovkách).

Přijde mi, že Gaijjin něco chystá a neuvědomuje si nebo nechce uvědomovat, že takový stroj bude mít vliv i na svazové bitvy a to dost radikálně.

Ten tank by měl být cca na podobné úrovni jak IS-3 a na 5.ranku.

Edited by Marseill
medal medal medal medal medal medal medal medal

4 minutes ago, hrosovka_cz said:

souhlas ze to je trosku jiny wotko v soucasny dobe a SB je silne na ustupu. o tom ze to jako wotko koncipovany nebylo svedci mimo jine i stale funkcni kompletni ovladani tanku vcetne razeni atd. nu asi prisel novy manager ktery rekl udelame wotko 2 a naryzujeme penizek. nejvtipnejsi je jak hraci AB resi kdejakou kravinu ktera neodpovida realite holedne prurazu panciru apd ale ze jim tank jezdi jako RC model to jim vubec nevadi to je preci NOMRALNI a v poradku:D

Mě je vcelku jedno,jestli někdo preferuje AB,RB či SB.Jen by to chtělo trochu stejné úměrnosti,co se týče požadavků hráčů napříč módy ve hře.AB je nyní preferováno z mého pohledu RB hráče.Jiný pohled na to bude mít AB hráč.SB nechávám na SB hráčích.V základu by mělo jít hratelnost a zábavu a teď je otázka,jestli je Gaijin nakloněn pohledu ze všech 3 směrů nebo ne.Ale to sem nepatří (špatné vlákno) ;)

9 minutes ago, Spectre878 said:

SB? Myslíš ten mód kde naposledy dali type 74 a stb-1 proti t44 a m46? Pekne.

jak rikam jinde neustale pridavni vozidel je cesta do pekel a i SB samo jde pomalu do pytle ponevac i tam to zacina haprovat. specialne na tech vyssich.  no co chteli ste furt japonce furt neco noveho tak to mate...hala bala naplacny. je to bud a nebo bud chci hrat tanky a staci mi 10 kusu nebo chci hrat wotko pardon vlaste watko:D

Edited by hrosovka_cz
  • Upvote 1

Všichni se tady klepou strachy z T29, která je čelně papírová, ale když k BR 6.7 zavítají T54 tak z té T29 vyskakuji, mražení v zádech je slabé slovo když to čelně potkám. Ano, volám pro úpravu BR a MM, s tím musí Gaijin něco rychle udělat, vyváženost beru jako primární záležitost této hry.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal

35 minutes ago, czdj117 said:

Všichni se tady klepou strachy z T29, která je čelně papírová, ale když k BR 6.7 zavítají T54 tak z té T29 vyskakuji, mražení v zádech je slabé slovo když to čelně potkám. Ano, volám pro úpravu BR a MM, s tím musí Gaijin něco rychle udělat, vyváženost beru jako primární záležitost této hry.

T-54 není pro T29 zas až takový problém. Největší problém mi dělá IS-4.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

3 hours ago, hrosovka_cz said:

pro uplakanky z AB a RB co fnukaji na MM a BRkem. hrajte SB jinak mazejte do WoTka. 

tak si zapni t-34 vs tiger....

2 hours ago, Barro said:

Zrovna ty máš problém se zálohama, tvých 8 nasazení v bitvě je trošku masakr :DD a že jich na liště Sověti můžou mít naskládaných na některých BRkách opravdu hodně.

ano, někde jsou, ale někde.....nic ,třeba 6.7?

jinak pokdu jsi se koukl mám tam BR napřeskáčku dle osvědčených strojů ;) 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

31 minutes ago, Beatey_CZ said:

V SB na pohodu ne? 

No neřekl bych, ASU-57 Tigera nezpenetruje jenom zepředu, ale co T-34 1940/1941/1942(oboje dostupné v současném SB eventu a běžně postavováno proti Tigerům I)? No nevím...

spletl jsem si to s jiným Tank SB eventem :facepalm:

Edited by TDUForever

53 minutes ago, Scooby_Doom said:

Tak IS4 je poslední dobou problém i pro HEATFS z KnJpz nebo M47 čelně. :crazy:

A to niektory chcu aby IS4 isla na 7.3 ale Maus ostal na 7,7 :lol2:

medal medal medal medal medal medal medal medal

Ahááá. Táto IS-4M. Ja som myslel v realite. Pozri, nie je to oveľa horšie, ako u iných strojoch, toto bežne vidím na väčšine tankov. HESH obecne nefunguje, ako má, to vieme odkedy to tam dali.

WT musíte ľudia brať s nadhľadom, a hlavne neplatiť do toho peniaze v nádeji, že sa to "zlepší". 

Edited by ZeleznyFenix

2 hours ago, Paya_CZ said:

Kdyby bylo BR 10 + tak tyhle problémy nejsou ale protože GJ se snaží nadrbat všechno ksobě, takže bohužel...

keby bolo br 10 tak by sme čakali na hru dve hodiny už to pochopte ľudia :facepalm:

medal

5 minutes ago, cojaviemneviem said:

keby bolo br 10 tak by sme čakali na hru dve hodiny už to pochopte ľudia :facepalm:

No A? Místo toho chodíme do dvou hodin 20 bitev, protože to stojí za h....

Kvantita je lepší než kvalita, jooo to myslím vymysleli ti z toho východu.

Edited by Barro
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal

2 minutes ago, cojaviemneviem said:

Ale noták, nepřeháněj, to co je nastavené teď tak bylo dělané když bylo sotva 80 tanků....nyní jich máš v řádu stovek ....a když je BR takhle namačkané tak spoustu strojů ani lidi nehrají...

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

42 minutes ago, cojaviemneviem said:

Nikoliv. Ta komprese už je taková, že ty čekačky by se prodloužily jen minimálně, ovšem získali bychom daleko vyváženější týmy. 

• Upvote 3
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• Jerson changed the title to Heavy Tank T34
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...