Jump to content

Opinia na temat okrętów.

NightFury_Koala
 Share

W pełni popieram.

Za pieniądze wydane na pakiety testowe, dostaliśmy coś tak żenującego. Ogólnie fizyka zniszczeń kuleje poczynając od patcha 1.43.

Edited by *WalekMsT
p.s. gdzie są oznaczenia testera okrętów - Naval Tester ?
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

46 minutes ago, *WalekMsT said:

W pełni popieram.

Za pieniądze wydane na pakiety testowe, dostaliśmy coś tak żenującego. Ogólnie fizyka zniszczeń kuleje poczynając od patcha 1.43.

Ja mam oznaczenie, według mnie statki super, ładnie się prezentują, grafika cudowna, model zniszczeń coraz lepszy, nie żałuje wydanych pieniędzy.

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

52 minutes ago, NightFury_Koala said:

Witam.

W porównaniu do innych ofert na rynku Close Beta Testy Okrętów War Thunder są nudne i mało wymagająca, żałuje zainwestowanych pieniędzy i czasu.

Chętnie wysłucham argumentów jako, że dostępu nie mam a wszelkie aktualne szczegóły mnie interesują.

48 minutes ago, *WalekMsT said:

W pełni popieram.

Grasz w coś co dopiero dzięki waszym testom będzie szlifowane do perfekcji. 

• Upvote 2
medal

50 minutes ago, EvilBambus said:

Ja mam oznaczenie, według mnie statki super, ładnie się prezentują, grafika cudowna, model zniszczeń coraz lepszy, nie żałuje wydanych pieniędzy.

a wg mnie (mam takie prawo) statki dno, grafika ok, model zniszczeń żenujący, sama technika pływania przypomina żeglugę PT-76.

Bardzo żałuję wydanych pieniędzy.

pozdrawiam serdecznie

• Upvote 2

Mam oznaczenie testera. Zaprzestałem grać ponieważ gra nie daje emocji porównywalnych do samolotów czy czołgów i to jest moim zdaniem problem. Pieniądze uważam za dobrze wydane bo osobiście mogłem przekonać się o kolejnej wpadce producenta gry, które obserwuję od mniej więcej roku.

• Upvote 3
medal medal medal medal

18 hours ago, NightFury_Koala said:

Coś jest nie tak, gdyż wykupiłem pakiet, a oznaczenia nie mam.

o Koala dostał testera, a ja nie, a też mam bardzo drogie zestawy naval premium ;-)

Edited by *WalekMsT
  • Upvote 1

Póki co to na temat DM oraz rozgrywki się nie wypowiadam bo to może ulec znacznej zmianie, Grafika jest świetna, grafika i fizyka wody w tej grze jest przepiękna (nawet zauważyłem na teksturze okrętu że jak jakiś obszar zostanie dotknięty wodą to pozostaje na jakiś czas mokry... mały szczegół ale cieszy) a kuleje póki co to:

1. Optymalizacja

Na czołgach w zależności od mapy i ilości jednostek mam 50-60 FPS'ów na ustawieniach Filmowych to na okrętach czasem spadała nawet do 30 FPS ale myśle że zostanie to naprawione podczas CBT.

2. Sterowanie ogniem z okrętu

Na chwilę obecną jest to dosyć problematyczne bo jeśli chcesz używać wszystkich działek to musisz każdej grupie (Główne, dodatkowe, Przeciwlotnicze) przypisać przycisk, jak dla mnie wygodniejszym rozwiązaniem byłoby wybieranie danych grup za pomocą przycisków np 1-3 i strzelanie za pomocą LPM

3. Możliwość dodania większych jednostek

Chyba większość ludzi chciała by widzieć w tej grze rozgrywkę większymi jednostkami morskimi czyli niszczycielami, krążownikami czy pancernikami jako okrętami sterowanymi przez graczy ja jestem jedną z tych osób więc mam nadzieje że w przyszłości dodadzą jakiś tryb czy mapy umożliwiające taką rozgrywkę.

18 hours ago, NightFury_Koala said:

Grafika to nie wszystko wystarczy spojrzeć na Silent Hunter (np. 3 i 4).

Sama rozgrywka jest bardzo monotonna, podczas gry miałem odczucie pływania wirblem.

Dlatego napisałem na samym początku że co do DM (Damage Model) oraz rozgrywki na chwilę obecną się nie wypowiem bo może ona ulec znacznej zmianie podczas Zamkniętych Beta Testów.

On 7.03.2017 at 8:22 PM, NightFury_Koala said:

Witam.

W porównaniu do innych ofert na rynku Close Beta Testy Okrętów War Thunder są nudne i mało wymagająca, żałuje zainwestowanych pieniędzy i czasu.

Jakich okrętów?

:D

Przecież to są same kutry, które nawet nie wiem czy można nazwać statkami, a co dopiero "okrętami"...

• Upvote 5
medal medal medal

wiadomo coś   o  tym czy wprowadzą  okręty podwodne na myśli ogólnikowo  ?

Edited by Artas9999

On 9.03.2017 at 7:49 PM, PL_Andrev said:

Jakich okrętów?

:D

Przecież to są same kutry, które nawet nie wiem czy można nazwać statkami, a co dopiero "okrętami"...

Okręt - statek należący do marynarki wojennej.

Kuter torpedowy - klasa niewielkich okrętów.

Rozumiem, że ironia jest wymierzona w stronę Gadzin, jednak wolę pozostać przy poprawnej terminologi.

Edited by NightFury_Koala
medal medal medal medal

Mam nadzieję że , jak   zrobią    większe jednostki to ta cześć gry zdobędzie  popularność  ( wiem   że patrzę zbyt optymistycznie );)

Edited by Artas9999
  • Upvote 1

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...