Jump to content

Nem enged új járműbe miután meghaltam, pedig van elég SP-m.

csongi36
 Share

Amikor kezdek egy realisztikus csatát és kiválasztom melyik tankkal megyek rákattintok To battle/ csatába gombra majd cancel/megszakítom és egy másik tankot választok, akkor el kezd a végtelenségig tölteni a játék, miközben a hangok mennek a háttérben. Szóval ez a töltésjelző addig pörög körbe körbe, amíg meg nem szakítod, és utána megint váltani kell egy tankra, és vissza, hogy eggyáltalán bedobjan a játékba( már egy szép 1 perces késéssel) De a legrosszabb még csak most jön.... ha meghalsz és van elég pontod egy másik járműhöz, akkor nem leszel képes elindulni vele. Ha rákatintasz a To Battle gombra olyan mintha semmi sem történne, gyakorlatilag amit tehetsz az a chat-en írás vagy a hangárba menet. És hát ez igen fusztrál. Lehet mondani, hogy ne váltsak tankot a játék elején, de pl egyik tankot akkarom fejleszteni, de meglátom, hogy erre a térképre a másik tankom sokkal jobb lenne kezdéshez már reflexből váltok arra mielött kiküldene. Mert hát nem számít rá az ember, hogy az egész interfész bekrepál csak úgy, és szerintem jogosan, igazán zavaró, főleg a dühvel együtt amikor kilőnek és nem tudsz semmit se csinálni, hogy visszatérj és visszafizesd a tartozásod :P.

7 minutes ago, csongi36 said:

Amikor kezdek egy realisztikus csatát és kiválasztom melyik tankkal megyek rákattintok To battle/ csatába gombra majd cancel/megszakítom és egy másik tankot választok, akkor el kezd a végtelenségig tölteni a játék, miközben a hangok mennek a háttérben. Szóval ez a töltésjelző addig pörög körbe körbe, amíg meg nem szakítod, és utána megint váltani kell egy tankra, és vissza, hogy eggyáltalán bedobjan a játékba( már egy szép 1 perces késéssel) De a legrosszabb még csak most jön.... ha meghalsz és van elég pontod egy másik járműhöz, akkor nem leszel képes elindulni vele. Ha rákatintasz a To Battle gombra olyan mintha semmi sem történne, gyakorlatilag amit tehetsz az a chat-en írás vagy a hangárba menet. És hát ez igen fusztrál. Lehet mondani, hogy ne váltsak tankot a játék elején, de pl egyik tankot akkarom fejleszteni, de meglátom, hogy erre a térképre a másik tankom sokkal jobb lenne kezdéshez már reflexből váltok arra mielött kiküldene. Mert hát nem számít rá az ember, hogy az egész interfész bekrepál csak úgy, és szerintem jogosan, igazán zavaró, főleg a dühvel együtt amikor kilőnek és nem tudsz semmit se csinálni, hogy visszatérj és visszafizesd a tartozásod :P.

Halihó!

Először is üdv a fórumon.

Másodszor pedig azt tudom javasolni, hogy nézd meg holnap is, hogy fennáll-e még a probléma, hátha az 1.67-es frissítés megjelenése megoldja.

Utána majd szólj, hogy volt-e változás.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Hali, megpróbáltam újrateremteni a helyzetet, és  a frissítés után is fennmaradt a probléma. De a mostani próbálozásaimnál már egyből a másik tank To battle gombjára kattintottam, mielött cancel-eltem az elsőnek választottat. Ami most feltünt amit elöbb nem, hogy már az első spawnolásnál is kizár a többi járműből, nem csak a 2.nál(csak eddig még nem próbáltam többször változtatni már a legelején).

Szóval példaként csináltam néhány képet, bár az eleje lemaradt:

Az első járműnek választottam a KV-1-et, és megnyomtam a ToBattle! gombot, majd átváltottam az ASU-57-re és ott is megnyomtam a To Battle! gombot, ami indokolatlanul hosszú töltést eredményezett, majd egy idő után megjelent a cancel a töltésen, amit megnyomtam1-2 percel miután megjelent. és utána már hiába kattintottam a KV-1-re vagy a T34-re már csak az ASU-57-el enged játszani, amit 2.ra választottam. Késöbb a repülőket sem engedi ha van elég pontom, szimplán csak nem reagál semmit miután rákattintok a To Battle! gombra.

Remélem valamennyire érthető, de furcsa mert amikor először kerestem mi a hiba angolul nem találtam hasonló gondokban lévő embereket, ami furcsa, mert igen könnyen előidézhető ez a bug nálam.

Nálam is ez volt az előbb. Valamiért nem szabad meg gondolnod magad. Mert én is meg gondoltam magam csak én pontot(spawn) váltottam, de nekem is ez jött fel. 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...