Orkann 249 Report post Posted May 5, 2017 jak w temacie co byscie polecili tak w przedziale cenowym do 300 zeta+/-. poprzegladalem troche ofert w necie i zglupialem i chetnie poslucham opinii uzytkownikow/specow za pomoc z gory dziekuje Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted May 5, 2017 za jakies niecale 20% budzetu nabylem jakis czas temu reklamowane na forum defendery i jeszcze nie udalo mi sie ich zepsuc. graja przyjemnie, a i mikro niezle + premkowy czolgun i jakies wrony lub konto premium wpadlo ))) takze po taniosci (taniej niz pchelki douszne!) moge polecic Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Maciek4530 332 Report post Posted May 5, 2017 za 120 zł można wyłapać nowe creative 3d tactic alpha, używam - dobry stosunek ceny do jakości (średnia półka oczywiście), myślę że śmiało można polecić Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ullr_Diabolos 456 Report post Posted May 5, 2017 (edited) Ja moge polecic: https://www.asus.com/pl/ROG-Republic-Of-Gamers/Orion_PRO/ Jednak uwazam ze takie dodatki jak: sluchawki , joystick, mysz czy klawiature to juz kazdy powinien dopasowac pod siebie .... Edited May 5, 2017 by Ullr_Diabolos 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted May 5, 2017 38 minutes ago, Ullr_Diabolos said: sluchawki , joystick, mysz czy klawiature to juz kazdy powinien dopasowac pod siebie .... tak jak szczoteczke do zebow 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Shub_Niggurath 2,675 Report post Posted May 5, 2017 Osobiście polecam osobno mikrofon i osobno słuchawki. Może to tylko ja, ale każde słuchawki z wbudowanym mikrofonem połamałem po max pół roku Obecnie lecę na jakimś biurkowym mikrofonie za 30zł + Sennheisery za niecałą stówkę i jest gites. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...