Jump to content

Tank Oyunun da Uçak olması

Guest
 Share

Madem konu bu kadar dağıldı, sizinle ufak bir oyun oynayalım forum sakinleri;

Aşağıda paylaşacağım istatistiklerin biri ortalama üstü sıradan bir oyuncuya aitken diğeri süper elit mükemmel bir oyuncuya aittir, doğru tahmin edenlere benden sakız (Hiç bakmayın çok kolay bir oyun aslında)

Spoiler

P0b3y7.jpg

qbXq5Q.jpg

M0MYO2.jpg

3748mr.jpg

Bende borsada oynasam dolar milyarderi olurum, valla bak! Hatta orjinal Gundam robotunu Adana getirtirdim madem bu kadar umursanıyormuş ama sevmiyorum ya, borsanın ortamını sevmiyorum...

• Upvote 3
medal medal medal medal

Guest

Ne çene var arkadaş, yaz yaz bitmiyor, Golden den girmiş, izlenme sayısından,  full hd den çıkmış.
Beğenmediği, ergen bulduğu, rahatsız olduğu başlıklara yazıp "ilgi odağı" olmayı seviyor. Açılan başlığa bak adamın verdiği cevaplara ve konuyu getirdiği yere bak, cevap versen günlerce hiç usanmadan sabaha kadar yazacak. 

Edited by Guest

Yikus_Maximus (Posted )

Önceden de uyarmıştım, fakat dinlemediniz. İleride daha dikkatli olmak zorundasınız. Yapılmaması gereken davranışlar: 1.1.2. Gözetilen alanlarda ateşli bir kavga başlatmak veya katılmak, kasıtlı olarak bir konuyu saptırmak veya işe yaramayan anlamsız istenmeyen mesajlar göndermek.

11 hours ago, Kara_Sipahi said:

Sinirlendiğin şahıs bilgisayar konusunda yardım isteyen bir arkadaşa benim fanım senin bilgisayarını satın alır deyip arkadaşı aşağılamıştı. 1.5 sene önce oyunculuğunu eleştiren başka bir arkadaşa da yaklaşık ben 20 yıldır oyuncuyum deyip işi internet üzerinden hiç bir gerçekliği olmayan sözde zeka testlerini çözmeye davet etmişti. Graniyozite kişiliklerin sözüne bakıp da sinirlerini bozmaya değmez. Boşver biz konumuzu tartışalım.

Senin bu örneğin bir az demogojik. Olayı bir hatırlayalım:

- Oyunun performansı ve optimizasyonu hakkında atıp tutan bir arkadaş, yeni aldığı sistemden randıman alamadığını, yüksek fps ve randıman alan oyuncular ile aynı performansı almak için hangi sürücü ve sistem ayarlarını kullanması gerektiğini sormuştu.

- Bir süre ayarları ve yapması gerekenleri yazanlara ise, yazılanların işe yaramadığını sıkıntının nerede olduğunu sorunca, birileride en başta sorması gereken soruyu sorup, sistem özelliklerini yazmasını istediler. İlk başta yazamayan aynı şahıs, bir kaç ite kaka tariften sonra yazdı ve yazılan sistemin internet kafede word'de yazı yazmaktan hallice bir sistem olduğu ortaya çıktı. 

- Makinenin ederi hakikaten o dönemde kullandığım Noctua D14 Fan'ın fiyatı ile aynıydı ve yakın zamanda bende hakikaten o fanı sahibinden.com da sattım ve donanımımı yeniledim. Aşağıladığımı iddia ettiğin şahsın "siz mal gibi onca para veriyorsunuz ama ben sizin işlemci fanı aldığınız paraya sistem toplar aynı performans ile oynarım!" kafası ile alay etmeye çalışırken burada emek, para, zaman harcayanları koruduğum için kalkıp bana iftira atıyorsun.

IQ meseleside benzer bir durumda ona hiç girmiyorum bile, kalkıp onuda sen bul başlığı burada paylaş haklı olduğunu ispat et. Aksi durum yine iftira ve demogoji.

28 minutes ago, Ebaturab said:

Ne çene var arkadaş, yaz yaz bitmiyor, Golden den girmiş, izlenme sayısından,  full hd den çıkmış.
Beğenmediği, ergen bulduğu, rahatsız olduğu başlıklara yazıp "ilgi odağı" olmayı seviyor. Açılan başlığa bak adamın verdiği cevaplara ve konuyu getirdiği yere bak, cevap versen günlerce hiç usanmadan sabaha kadar yazacak. 

Verecek cevap bulamayınca yine saçma sapan bir yorum yazmışsın, tamda senden beklendiği gibi. Konuyu buralara getiren sensin, kısa ve öz halde madde madde o uçakların neden orada olduğunu hakettiğin üslub ile yazdım, halen daha bık bık yapıyorsun.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

4 hours ago, Ggoddkkiller said:

Madem konu bu kadar dağıldı, sizinle ufak bir oyun oynayalım forum sakinleri;

Aşağıda paylaşacağım istatistiklerin biri ortalama üstü sıradan bir oyuncuya aitken diğeri süper elit mükemmel bir oyuncuya aittir, doğru tahmin edenlere benden sakız (Hiç bakmayın çok kolay bir oyun aslında)

Reveal hidden contents

P0b3y7.jpg

qbXq5Q.jpg

M0MYO2.jpg

3748mr.jpg

Bende borsada oynasam dolar milyarderi olurum, valla bak! Hatta orjinal Gundam robotunu Adana getirtirdim madem bu kadar umursanıyormuş ama sevmiyorum ya, borsanın ortamını sevmiyorum...

Mesela bu arkadaşta oyunu bildiği halde bu şekilde mesaj yazdığına göre, demogoji alanında master yapanlardan olduğunu anlamak hiçte zor değil. Arcade modunda zaten kötü olan araçlar acaba RB'de işe yapacak mı diye en fazla 20 maç oynarım, bakarım iş yapmıyor, zaten getirisi ve bonusu az olduğundan RB modunda devam etmem. Aynı şeyi uçaklar ile de RB ve Sim modunda yapıyorum, videolarımda anlatıyorum, gizli veya utandığım bir durum değil. Ama bu tutum birilerinin gerçekten somut bilgiler ile bir şey elde edemeyince ne kadar çaresizce alakasız yerlerden, deneyimsiz oyncuları kendi istedikleri gibi güdüp yönlendirmeye çalıştıklarının göstergesi.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

1 hour ago, GARYOSAVAN said:

Senin bu örneğin bir az demogojik. Olayı bir hatırlayalım:

- Oyunun performansı ve optimizasyonu hakkında atıp tutan bir arkadaş, yeni aldığı sistemden randıman alamadığını, yüksek fps ve randıman alan oyuncular ile aynı performansı almak için hangi sürücü ve sistem ayarlarını kullanması gerektiğini sormuştu.

- Bir süre ayarları ve yapması gerekenleri yazanlara ise, yazılanların işe yaramadığını sıkıntının nerede olduğunu sorunca, birileride en başta sorması gereken soruyu sorup, sistem özelliklerini yazmasını istediler. İlk başta yazamayan aynı şahıs, bir kaç ite kaka tariften sonra yazdı ve yazılan sistemin internet kafede word'de yazı yazmaktan hallice bir sistem olduğu ortaya çıktı. 

- Makinenin ederi hakikaten o dönemde kullandığım Noctua D14 Fan'ın fiyatı ile aynıydı ve yakın zamanda bende hakikaten o fanı sahibinden.com da sattım ve donanımımı yeniledim. Aşağıladığımı iddia ettiğin şahsın "siz mal gibi onca para veriyorsunuz ama ben sizin işlemci fanı aldığınız paraya sistem toplar aynı performans ile oynarım!" kafası ile alay etmeye çalışırken burada emek, para, zaman harcayanları koruduğum için kalkıp bana iftira atıyorsun.

IQ meseleside benzer bir durumda ona hiç girmiyorum bile, kalkıp onuda sen bul başlığı burada paylaş haklı olduğunu ispat et. Aksi durum yine iftira ve demogoji.

Verecek cevap bulamayınca yine saçma sapan bir yorum yazmışsın, tamda senden beklendiği gibi. Konuyu buralara getiren sensin, kısa ve öz halde madde madde o uçakların neden orada olduğunu hakettiğin üslub ile yazdım, halen daha bık bık yapıyorsun.

1-) Yaşınızı başınızı almışsınız üslübunuza dikkat edin. Hani diyorsun ya karşımdakinin üslubuna göre konuşurum diye, bak bakalım ben sana "bık bık" ediyorsun tarzı bir kelime kullanmadım.

2-) 22 mayıs 2016'daki yazınızı okuyun. Şimdi dersiniz ki beni kışkırttılar ben haklıydım iftira atıyorsunuz bana :)

3-) Ortalık yatışsın diye bir video atalım dedik transformersden girmişsin, videodaki şahsın gbtsinden çıkmışsınız.

4-) Arcade savaşlardaki deneyimlerinizle sim savaşlarda uzman olduğunuzu iddia ediyorsunuz orası da ayrı bir konu.

5-) Attığım postu okuyanlar fark edecektir ki orada da insanları aşağılıyorsunuz ve tartışıyorsunuz.

6-) Konuyu dağıtan ben miymişim bir soralım forumdaki arkadaşlara. Ben tank maçında uçakların neden olup olmamasını gerektiğini tartışırken, siz gelip insanlara ergen dediniz.

Edited by Kara_Sipahi
medal

10 minutes ago, Kara_Sipahi said:

1-) Yaşınızı başınızı almışsınız üslübunuza dikkat edin. Hani diyorsun ya karşımdakinin üslubuna göre konuşurum diye, bak bakalım ben sana "bık bık" ediyorsun tarzı bir kelime kullanmadım.

2-) al buyur 22 mayıs 2016'daki yazını oku.

3-) Ortalık yatışsın diye bir video atalım dedik transformersden girmişsin, videodaki şahsın gbtsinden çıkmışsın.

4-) Arcade savaşlardaki deneyimlerinizle sim savaşlarda uzman olduğunuzu iddia ediyorsunuz orası da ayrı bir konu.

1- Zaten bana karşı olanların %90'ı üslub hede hödö diye zırvalıyor ama yazdıklarımın yanlış olduğunu nedense bir türlü ispat edemiyor. Üslubum ise karşıdakinin üslubu ile aynı, onlar cümleye nasıl başlıyorsa bende öyle başlıyorum. "Sevgili arkadaşlar, sayın oyuncular vs. vs." diye başlasalar, bende öyle başlarım. Bu durumda benim üslubum

değil, başlıkların açanların üslubları sıkıntılı.

2- Üslup, üslup diyip duruyosunuz, o başlıkta tartışmanın başlama sebebi zaten adamın açtığı başlığın üslubu! 

"GeneralVatan'ın postundan alıntıdır: "Forumdaki 100 level oyunculara soruyorum çok zevk alıyor musunuz 5-10 level playerleri vururken:"

Öyle üsluba böyle üslub: Ben çokta keyif almıyorum, zira adil olsun diye tek elle oynuyorum ama buna rağmen öldüremiyorlar, yapacak bir şey yok. :) Her ülke için ayrı ayrı 100 level veriliyor olsa sadece uçaklar için 500 level, tanklar içinde +400 level ile, 900 level olmuş olurdum ama eminim o zamanda 100 leveliz karşıda 900 level adamlar var diye ağlardınız."

3- Her konuda ne kadar araştırmacı olduğumu gösteriyor. 

4- Ben mi yanlış görüyorum yoksa başlık tam olarak burada değil mi? "

Madde madde cevap verdim ki, sende aynı şekilde nizami bir biçimde kendini savunabil diye.

Edited by GARYOSAVAN

Kanıt istediniz kanıtı. İsterseniz girip yazınızı değiştirebilirsiniz lakin fotosunu aldığım için sıkıntı yok.

Edited by Kara_Sipahi
medal

5 minutes ago, GARYOSAVAN said:

Mesela bu arkadaşta oyunu bildiği halde bu şekilde mesaj yazdığına göre, demogoji alanında master yapanlardan olduğunu anlamak hiçte zor değil. Arcade modunda zaten kötü olan araçlar acaba RB'de işe yapacak mı diye en fazla 20 maç oynarım, bakarım iş yapmıyor, zaten getirisi ve bonusu az olduğundan RB modunda devam etmem. Aynı şeyi uçaklar ile de RB ve Sim modunda yapıyorum, videolarımda anlatıyorum, gizli veya utandığım bir durum değil. Ama bu tutum birilerinin gerçekten somut bilgiler ile bir şey elde edemeyince ne kadar çaresizce alakasız yerlerden, deneyimsiz oyncuları kendi istedikleri gibi güdüp yönlendirmeye çalıştıklarının göstergesi.

En fazla 20 maç oynamana yani mod hakkında hiçbir bilgin olmamasına rağmen uçakların etkinliği hakkında sallamaktan ve saçma sapan skill matters yorumları atmaktan çekinmiyordun, ne değişti? Bilmediğin mod hakkında tartışan insanları aşağılamak serbest ama oynamadığın için oyunculuğuna laf gelirse demogoji, getirisi az... Valla canını kim sıktıysa git onla uğraş birader, senle ne bir derdimiz var nede oyunculuğun umrumuzda. Yok hala süper elit mükemmel oyuncu olduğunu iddia ediyorsan oynada görelim, benim borsa örneğim gibi boş laflara gerek yok...

• Upvote 2
medal medal medal medal

17 minutes ago, Ggoddkkiller said:

En fazla 20 maç oynamana yani mod hakkında hiçbir bilgin olmamasına rağmen uçakların etkinliği hakkında sallamaktan ve saçma sapan skill matters yorumları atmaktan çekinmiyordun, ne değişti? Bilmediğin mod hakkında tartışan insanları aşağılamak serbest ama oynamadığın için oyunculuğuna laf gelirse demogoji, getirisi az... Valla canını kim sıktıysa git onla uğraş birader, senle ne bir derdimiz var nede oyunculuğun umrumuzda. Yok hala süper elit mükemmel oyuncu olduğunu iddia ediyorsan oynada görelim, benim borsa örneğim gibi boş laflara gerek yok...

Kötü olan araçlar ile, en fazla 20 maç! Bak yine demogoji yapıyorsun. ;) Tamam sende 5.6K maç atmışsın ama bende 7.3K maç atarken K/D oranında senin 3 katınım. Üstelik dandik araçlarla da oynadığım halde. Süper elit hede hödöyü ben asla dile getirmedim. Bunu da sen yazıyorsun. Muhtemelen baktığın sistem o şekilde kategorize ettiği için.

http://thunderskill.com/en/stat/Ggoddkkiller

http://thunderskill.com/en/stat/GARYOSAVAN

Benimde seninle bir derdim yok, oyunda gördüğümde selamda veriyorum ama görüyorum ki senin itiraf etmek istemesende benimle bir derdin var. En azından bu tartışmada dürüst ve açık değilsin. Arcade başlığında açılan "Arcade oyun modu hakkındaki başlıkta" ısrarla sim stats diyip duruyorsun. Yok eğer sim modunu tartışıyorsanız yanlış yerdesiniz!

Edited by GARYOSAVAN

19 minutes ago, GARYOSAVAN said:

1- Zaten bana karşı olanların %90'ı üslub hede hödö diye zırvalıyor ama yazdıklarımın yanlış olduğunu nedense bir türlü ispat edemiyor. Üslubum ise karşıdakinin üslubu ile aynı, onlar cümleye nasıl başlıyorsa bende öyle başlıyorum. "Sevgili arkadaşlar, sayın oyuncular vs. vs." diye başlasalar, bende öyle başlarım. Bu durumda benim üslubum

değil, başlıkların açanların üslubları sıkıntılı.

2- Üslup, üslup diyip duruyosunuz, o başlıkta tartışmanın başlama sebebi zaten adamın açtığı başlığın üslubu! 

"GeneralVatan'ın postundan alıntıdır: "Forumdaki 100 level oyunculara soruyorum çok zevk alıyor musunuz 5-10 level playerleri vururken:"

Öyle üsluba böyle üslub: Ben çokta keyif almıyorum, zira adil olsun diye tek elle oynuyorum ama buna rağmen öldüremiyorlar, yapacak bir şey yok. :) Her ülke için ayrı ayrı 100 level veriliyor olsa sadece uçaklar için 500 level, tanklar içinde +400 level ile, 900 level olmuş olurdum ama eminim o zamanda 100 leveliz karşıda 900 level adamlar var diye ağlardınız."

3- Her konuda ne kadar araştırmacı olduğumu gösteriyor. 

4- Ben mi yanlış görüyorum yoksa başlık tam olarak burada değil mi? "

Madde madde cevap verdim ki, sende aynı şekilde nizami bir biçimde kendini savunabil diye.

Link istediniz yolladım daha ne kanıtı istiyorsunuz? Üslup konusundan eleştiriliyorum demişsiniz de direk insanlara ergen etiketi yapıştırıp konuyu alevlendirdiniz. Kişinin üslubuna göre davranırım diyorsunuz ya ben ne zaman sizin söylediklerinize "hede hödö", "zırva" ya da size iftiracı vs dedim de konuyu mahalle ağzına çevirdiniz? Bakın hala siz diyorum. Konunun adresini vermişsiniz de biz siz gelmeden önce Uçak maçlarında tank olsun mu olmasın mı, olacaksa da neler değişebilir onu tartışıyorduk. Siz geldiniz heykellere, robotlara, argolara, hakaretlere döndük ki benden kanıt istediniz link attım ve konuyu ben dağıtmışım gibi bir hava yaratmaya çalışıyorsunuz.

Edited by Kara_Sipahi
medal

57 minutes ago, GARYOSAVAN said:

Kötü olan araçlar ile, en fazla 20 maç! Bak yine demogoji yapıyorsun. ;) Tamam sende 5.6K maç atmışsın ama bende 7.3K maç atarken K/D oranında senin 3 katınım. Üstelik dandik araçlarda oynadığım halde. Süper elit hede hödöyü ben asla dile getirmedim. Bunu da sen yazıyorsun. Muhtemelen baktığın sistem o şekilde kategorize ettiği için.

Hah şöyle samimi ol, herkesten en az 3 kat iyiyim, patates bilgisayarın var konuşuyorsun diye gerçek yüzünü göster! Bende vicdan azabı çekmeden senin 3 katı K/D oranlarını buraya koyayım:

Spoiler

4PJR3J.jpg

BrB91D.jpg

Ortalama üstü oyuncu                             Süper elit mükemmel oyuncu

Tiger 2 H                      5.2 K/D                                                         4.4 K/D

Is-2 1944                     3.5 K/D                                                          2.9 K/D

T-44                             2.6 K/D                                                          2.1 K/D

Comet 1                       2.6 K/D                                                          2.4 K/D

T-34-85(D-5T)             2.9 K/D                                                          2.4 K/D

T32                             3.7 K/D                                                           2.4 K/D

Panther A                    2.1 K/D                                                          1.3 K/D

Tiger 2 P                     2.7 K/D                                                           3 K/D

M26                             3 K/D                                                              3.7 K/D

Ne güzel 3 katı K/D yapıyorsun sen öyle, sadece fanının satın alabileceği zırt pırt donan 10 fpse düşen patates bilgisayarımla çoğu tankta seni geçmişim 'skill' farkını düşün artık. Valla birader saçmalanırda bu kadar saçmalanmaz, kendi itibarını düşünmüyorsun belki ama aynı zamanda çok değerli bir filomuzda yöneticisin, bilgisayardan 1 dakika uzaklaşıp ne saçmalıyorum ben diye biraz düşünmeni tavsiye ederim...

Edited by Ggoddkkiller
  • Upvote 4
medal medal medal medal

Yikus_Maximus
Yikus_Maximus gave Kara_Sipahi a warning for this post
Reason: Verbal Warning Only · Points: 0 ·
4 minutes ago, Ggoddkkiller said:

Hah şöyle samimi ol, herkesten en az 3 kat iyiyim, patates bilgisayarın var konuşuyorsun diye gerçek yüzünü göster! Bende vicdan azabı çekmeden senin 3 katı K/D oranlarını buraya koyayım:

Reveal hidden contents

4PJR3J.jpg

BrB91D.jpg

Ortalama üstü oyuncu                             Süper elit mükemmel oyuncu

Tiger 2 H                      5.2 K/D                                                         4.4 K/D

Is-2 1944                     3.5 K/D                                                          2.9 K/D

T-44                             2.6 K/D                                                          2.1 K/D

Comet 1                       2.6 K/D                                                          2.4 K/D

T-34-85(D-5T)             2.9 K/D                                                          2.4 K/D

T32                             3.7 K/D                                                           2.4 K/D

Panther A                    2.1 K/D                                                          1.3 K/D

Tiger 2 P                     2.7 K/D                                                           3 K/D

M26                             3 K/D                                                              3.7 K/D

Ne güzel 3 katı K/D yapıyorsun sen öyle, sadece fanının satın alabileceği zırt pırt donan 10 fpse düşen patates bilgisayarımla çoğu tankta seni geçmişim 'skill' farkını düşün artık. Valla birader saçmalanırda bu kadar saçmalanmaz, kendi itibarını düşünmüyorsun belki ama aynı zamanda çok değerli bir klanımızda yöneticisin, bilgisayardan 1 dakika uzaklaşıp ne saçmalıyorum ben diye biraz düşünmeni tavsiye ederim...

Kanıt gösterrrr, demogoji yapmaaaa, hede hödö ödöf bödöf :D

Yikus_Maximus (Posted )

Rüzgara kapılıp gitmeyin sizde lütfen. Yapılmaması gereken davranışlar: 1.1.4. Herhangi bir War Thunder kullanıcısını/Gaijin görevlisini herhangi bir şekilde taklit etmek (o gibi davranmak). Bu madde kullanıcı isimleri, imzaları, ileti içerikleri, ünvanlar, durum güncellemeleri veya Gaijin Topluluk Çalışanları tarafından sahtekârlık olarak değerlendirilecek herhangi bir diğer malzemeyi içerir. Bu kural hem forumda hem de oyun içinde geçerlidir.
medal

Yikus_Maximus
Yikus_Maximus gave Ggoddkkiller a warning for this post
Reason: Verbal Warning Only · Points: 0 ·
26 minutes ago, Kara_Sipahi said:

Kanıt gösterrrr, demogoji yapmaaaa, hede hödö ödöf bödöf :D

Hocam arkadaşı provoke etmeyelim, gerçekten sağlam saçmaladı ama belliki bir derdi sorunu var. Gerçekten Türkiye standartlarında iyi oyuncudur, çok değerli bir filomuzda yöneticidir ama bazen böyle ipin ucunu kaçırıyor ne yazıkki :facepalm:

Edited by Ggoddkkiller
  • Upvote 3
medal medal medal medal

Alt tarafı bir oyun için kırmayın birbirinizi. Kim iyi oynuyor kim kötü oynuyor ne fark eder ki? Oynarken keyif aldığınız sürece... 

• Upvote 1
medal

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...