Jump to content

Main Battle Tank M60A2 Starship

kheynom_
 Share

2 minutes ago, Paya_CZ said:

Problém hry je ten, že si kdejaký blb může vzít BR 1.3 na BR 8 atd...., mně fascinuje když si nějaký takový inteligent veme na BR8 takový šrot typu BT a všechny ostatní tanky jedou rychleji než ten blb a každý ho odtlačí do pryč :D

Nepodceňujem I. tier. Škoda že som nenatočil z predvčera, ako som s BT-7 cez pól Karélie zničil tromi ranami čelne Type 60 ATM.

Edited by ZeleznyFenix
medal medal medal medal medal

15 minutes ago, ZeleznyFenix said:

Nepodceňujem I. tier. Škoda že som nenatočil z predvčera, ako som s BT-7 cez pól Karélie zničil tromi ranami čelne Type 60 ATM.

Není podceňování, ale že tyto prdítka tam nemají co dělat, upřímně raketen panzery, sherideny, type 60 atd, zničí kdejaký ňouma i v záložním tančíku. Prostě pokud někdo toto bude brát do BR 7 třeba, tak ať ten tank tam i přesunou a může si ho vesele tam expit a ne pak tam sním jen trolit když si ho vyzkoumá na BR 1.3 hrdina, jinak kčemu jsou tedy BR když si s čímkoliv lze hrát kdekoliv? Pane kolego zničit tyto vozítka BR 8 co mají pancíř jako tanky a zálohy na BR 1 tankem s první úrovně není fakt umění ;)

Edited by Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

1 minute ago, Paya_CZ said:

Není podceňování, ale že tyto prdítka tam nemají co dělat, upřímně raketen panzery, sherideny, type 60 atd, zničí kdejaký ňouma i v záložním tančíku.

To pak naštve že? Když tě takový "kde jaký blb" v BTčku sejme... :D 

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

18 minutes ago, Paya_CZ said:

Není podceňování, ale že tyto prdítka tam nemají co dělat, upřímně raketen panzery, sherideny, type 60 atd, zničí kdejaký ňouma i v záložním tančíku. Prostě pokud někdo toto bude brát do BR 7 třeba, tak ať ten tank tam i přesunou a může si ho vesele tam expit a ne pak tam sním jen trolit když si ho vyzkoumá na BR 1.3 hrdina, jinak kčemu jsou tedy BR když si s čímkoliv lze hrát kdekoliv? Pane kolego zničit tyto vozítka BR 8 co mají pancíř jako tanky a zálohy na BR 1 tankem s první úrovně není fakt umění ;)

Tak vidíš, sú plnohodnotný prínos pre tím, špecializované rýchle stroje určené pre ničenie zmrdvoských nemeckých a amerických raketových tankov. :lol2: Inak také M4 používali niektoré krajiny až do 90. rokov, T-10M boli do 1996 v zálohe. S tou otázkou o BR je vtip?

Edited by ZeleznyFenix
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal

• Jerson changed the title to Main Battle Tank M60A2 Starship
On 23. 5. 2017 at 0:05 AM, Gavinny said:

To pak naštve že? Když tě takový "kde jaký blb" v BTčku sejme... :D 

Kua serete mě, zrovna na druhý den mě BT-5 sundala, já byl v Avengeru :D fakt hnus :zlo:

medal medal medal medal medal medal

• 4 months later...

Ahoj, máte někdo vyzkoumané rakety na M60A2? Blíží se slevy tak jsem si chtěl udělat prémiák 5. ranku talismanem, ale vyděsila mě informace v popisku MGM-51B Shillelagh o délce nabíjení 43s. To jako ty nepoužitelné HEATky můžu střílet po 19s, ale jak začnu nabíjet rakety tak se nabíjení prodlouží na 43s?

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...