Jump to content

Najlepsze wyniki

OrsonES
 Share

Ja natomiast pochwalę sie 7 na HB. Samolot Do 217 J-1. Na konie kilka spitów, hurricane, SBD a dalej to straciłem rachubę. Oczywiście bitwa przegrana. Spadając w płomieniach na pewno dobrze pocharatałem jeszcze jednego spita i hurricane.

A to taka mała partyjka na historyku. Dałem tym ruskom do pieca 3x MIG-3 i 2x Jak 9T i 7B :Ds                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

• Upvote 1

Nowy patch, wniosek, Ła - 5 miażdży!

jj6aef.jpg

Byłoby 9 fragów gdyby nie artyleria przeciwnika która strąciła swój samolot :P

wrzuć jeszcze raz bo nie widać nic :)

Orson.

Mój nowy osobisty rekord (76k lionów i 36k expa i to była pierwsza dzisiaj)

Niestety ale podczas powrotu na lotnisko silnik padł 2km od pasa a byłem nisko więc padłem z 200m od pasa (ale plus że tylko silnik i jedno skrzydło na czarno)

Rozwaliłeś system. Gratuluję.

Mój nowy osobisty rekord (76k lionów i 36k expa i to była pierwsza dzisiaj)

4oVkrQg.jpg

Dobre. Team zaliczył 22 strącenia przy 16 samolotach przeciwnika :good:

A w drużynie przeciwnej tylko 14 zgonów.

A no to wynik już tak pupy nie urywa ale i tak szacun :)

• Upvote 1

A to dzieje się gdy w powietrzu latają czołgi. Cel naziemny to most. Kolega z mother russia też tym latał i zniszczył 4 japończyków !

1513617.jpeg

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

widze że wiekszość tak niesamowitych wyników to ruskie Jaki i alianckie samoloty.

Powiedzialbym raczej ze dobzi piloci.

• Upvote 1
medal medal

Niemcy dostali po dupie (według niektórych) i się przesiedli na inne nację dopóki Rzesza była Op to nią grali 

medal medal medal medal medal

Mój aktualny rekord na P-38G ;)s

Było by 6 killi ale jeden rusek mnie zramował (P-38 to niezwykle wytrzymały samolot bo już w nim przeżyłem ogólnie spotkanie z trzema rammerami i wyszłem z każdego bez prawie żadnych uszkodzeń) i nie zaliczyło killa ;/

LiPgYtb.jpg

• Upvote 1
medal medal medal medal

Tak samo jak Up tylko ,żę  moja misja jeszcze trwa .

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1a3617a8b55bff1c]1a3617a8b55bff1cm.jpg[/URL]

Hehe wyszedł nam prawie taki sam wynik na samolocie  :crazy:

Edited by Stona
uwagi o dywizjonach można sobie darować ;) /Stona

jD61ITF.jpg

11 bitew pod rząd na tej maszynce. Dowód? Pasek expa poziomu ogólnego :).

Przepraszam, dwa razy dałem te same bitwy, tylko późniejsze zdjęcia - 1-2 i 3-4. Więc 9'ć :)

@EDIT.

Stona, a czy ja czasem nie dałem linku do kilku zdjęć? :O. Miałem wstawić tu 11 zdjęć? I zawalić cały temat?

Macie od nowa http://imgur.com/FfgSAS3,hg34yUh,rT1xLuY,EehJc6l,foC645n,hsDh6fK,EDnqpYL,bjSiVVD,w9MXujQ

Stona sobie edytował i uciekło 8 screenów :|

Edited by Nirvashu
Jak wrzucacie obrazki z IMGUR, to wystarczy skopiować linijkę BBCode
  • Upvote 1

Shiden Kai'a w ten dzień kupiłem i były to moje pierwsze bitwy na nim, więc odblokowywałem moduły :(. 

@EDIT, w sumie to nie pamiętam co kupiłem :O, chyba Experta na Shiden Kai'u... hmmm xD.

@EDIT, tak to był expert :O. 1200000 kosztował.

• Upvote 1

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...