Jump to content

Najlepsze wyniki

OrsonES
 Share

Wiem, że dla wielu z Was taki wynik to nic wielkiego, ale dla mnie to jak na razie rekord na Bf 109 F-4. Zwłaszcza, że od drużyny nie otrzymałem żadnej pomocy. Praktycznie sam wygrałem bitwę (co widać na podsumowaniu wyników drużyny).

Moi sojusznicy, którzy zniszczyli cele naziemne to Bf-109. Od początku polecieli na cele naziemne. :facepalm:

[attachment=15581:shot 2013.06.19 15.55.52.jpg]   [attachment=15582:shot 2013.06.19 15.55.41.jpg]

• Upvote 1

Reszta gości się rozbiła, czy się ramowali?

Reszta się rozbiła lub załatwiła ich AAA.

Adrenalina mi skoczyła jak zostałem sam na 2xF4U i 1xIL-2 (zresztą najlepszy z ich drużyny, prawie mnie wykończył). Na szczęście na końcu IL-2 popełnił błąd, bo pozwolił odlecieć na kilka km i wylądować. Był za daleko żeby mnie wykończyć podczas naprawy, a na końcu padł od AAA wokół lotniska.

@typ

Na AB to żaden wynik (no, może teraz to wyczyn przy takich długościach bitew), jeszcze tymi latającymi czołgami. Nie raz miałem 8-9 killi. Nie zmienia to faktu, że to jednak wysoki wynik.

medal medal

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/51/yd0u.jpg/]yd0u.jpg[/URL]

Heh, 21 sekund, 4% aktywność tylko dlatego, że się wspinałem i do tego chciałem jak najszybciej mieć fraga jakim był BF-109 F-4, nie trafiłem kilka razy :(.

Iły-2 chyba przez buffa do rakiet robiły taką rzeźnię, że szok ! :D

medal medal medal

eFOaLjo.jpg

Moje trzecie podejście do bitew realistycznych. Nawet medal dostałem za zniszczenie samolotów o 5 tierów wyższych :P

• Upvote 2

yd0u.jpg

Heh, 21 sekund, 4% aktywność tylko dlatego, że się wspinałem i do tego chciałem jak najszybciej mieć fraga jakim był BF-109 F-4, nie trafiłem kilka razy :(.

Iły-2 chyba przez buffa do rakiet robiły taką rzeźnię, że szok ! :D

Co do Iłów, wczoraj zagrałem jeden mecz w FW-190 A5 żeby zbić podwójnego expa i trafiłem na berlin 10v10. Alianci mieli 6 iłów, poleciałem bezpośrednio nad nasze bunkry i moim oczom ukazał się przepiękny widok, 6 Iłków lecących w kolumnie. Najszybsze 4 kille jeden po drugim jakie kiedykolwiek miałem (jakieś 40-50 sekund)

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Z tego co zauważyłem to Iły mają dużą siłę rażenia, ale każdy niemiec jest w stanie takiego Iła ogonić, a nawet wykręcić.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Z tym ostatnim to bywa różnie ale fakt są łatwym  fragiem jak już ktoś nauczy się walić po ogonie najszybciej po takim strzale wznosi się pionowo i spada ale jak pięknie  :Ds

medal medal medal medal medal

Screen chyba jeszcze z 1.27, wiem ze Arcade ale wtedy mialem dopiero 9 lvl wiec wynik calkiem niezly.

bktv.jpg

A i z tego co pamietam to na poczatku zginalem zaliczajac 2 fragi, a pozniej juz 16:0.

medal medal

Wiem że to może mało imponujący wynik jeżeli chodzi o ilość zestrzeleń,ale zostałem sam przeciwko trzem.Dwóm Corsair-om i jednemu Wildcat-owi,a jak później sprawdziłem nie były to nubki wyszło tak że z dwoma walczyłem naraz.Walczyłem na Bf 109 F4 po walce to,aż mi się ręce trzęsły.

YFJ5u6F.jpg

Wiem że to może mało imponujący wynik jeżeli chodzi o ilość zestrzeleń,ale zostałem sam przeciwko trzem.Dwóm Corsair-om i jednemu Wildcat-owi,a jak później sprawdziłem nie były to nubki wyszło tak że z dwoma walczyłem naraz.Walczyłem na Bf 109 F4 po walce to,aż mi się ręce trzęsły

YFJ5u6F.jpg

Zaraz zaraz, dlaczego trafienia krytyczne sa zapisane dwa razy?

medal medal

Zaraz zaraz, dlaczego trafienia krytyczne sa zapisane dwa razy?

Faktycznie nie zwróciłem uwagi na to,że są dwa razy "trafienia krytyczne",ale to samo też tyczy się czasu bitwy.Jeden czas pokazuje "Czas bitwy 5:58",a drugi "Czas 27:38".Czy mam rozumieć,że jeden czas to moment kiedy nawiązałem walkę z przeciwnikami i ich strąciłem,a drugi czas to chyba jest pełny czas bitwy czyli od momentu startu i podziwiania krajobrazu,aż do ubicia wszystkich?

• Upvote 1

^ A nie ma przypadkiem trafień krytycznych dla jednostek naziemnych?

Nie ma. Są tylko trafienia lub zabicie zniszczenie.

Cóż, zaczynam wczuwać się w hb.Początkowo jedno zestrzelenie to był sukces, a tutaj muszę powiedzieć solo wygrałem mecz.Po jednym zestrzeleniu wróciłem do bazy się naprawić i zaopatrzyć się w ammo.Wtedy było 4 moich + ja, 3 przeciwników.Ja naprawiałem się w bazie, 4 gości latało nad bazą wroga i próbowało kręcić korsarzy, z marnym skutkiem.Zostałem sam przeciw dwóm korsarzom i P47 podajże.P47 poległ pierwszy, klasyczny BnZ załatwił sprawę, więcej jak 15 kulek nie poszło.Korsarze naprawiały się w bazie, więc mówię lecę górą, od tyłu ich przyatakuję.Trzymali się blisko siebie, jednego zestrzeliłem, drugiego dość konkretnie obiłem i miałem go jak na widelcu.To lecę w górę, atak od góry i tak się mecz zakończył :Ds  Mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej, albo przynajmniej tak jak tutaj.Ten jeden zestrzelony pojazd to mobilne AA które jechał trochę poniżej drugiego corsaira ;d

Przyznać muszę, że łapy mi się trzęsły jak korsarzom plecki robiłem ;d Kto by pomyślał, że ta gra może być aż tak emocjonująca.

zsvh2c.jpg

• Upvote 1

@Rclz

Grałeś w kokpicie? Ja ostatnio sobie latam w nim w MC202 i trenuję. Co jak co, ale adrenalina skacze po sam sufit przy zwykłej walce.

medal medal

Niee, z trzeciej osoby.Ale chyba zainwestuje w joya i zaczne bawić się w FRB, tam to dopiero musi być akcja jak się widzi jakiś punkcik w który trzeba trafić ;d

Zdaje sobię sprawę, że wynik nie zrywa papy z dachu. Na chwilę obecną jest to mój rekord zestrzeleń na HB. Wcześniej trafiały się przeważnie 3 + król asyst :?s

[attachment=16036:shot 2013.06.23 15.33.52.jpg][attachment=16037:shot 2013.06.23 15.33.55.jpg][attachment=16038:shot 2013.06.23 15.33.58.jpg]

Zestrzelone - 1 He 51, 1 Cr 42, 1 He 112 V-5 i 2 Marcolin's Cr 42. Botów 0.

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...