Berkus006 0 Report post Posted July 17, 2017 Selamlar. Ben 500 altın kartal kazandım ve bunu neye harcasam bilemedim. Biraz daha kazanıp uzun bir Premium hesap mı alayım yoksa bir kasa açıp Premium uçak çıkarmayı mı deneyeyim? Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Stillpiercer 131 Report post Posted July 17, 2017 1 hour ago, Berkus006 said: Selamlar. Ben 500 altın kartal kazandım ve bunu neye harcasam bilemedim. Biraz daha kazanıp uzun bir Premium hesap mı alayım yoksa bir kasa açıp Premium uçak çıkarmayı mı deneyeyim? Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar. premium uçak kazanma ihtimalin baya düşükmüş bence biriktir en azından 1 haftalık pre alırsın aciliyeti varsa günlük pre al gitsin Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted July 18, 2017 On 7/17/2017 at 9:18 PM, Berkus006 said: Selamlar. Ben 500 altın kartal kazandım ve bunu neye harcasam bilemedim. Biraz daha kazanıp uzun bir Premium hesap mı alayım yoksa bir kasa açıp Premium uçak çıkarmayı mı deneyeyim? Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar. uçak çıkarmayı sakın deneme 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...