Jump to content

uçaktan atlama hakkında

Stillpiercer
 Share

arkadaşlar şimdi havaalanında biri bekliyor gidip ona dalıyorsunuz tam 2km mesafe kaldı tam varıcaksınız adam uçaktan atlıyor mermi değiştirip tekrar geri geliyor tamir olmuyor bakın tekrar aynı yerde başlıyor böyle birşeye daha öncede geldim şuan oynadığım maçta adam 2 kere yaptı bunu eninde sonunda uçaksavarlar sizi düşürüyor zaten yani havaalanında bekleyen biri ölmüyor deneyin sizde bigün tamir olmuş beklerken biri size saldırıya geçerse görürsünüz 

medal

Havaalanı'nda hangara yani mermi, bomba ve yakıt yükü seçtiğimiz menüye dönmek oyunun sunduğu bir özellik. Tabi bunu yapabilmek için uçağınızın hasarsıs olması lazım. Bu olayı bazen bug sananlar oluyor ve havaalnına saldırıp bu özelliği bilen oyuncular tarafından trollendikleri zaman ''good hack, you are cheater'' gibi ağlıyorlar :)) Malum AAA'lar da oldukça güçlü o yüzden havaalnına saldırmayın derim. Ben 1 v 3-4 veya üzeri durumlarda çok maç çevirmişimdir bu yoldan :D

medal medal

7 hours ago, alfakappa said:

Bu şekilde hangarda en fazla 20 sn. bekleyebiliyorsunuz.

5 saniye bile yetiyor hocam adamın yaklaşmasına 2km kala atlayın siz kaybolunca adam şok olucak bilmiyorsa tabi geri dönmeye kalkarsa işi bitti zaten ki o kadar bile zor hayatta kalır jet maçı değilse sizde hasar almadan kurtulursunuz bende kullanıcam denk gelirsem bi dahakine

medal

Tamir olmuş ve pistin başında hazır bekliyorsa mecbur kalmadıkça dalmayın. pistin ortasında bekliyorsa muhtemelen tamiri devam ediyordur ve o halde atlarsa kaza yapmış sayılır. ayrıca pistten havalanırken de atlayamazlar. 100lvl lerden çok gördüm bunu yapanı. (Uçağınızın kesinlikle hasar almamış olması gerekir aksi takdirde ölürsünüz.)

Edited by xXACE_FALCONXx
medal

• Forum Moderator

hasarlıysa arkadaşların dediği gibi olmaz bu. genel olarak bu sistemde bir sıkıntı göremiyorum ben. vurulan kendisi olunca sistemi yetersiz gören insanlar saldıran kendileri olunca abartı buluyorlar.

ayrıca 20 sn bile az bence. 30 falan olması lazım. düşünmek isteyebilir insan

22 hours ago, syndrome23 said:

hasarlıysa arkadaşların dediği gibi olmaz bu. genel olarak bu sistemde bir sıkıntı göremiyorum ben. vurulan kendisi olunca sistemi yetersiz gören insanlar saldıran kendileri olunca abartı buluyorlar.

ayrıca 20 sn bile az bence. 30 falan olması lazım. düşünmek isteyebilir insan

Beni kastediyorsan şikayet etmiyorum bilmeyende kullansın bu yöntemi diye yazdım 

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...