Jump to content

Forum a canlılık katan oyuncu :D

Aikaos
 Share

Arkadaşlar şu similasyon modunda nasıl oynuyorsunuz. kamera kokpitte olduğu için ne etrafımı görüyorum ne düşman uçaklarını. söylenilen kordinatlara gidincede boş boş boş dolanıyorum anlıyacağınız :D 

Aşırı tipik bir cevap gibi gelecek fakat uçar iken sesleri iyi dinlemek lazım. Hedefi görmek için fazla dikkat lazım ve görüldüğü zaman gözden kaçırmamak gerekli doğal olarak. Malum, bir kere gittimi bulmak için zorlanabiliyorsun istemsizce.

Bunların dışında kokpit kamerası olduğu için ayarlardan kafa hareketi için tuş ataması yapabilirsin ve bir nevi önünü/arkanı görmene yardımcı olabilirsin böylece.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

önceden (paylaştığım videoda da) yazılım için Opentrack, donanım içinse Freetrack Clip kullanıyordum.

geride kalan yaz mevsiminin sonlarına doğru Opentrack yanlış anımsamıyorsam birçok hata barındıran 2.3.8 numaralı sürümü yayınlayıp yedeklemeyi ihmal ettiğim özelleştirilmiş ince ayarlarımı katledince "eah eytere bea" diyerek yurtdışından (Amazon US) şahane bir indirimle TrackIR 5 (TrackClip Pro bundle pack) alıp baş takibi mevhumuna dair tüm dertlerimi geride bıraktım.

V3jGWV.jpg

nJ4a0g.jpg

lakin epeycedir ARMA 3'e sarmış vaziyetteyim, War Thunder'ın simülasyon tarafına zaman ayıramıyorum.

Edited by UnicornKnight
medal

Bende de trackir var. Ama senin videodaki gibi bakışı zınk diye sabitleyemiyorum. Kafayı o kadar sabitlemek imkansız hiç kımıldamadan. Bunun sırrı nedir? 

medal

zınk diye sabitlemek* derken hocam? bununla oturum içindeki tam olarak hangi hareket ya da eylemi işaret ettiğinizi anlayamadım. bir de yine belirteyim, söz konusu videoda (o tarihte) TrackIR 5 değil yazılım için Opentrack donanım içinse FreeTrack Clip kullanmaktaydım.

medal

Düşman uçağını takip ediyorsun ya. Bakışını o uçak üzerine sabitlemeyi kastettim. Bende görüntü bir sağa bir sola kayınca kaybediyorum uçağı. Sende sanki mouse ile bakıyormuşcasına sabit baktığın nokta. Bende değil.

medal

2 hours ago, alfakappa said:

@Aikaos

Jotstick kullanıyor musun?

image.png

Yok kardeşim. Malesef şuan onun için durumum ve ortamım  uygun değil :D 

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...