Jump to content

Tank bakımı nasıl yapılır ?

OrangeisPekoe
 Share

evet bugün forumumuzun bu köşesinde size tank palet yağlaması ve tankın bakımı hakkında bilgiler vericem 

1.Öncelikle tankımızın topunu temizlemek her zaman en enenen en önemlisidir içine toz moz kaçmıştır iki elektrikli süpürge tutun ama elektrikli süpürge minimum 120mm olsun

2.Sonrasında su ile temizlik var Öncelikle leğen ile dök-doldur yapabilirsiniz ama çok su harcarsınız direk bir Oto-Yıkamacıya girip cebinizden 50-60 lira verebilirsiniz 

ama illa istemiyorsanız 120mm Hortum minimum 17 Pdr olması şartıyla bir hortumla tankımıza su tutuyoruz ama içine dikkat edelim eğer radyo varsa dikkatlice söküp geri takalım yıkadıktan sonra 

3.En kirli parta geldik Paletleeeeerrrrr öncelikle Hala,Amca,Teyze,Dede tüm akrabaları toplayın paleti sökmek için insan gücüne ihtiyacınız var çünkü paleti bir çıkarcaksınız toz yığını çıkıcak 

paletleri direk salabilirsiniz baş ve uçtan söktükten sonra iyice su tutun iyice ama sonra paletleri geri takabilirsiniz ama ağır olduğu için ben Churchill Mk Iv ımın değişimini vinç ile yapıyorum ^^ 

4.Akü değişimi eh her tankın bir Anadol , Murat 131 veya Şahin gibi aküsü vardır 1 yılda 1 akü değişimi yapmanızı tavsiye ederim

Evet arkadaşlar bu da tank yıkama rehberimdi 

çok işinize yarıyacağını düşünüyorum sonuçta hepimiz rus tanklarına ölüyoruz pek bir şey değişmiyo yıkasakta silsekte 

• Haha 3

Adım 1: bakımını yapmak için bir tank alın. :DKeşke bir tankım olsaydı da oto yıkamaya onunla gitseydim 

Edited by xXACE_FALCONXx
  • Like 2
medal

29 minutes ago, fenerbahce10 said:

kv1-zıs5 varda park yeri sıkıntı cidden otopark a götürdüm 5 araçlık fiyat çekti insanlar tuhaf bakıyor bide milleti vuracaz sanki

Bir de bana sor..

Geçen Churchilli park ettim

bi baktım çekiyolar

abi Hop ! diyorum 

ne iş 

olmadık yere park etmişsin 

valla bu tanklar için artık bir uygun park yerleri yapmalılar ya tankımız çekiliyor ya da ekstra ücret ödüyoruz

1 hour ago, xXACE_FALCONXx said:

Adım 1: bakımını yapmak için bir tank alın. :DKeşke bir tankım olsaydı da oto yıkamaya onunla gitseydim 

Tankavago 

tank bulmak hiç bu kadar zor olmamıştır.. 

anında tankavago ile binlerce tankı ayağınıza bulun 

tankavago..

• Haha 1

32 minutes ago, fenerbahce10 said:

kv1-zıs5 varda park yeri sıkıntı cidden otopark a götürdüm 5 araçlık fiyat çekti insanlar tuhaf bakıyor bide milleti vuracaz sanki

yol ver yol ver diye artistlik taslayanlara doğru çevir namluyu bak bakalım ne kadar delıkanlılarmış 10 kiloluk mermiye kafa atsınlarda göreyim onları :DDD

medal medal medal

• 4 weeks later...

memlekette ne sorunlar derttler var bizim gençlerde neler ile uğraşıyor, ne değişik insanlar var şu memlekette, efendi gibi oyununuzu oynayın çekin gidin, boş işlerle vakit harcamayın, bizim üreten ülkeye, fende bilimde ilerleyen ülkeye ihtiyacımız var gençler, boş işler bunlar.

medal medal

32 minutes ago, Fatih_86 said:

memlekette ne sorunlar derttler var bizim gençlerde neler ile uğraşıyor, ne değişik insanlar var şu memlekette, efendi gibi oyununuzu oynayın çekin gidin, boş işlerle vakit harcamayın, bizim üreten ülkeye, fende bilimde ilerleyen ülkeye ihtiyacımız var gençler, boş işler bunlar.

Üreten ülke ve fende bilimde ilerleyen ülke ile tank bakımı arasından asıl bir bağlantı kurdun o_o

• Like 1
medal medal medal

konuyu açıp yazan arkadaşın yorumunu görmeyip te benim yorumuma takılman gerçekten garip, yani adamın açtığı konu ve anlattığı şeyler o kadar normal ki benim dediklerim anormal mi geldi sana ? ben açılan konuyu okuyunca ne kadar boş bir konu olduğunu ve vaktimi saçma bir yorum için harcadığıma kızdım.

medal medal

43 minutes ago, Fatih_86 said:

konuyu açıp yazan arkadaşın yorumunu görmeyip te benim yorumuma takılman gerçekten garip, yani adamın açtığı konu ve anlattığı şeyler o kadar normal ki benim dediklerim anormal mi geldi sana ? ben açılan konuyu okuyunca ne kadar boş bir konu olduğunu ve vaktimi saçma bir yorum için harcadığıma kızdım.

Bu kadar da kızmana gerek yok zaten böyle konular ayda yılda bir kez açılıyor.

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...