OrangeisPekoe 15 Report post Posted December 21, 2017 evet bugün forumumuzun bu köşesinde size tank palet yağlaması ve tankın bakımı hakkında bilgiler vericem 1.Öncelikle tankımızın topunu temizlemek her zaman en enenen en önemlisidir içine toz moz kaçmıştır iki elektrikli süpürge tutun ama elektrikli süpürge minimum 120mm olsun 2.Sonrasında su ile temizlik var Öncelikle leğen ile dök-doldur yapabilirsiniz ama çok su harcarsınız direk bir Oto-Yıkamacıya girip cebinizden 50-60 lira verebilirsiniz ama illa istemiyorsanız 120mm Hortum minimum 17 Pdr olması şartıyla bir hortumla tankımıza su tutuyoruz ama içine dikkat edelim eğer radyo varsa dikkatlice söküp geri takalım yıkadıktan sonra 3.En kirli parta geldik Paletleeeeerrrrr öncelikle Hala,Amca,Teyze,Dede tüm akrabaları toplayın paleti sökmek için insan gücüne ihtiyacınız var çünkü paleti bir çıkarcaksınız toz yığını çıkıcak paletleri direk salabilirsiniz baş ve uçtan söktükten sonra iyice su tutun iyice ama sonra paletleri geri takabilirsiniz ama ağır olduğu için ben Churchill Mk Iv ımın değişimini vinç ile yapıyorum ^^ 4.Akü değişimi eh her tankın bir Anadol , Murat 131 veya Şahin gibi aküsü vardır 1 yılda 1 akü değişimi yapmanızı tavsiye ederim Evet arkadaşlar bu da tank yıkama rehberimdi çok işinize yarıyacağını düşünüyorum sonuçta hepimiz rus tanklarına ölüyoruz pek bir şey değişmiyo yıkasakta silsekte 3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
NineTailedFoX 145 Report post Posted December 21, 2017 (edited) Adım 1: bakımını yapmak için bir tank alın. Keşke bir tankım olsaydı da oto yıkamaya onunla gitseydim Edited December 21, 2017 by xXACE_FALCONXx 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Stillpiercer 131 Report post Posted December 21, 2017 kv1-zıs5 varda park yeri sıkıntı cidden otopark a götürdüm 5 araçlık fiyat çekti insanlar tuhaf bakıyor bide milleti vuracaz sanki 1 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
OrangeisPekoe 15 Report post Posted December 21, 2017 29 minutes ago, fenerbahce10 said: kv1-zıs5 varda park yeri sıkıntı cidden otopark a götürdüm 5 araçlık fiyat çekti insanlar tuhaf bakıyor bide milleti vuracaz sanki Bir de bana sor.. Geçen Churchilli park ettim bi baktım çekiyolar abi Hop ! diyorum ne iş olmadık yere park etmişsin valla bu tanklar için artık bir uygun park yerleri yapmalılar ya tankımız çekiliyor ya da ekstra ücret ödüyoruz 1 hour ago, xXACE_FALCONXx said: Adım 1: bakımını yapmak için bir tank alın. Keşke bir tankım olsaydı da oto yıkamaya onunla gitseydim Tankavago tank bulmak hiç bu kadar zor olmamıştır.. anında tankavago ile binlerce tankı ayağınıza bulun tankavago.. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted December 21, 2017 32 minutes ago, fenerbahce10 said: kv1-zıs5 varda park yeri sıkıntı cidden otopark a götürdüm 5 araçlık fiyat çekti insanlar tuhaf bakıyor bide milleti vuracaz sanki yol ver yol ver diye artistlik taslayanlara doğru çevir namluyu bak bakalım ne kadar delıkanlılarmış 10 kiloluk mermiye kafa atsınlarda göreyim onları :DDD Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatih_86 37 Report post Posted January 17, 2018 memlekette ne sorunlar derttler var bizim gençlerde neler ile uğraşıyor, ne değişik insanlar var şu memlekette, efendi gibi oyununuzu oynayın çekin gidin, boş işlerle vakit harcamayın, bizim üreten ülkeye, fende bilimde ilerleyen ülkeye ihtiyacımız var gençler, boş işler bunlar. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted January 17, 2018 32 minutes ago, Fatih_86 said: memlekette ne sorunlar derttler var bizim gençlerde neler ile uğraşıyor, ne değişik insanlar var şu memlekette, efendi gibi oyununuzu oynayın çekin gidin, boş işlerle vakit harcamayın, bizim üreten ülkeye, fende bilimde ilerleyen ülkeye ihtiyacımız var gençler, boş işler bunlar. Üreten ülke ve fende bilimde ilerleyen ülke ile tank bakımı arasından asıl bir bağlantı kurdun 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatih_86 37 Report post Posted January 17, 2018 konuyu açıp yazan arkadaşın yorumunu görmeyip te benim yorumuma takılman gerçekten garip, yani adamın açtığı konu ve anlattığı şeyler o kadar normal ki benim dediklerim anormal mi geldi sana ? ben açılan konuyu okuyunca ne kadar boş bir konu olduğunu ve vaktimi saçma bir yorum için harcadığıma kızdım. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted January 17, 2018 43 minutes ago, Fatih_86 said: konuyu açıp yazan arkadaşın yorumunu görmeyip te benim yorumuma takılman gerçekten garip, yani adamın açtığı konu ve anlattığı şeyler o kadar normal ki benim dediklerim anormal mi geldi sana ? ben açılan konuyu okuyunca ne kadar boş bir konu olduğunu ve vaktimi saçma bir yorum için harcadığıma kızdım. Bu kadar da kızmana gerek yok zaten böyle konular ayda yılda bir kez açılıyor. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...