HeLLYea 0 Report post Posted January 6, 2018 Arkadaslar oyun ıcınde mesela sizi birisi rahatsız etti ve şikayet ettiniz fakat yetmedi hızınızı alamadınız forumda böyle bir başlık yok mu ? SS leri koyup şikayet edebilecegimiz ? Teşekkürler. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted January 6, 2018 (edited) O tür olayları foruma taşırsan haklıyken haksız duruma düşersin zira böyle bir şey yasak. Oyunda olan şey oyunda kalmalı, şikayet et gitsin modlar gereğini yapar. Edited January 6, 2018 by YavruKurt147 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted January 6, 2018 YavruKurt'un söylediği gibi şikayet etmen yeterli. Tahmin ettiğinizden daha insan ceza alıyor ve raporlar inceleniyor. Ama şikayet etmezseniz ss vb. almanız maaleef bir anlam ifade etmiyor. Böyle şeylerin şikayet edilmesi, hiç bir zaman kaybedilmeyecek logların oluşmasını sağlayacaktır ve mutlaka gereken ceza verilecektir. Bir de mümkün olduğunca bu gibi durumlarda cevap vermeyin. Şikayet edin geçin. Karşı tarafın bir ihlalde bulunması, maalesef cevap hakkı doğurmuyor. Siz de ceza alırsınız bu durumda Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HeLLYea 0 Report post Posted January 6, 2018 Kesinlikle katılıyorum. Zaten yanıtta verilmedi. Fakat bu arkadaş sürekli olarak bizim Squaddaki arkadaşlara dadanmaya başladı ve sinir bozucu bir durum almaya başladı. Ve bu arkadaş bir Squad lideri. Neyse burda yapılacak birsey yok ise report edip Gaijin ve ekibinden ellerinden geldiğini esirgememesini umut edicez. Teşekkürler. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ggoddkkiller 1,235 Report post Posted January 6, 2018 2 hours ago, HeLLYea said: Kesinlikle katılıyorum. Zaten yanıtta verilmedi. Fakat bu arkadaş sürekli olarak bizim Squaddaki arkadaşlara dadanmaya başladı ve sinir bozucu bir durum almaya başladı. Ve bu arkadaş bir Squad lideri. Neyse burda yapılacak birsey yok ise report edip Gaijin ve ekibinden ellerinden geldiğini esirgememesini umut edicez. Teşekkürler. Sürekli ve abartılı bir durum varsa ekran görüntüleriyle birlikte GMlere başvurabilirsiniz, hakaretler ingilizceyse ingilizce bilen biri direk başvurabilir. Türkçeyse GMlerle birlikte çeviri desteği için Syndrome yada Leutnant_Erica'yı ekleyin öyle özel mesaj gönderin, sadece raporlamaya göre sorununuz daha hızlı çözülür. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
newempires 7 Report post Posted March 4, 2018 ......................... 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted March 4, 2018 2 hours ago, newempires said: bune ya başlatan bana satanit dedi bende onun anlamını anlatmaya çalıştım sonra bana küfür. Sen Irkçılık ve aşağılamanın alasını yapmış iken kimseden iyi niyet bekleme bence Ayrıca o attığın ekran görüntüsü seninde başını belaya sokar haberin olsun. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted March 4, 2018 Ben senin cezanı kaldırırken böyle şeyler kesinlikel yapmayacağına dair taahhüt almıştım. Böyle işlere forumu karıştırma demiştim. Seni ilk ve son kez uyarıyorum. Bir daha böyle bir şeyi tekrar edersen tekrar foruma erişimini engellerim. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SycoX 4 Report post Posted March 5, 2018 bazende kendin ceza kesebilirsin. yanlışlıkla çarptıgım biri hem küfür edip hem kaya tepesine tankımı çıkarıp beni vurdurttu. bende bombardıman ucagına girip onu patlattım. bidaha bulaşmadı. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...