Jump to content

Játékbeli hibák

Hungaromaus
 Share

Az utóbbi pár napban kétféle probléma is akadt a játékkal.

Az egyik, a játék ikonra kattintás után, megjelent egy kis párbeszédablak, amelyen cirill betűs szöveg volt így nyilván nem érthettem hogy mi az.

Három opció volt, "újra", "mégse", meg talán "ok", az "újra" fülre kattintva elindult a játék.

Ezt három napja csinálja velem a WT, de nem minden bejelentkezéskor.

A második dolog, a crew menüben fordult elő, eddig csak egyszer.

Amikor a Do-217 lövész képességeihez hozzáadtam a kívánt dolgokat, az "Apply" fülre kattintva ez a report jött :

"Internal character server error"

Gondolom nem valami komoly baj, de azért megemlítem.   :salute: 

medal medal medal medal

Ok most sikerült felhúznia a játéknak wot közeli állapotba:

A probléma a következő, kb 3-4 napja a lövészeim nem működnek! Egyáltalán nem lőnek a mögöttem lévő gépekre, vagy csak nagyon ritkán , és kb találati arány az közelít 1% hoz..... ez 3,4 nappal ezelőtt sokkal jobban működött.... nem az zavar , hogy nem találnak, hanem az hogy legalább tűz alá vehetnék a delikvenst... a támadó gép távolsága megfelelő volt 800 és 100 méter között minden esetben, a gépet mozgattam, hogy a lövészek rálássanak, minden bombázómon, támadó gépemen megfelelő számú képzett lövész van, és a pontosság és a precizitás 30 pont körül van mindegyiknél.......

Más is tapasztalt ilyen hibát, vagy csak az én lövészem fetrengenek részegen a gépben....?.

medal medal medal

Lövész nem lő 700m felett, amúgy sajnos tényleg elég bénák. Nekem van fullos német gunner szempélyzetem mindenből 100-as, de az is ugyanolyan béna. Ha mögötted van az ellenség, válts át gunner nézetre.

medal medal

Köszi a választ ,akkor ezentúl nem  nyomok pontot a lövészekbe, mert úgy látom nincs nagy értelme.Gunner nézetnek nincs nagy haszna a joy miatt, mire valami egérre átnyúlok addigra már csak füstölgő roncs vagyok.

update: beállítottam egérre a célzást gunnereknél, és gyorsabban szétkaptak mint egyébként szoktak..... nix gut.

medal medal medal

Köszi a választ ,akkor ezentúl nem  nyomok pontot a lövészekbe, mert úgy látom nincs nagy értelme.Gunner nézetnek nincs nagy haszna a joy miatt, mire valami egérre átnyúlok addigra már csak füstölgő roncs vagyok.

update: beállítottam egérre a célzást gunnereknél, és gyorsabban szétkaptak mint egyébként szoktak..... nix gut.

Tipp bombázóknak: mivel a vadászok általában a szárnyakra, vezérsíkokra és a motorra céloznak hasznos, ha a vezérsíkokkal megnehezítitek nekik a célzást.

Szárnyakkal végezzetek libikókázást, illetve fel-le mozgást a farok-vezérsík segítségével.

Így nehezebb célpontok lesztek, és mivel nem az egérrel manőverezitek a gépeteket nem akadályozza a célzást.

Ok ez jó trükk a himbi, csak be kell gyakorolni, hogy jobb kezem az egéren, ballal meg rángatom a bombert.... :?s

Ámde nem voltam tejesen hülye, mert az angol nyelvű fórumon is panaszkodnak az emberek:

1, a bombázókat úgy néz ki mostantól üvegből gyártják (tapasztaltam egy kis orosz izé a 7mm géppityujával lefűrészelte a farokrészemet 1 rövid sorozattal)

2, a pilóta könnyen hal meg( tapasztaltam, az első, jobb esteben a 2. sorozat kinyírja a pilótámat minden 5 meccsből 3-ban minimum HB-ban)

3, nerfelték a bombákat, ez igaz jobban kell célozni ez viszont nem vészes.

4, a lövészek lópikulát sem csinálnak: no comment....

szóval ezt hozta az új patch a bombázóknak, amit eddig tapasztalta, és amit mások is megerősítettek.

medal medal medal

Ruszki biplane vs japán nehézbombázó. Az ai egyszerre lőtte le mindkét szárnyamat.   :facepalm:

[sharedmedia=core:attachments:12955]
[sharedmedia=core:attachments:12954]
medal medal

Sziasztok!

Egy olyan problémával találkoztam, hogy az 1.31-es patch óta csak azoknak a nemzeteknek a repülőivel tudok menni amelyekkel a patch előtt is repültem. A többi nemzetre nem is tudok rákattintani a hangárban. Ezt mért lehet?

Veszélyes játékot játszanak a fiúk. Túlzottan is elkapkodták ezeket a változtatásokat. Tegnap a Lavocskinok, most meg a papír bombázók. Remélem kijavítják gyorsan a hibákat, mert szerintem egy játékos sem szívesen játszik hosszabb távon kiegyensúlyozatlan játékkal.

Érdekes, máshol nem olvastam hasonló hibát. Kliens restart megvolt?

Most igen, de nem segített. A két nemzet színe, amire nem tudok rákattintani, szürke, és ezt írja amikor rajta tartom az egeret: Country will be unlocked in battles against other players. De már csatáztam egy másik nemzettel a patch felrakása után úgyhogy nem értem.

Update: Megcsináltam a takeoff és landing missiont és feloldotta az összes nemzetet (full 0-ás acc.)

Akkor megcsinálom én is, köszönöm a segítséget!

Update: Attól, hogy megcsináltam azt a missiont nem jött helyre a dolog, de utána mentem egy csatát és feloldotta a németeket. Gondolom majd a japók is feloldódnak így egy idő után.

Azért ne felejtsétek el, hogy a játék még BÉTA állapotban van.

Igen, de ez egy olyan béta, amire pénzt költenek a játékosok, ergo nem lehet minden hibát simán lesöpörni ennyivel, hogy "hát kérem béta, sajnáljuk".

Senki nem tette kötelezővé, hogy bárki költsön rá. Én azért költöttem rá, hogy támogassam fejlesztőket.

medal medal

Valakinek előjött már az a hiba, hogyha átváltok gunner nézetbe, akkor a farokágyú(de lehet ,hogy a többi is, azt nem néztem) ki van akadva jobbra, vagy balra? A gunnerek élnek és virulnak, az ágy lő is, csak oldalra a kiakadt állapot felé..... akárhová célzok.

medal medal medal

Valaki próbálta a d-14-et joyal? egy vezethetetlen szardarab, még instruktorral is..... azt nem magyarázza már meg nekem senki, hogy egy sima immelmant nem lehet vele megcsinálni bármilyen sebességgel....    Instruktor nélkül....... megy egy repülő fos....

update: kipróbáltam az egér irányítást, noss azt kell mondanom hogy azzal egy gusztustalanul egyszerű dolog repülni.......és én ezek ellen küzdök joy-al....Előfordulhat, hogy jegelem a játékot(vagy kizárólag alacsony tierben játszom), amíg ez meg nem oldódik..... (mert uszkve egyik kezemmel a tökömet vakarom, a másikkal meg point click légigyőzelem, kövekező..)

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...