Jump to content

Játékbeli hibák

Hungaromaus
 Share

A premium FW190-en(igen elírtam, d-13 bocs) , gondoltam farmolok egyet....nem jött össze, egy vízszintes fordulót nem lehet vele összehozni joy-al...... pedig próbáltam finoman, durván, minden fékszárny beállítással, oldalkormánnyal...... immellmannál, meg csak simán dugózik.....

A d-13 a wt type 59-e...... egérrel repülőknek ideális farm gép....

D-14 az micsoda? a hosszú orrú Dorára gondolsz? a premium D-13 vagy a normal D-12re?

medal medal medal

Van olyan gép ami kicsit is emlékeztet a Dora kezelésére? A5 F8 esetleg? Azokkal repülök időnként, és meglesném most, hogy mi a helyzet velük, aztán leírom mit tapasztalok ha segít.

Huh köszi a segítséget, de az amcsi gépeken kívül nem találkoztam olyannal ami ezt produkálta volna. Szerintem még finomítani kellene a d-13 FM-jét, inkább kivárom.

Sajnos a németeknél még nem tartok olyan magasan, hogy példa géppel szolgáljak. még 350kxp és olyan 580k lion kellene az első fw190ig :Ds

Német komáknál eddig nem futottam bele ilyen vezethetetlen gépbe (9-es meszánál tartok az naaagyon szépen repül)

update: kipróbálat tesztrepülésben a japcsi fw-t ugyanaz a szar..... egy rohadás immelmant(380-as kezdősebesség ,óvatos magassági, kb 70-80 fokos szögnél irányíthatatlan lesz a gép, és csatt) nem lehet megcsinálni joy-al, realisticon....

Vagy bennem van a hiba, vagy a játékba, de inkább bennem lehet...

Hát akkor FW vonal törölve:)

update: utánaolvastam az összes fw ilyen sajna a hiba nem a játékban, hanem bennem.......mind1 maradt még elég gép amit tudok és szeretek vezetni.

Van olyan gép ami kicsit is emlékeztet a Dora kezelésére? A5 F8 esetleg? Azokkal repülök időnként, és meglesném most, hogy mi a helyzet velük, aztán leírom mit tapasztalok ha segít.

medal medal medal

Huh köszi a segítséget, de az amcsi gépeken kívül nem találkoztam olyannal ami ezt produkálta volna. Szerintem még finomítani kellene a d-13 FM-jét, inkább kivárom.

Sajnos a németeknél még nem tartok olyan magasan, hogy példa géppel szolgáljak. még 350kxp és olyan 580k lion kellene az első fw190ig :Ds

Német komáknál eddig nem futottam bele ilyen vezethetetlen gépbe (9-es meszánál tartok az naaagyon szépen repül)

update: kipróbálat tesztrepülésben a japcsi fw-t ugyanaz a szar..... egy rohadás immelmant(380-as kezdősebesség ,óvatos magassági, kb 70-80 fokos szögnél irányíthatatlan lesz a gép, és csatt) nem lehet megcsinálni joy-al, realisticon....

Vagy bennem van a hiba, vagy a játékba, de inkább bennem lehet...

Hát akkor FW vonal törölve:)

update: utánaolvastam az összes fw ilyen sajna a hiba nem a játékban, hanem bennem.......mind1 maradt még elég gép amit tudok és szeretek vezetni.

Japán FW-190 jó gép, de szerintem arcade-ban jobb, mint HB-ban.

medal medal

Gardar nem úgy értettem, hogy rossz gép, most már tudom ,hogy csak én nem tudok vele játszani, meg az fw-kel általában....

Japán FW-190 jó gép, de szerintem arcade-ban jobb, mint HB-ban.

medal medal medal

Gardar nem úgy értettem, hogy rossz gép, most már tudom ,hogy csak én nem tudok vele játszani, meg az fw-kel általában....

:)s  Manőverezni nem tudnak, az igaz! Unalmas vele a játék, a japán repülőgépek sokkal izgalmasabb.  :kamikadze:

medal medal

Jah csak nincs idegem velük eljutni tier 5 ig........ nagyon csúnyán vakondosat játszom a japán gépekkel......kis tierben

meg a fehér alapon az a szép nagy piros kör...ide lőőőőjetek:)

:)s  Manőverezni nem tudnak, az igaz! Unalmas vele a játék, a japán repülőgépek sokkal izgalmasabb.  :kamikadze:

medal medal medal

Jah csak nincs idegem velük eljutni tier 5 ig........ nagyon csúnyán vakondosat játszom a japán gépekkel......kis tierben

meg a fehér alapon az a szép nagy piros kör...ide lőőőőjetek:)

Vakondosat?  :dntknw:  :)s

Igen, de hiába látják, ha nem tudják eltalálni. :Ds

medal medal

• 2 weeks later...

A mai frissítés után vettem észre, hogy a fegyverekben beállított lőszertípus folyamatosan visszaáll default-ra. Ha beállítom egy nemzetnél, majd átváltok másik nemzetre rögtön elállítódik.. Másnak is van ilyen problémája?

igen.

nekem is ugyanezt csinálja és az angol nyelvű fórum "Updates" szekciójában többen is írják, sőt valaki még videót is készített róla.

egyébként nem csak a lőszertípus, de a kamuflázs, a jelzések és a fegyverzet (rakéták, bombák, torpedók) is mindig visszaállnak default-ra.

• 4 weeks later...

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, hogy amikor regisztráltam a játékba azt egy nem létező e-mail címmel tettem.

Ez úgy történt, hogy a *@freemail.hu-ból egy "e" betű kimaradt, így csak *@fremail.hu a domain.

A játékba így is be tudok lépni, tudok játszani, de nagyban megnehezíti a fórumok követését.

Továbbá nem kapok hivatalos információkat a játékról, mivel ilyen mail cím nincs.

Ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon megköszönném!

Írtam a Support-nak.

Kérik tőlem a regisztrációm dátumát, de sajnos a játékban nem találom. A rossz e-mail cím miatt pedig az e-mail címen sem tudom megnézni.

Lehetséges, hogy megtalálható valamilyen módon a játékban?

Amióta kijött a frissítés ezzel a hibával találkozok, amikor elindítom a Launcher-t.

Frissíteni akarja, de kb 80%-nál kiír egy hibaüzenetet oroszul... 8/s

Tudtok erre valamilyen megoldást?

Körülbelül 3 alkalommal csinálja utána enged játszani. Így nem olyan fontos, de kissé zavaró.

medal medal medal

tűzfal kavarhat be.

nálam a Comodo Internet Security Premium is ezt csinálja a launcher frissítésekor, mert sandboxba teszi és nem engedi a hozzáférést. amíg a launcher frissítése fut, kikapcsolom (disabled) a tűzfalat és a sandboxot, akkor lefut normálisan. utána pedig visszakapcsolom.

• 2 weeks later...

Kollati, most mentem az me410-B6-al az akció miatt, és a következő történt:

mögém jött egy mustang átvettem a gunnert és 2 sorozat után azt írta ki a játék, hogy target in gunner deadzone(nem gunner dead, vagy ilyesmi), pedig nem, próbáltam nézetváltással, próbáltam a gép több oldalára átvinni  a célpontot, a célkereszt szürke maradt, és folyamatosan azt írta ki ,hogy target in gunners deadzone...nem tudom másnak is volt e ilyen?

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...