TopperHarleyPL 55 Report post Posted March 5, 2018 (edited) https://www.youtube.com/channel/UCJNAyfi6UhdL__vU2u_1WsQ Zapraszam Was na mój kanał na którym stremuje w różnych porach, ostatnio wróciłem do WT i latam spifire-am. Organizuje loty z widzami. Serdecznie zapraszam fanów WT , II WŚ i spitfire-ów! Link wyżej! Pozdrawiam Kamratów! Edited March 13, 2018 by TopperHarleyPL Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TopperHarleyPL 55 Report post Posted March 13, 2018 Nowy film na moim kanale, zmontowałem wczoraj na szybkości - zapraszam do oglądania i komentowania! I oczywiście zachęcam do subowania, kanał jest bardzo aktywny! Pozdrawiam! ilm Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TopperHarleyPL 55 Report post Posted April 6, 2018 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TopperHarleyPL 55 Report post Posted April 13, 2018 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TopperHarleyPL 55 Report post Posted April 20, 2018 (edited) Witam serdecznie i ściskam mocno! Trafiłeś tu przypadkiem a może złapałem Cię w grach które streamuje? Czy to ważne? Zapraszam Cię gorąco do swojej ekipy, którą mozolnie buduje poświęcając czas na montaż filmów, loty i gry z widzami. Udzielam się również intensywnie na polskiej scenie War Thunder-a. Czuje przy tym wielką satysfakcję! Zajrzyj na playlisty z War Thundera albo PUBG-a, już czekają tam filmy, które właśnie dla Ciebie zrobiłem! Wysyłam pozytywną energię i Let's rocks! Dołącz do ekipy i bądź zawsze na bieżąco! Im więcej Nas tym śmieszniej i przez to pozytywniej. Polatajmy razem w klimatach muzyki lat 80 tych. Pozdrawiam Topper Harley aka. GrwZz' ZAPRASZAM, WPADAJ NA KANAŁ ! Edited May 4, 2018 by TopperHarleyPL Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TopperHarleyPL 55 Report post Posted June 23, 2018 (edited) Edited June 23, 2018 by TopperHarleyPL Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...