DOGFiGHT 2 Report post Posted March 16, 2018 (edited) Eventleri kaldır,dev gibi tankları sürekli ama sürekli her maçta daracık sokaklarda savaştır. M1 Abrams gibi bi tank eklemenin oynanabilir haritalar ve senaryolar olmadan anlamı nedir...WT nereye gidiyor? Edited March 16, 2018 by DOGFiGHT Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted March 16, 2018 Kardeş M1 abrams ile oynamadım ancak bahsettiğin araç saatte 72 km hız yapıyor ortalama bir zırha ve yeterince güçlü bir topa sahip biraz yaratıcılığını kullanmayı dene lütfen Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
DOGFiGHT 2 Report post Posted March 16, 2018 (edited) 19 minutes ago, YavruKurt147 said: Kardeş M1 abrams ile oynamadım ancak bahsettiğin araç saatte 72 km hız yapıyor ortalama bir zırha ve yeterince güçlü bir topa sahip biraz yaratıcılığını kullanmayı dene lütfen Hocam tanka laf ettiğim yok okumadınız heralde.Sürekli daracık sokaklardaki tank savaşından bıktığımdan dandik haritalardan ve eventlerin kaldırılmasından bahsettim.Yoksa isterlerse oyuna F35 F22 getirsinler hiç bi anlamı yok oynanabilirlik olmadıktan sonra.Örnek vermek gerekirse M1 Abrams 8km uzaktaki bi hedefe atış yapabiliyor ama sürekli daracık sokaklarda bu tankla oynadıktan sonra bu tankın sizce ne anlamı kalıyor?Bunu soruyorum. Edited March 16, 2018 by DOGFiGHT Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted March 17, 2018 11 hours ago, DOGFiGHT said: Hocam tanka laf ettiğim yok okumadınız heralde.Sürekli daracık sokaklardaki tank savaşından bıktığımdan dandik haritalardan ve eventlerin kaldırılmasından bahsettim.Yoksa isterlerse oyuna F35 F22 getirsinler hiç bi anlamı yok oynanabilirlik olmadıktan sonra.Örnek vermek gerekirse M1 Abrams 8km uzaktaki bi hedefe atış yapabiliyor ama sürekli daracık sokaklarda bu tankla oynadıktan sonra bu tankın sizce ne anlamı kalıyor?Bunu soruyorum. Oyunda uzun mesafeden çatışabileceğin haritalarda var ancak gerçek hayat ile oyunu kıyaslama sonuçta bu bir oyun saatlerce yol gidip 7-8 km öteden çatışmayı beklemeyin yani. Hem yakın mesafeden çatışmanın nesi kötü onu anlamadım. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxdeath 1,157 Report post Posted March 18, 2018 Sana katılıyorum. Oyun haritaları buna göre güncellenmesi lazım. Ya da yüksek seviye araçlara özel daha geniş ve uygun haritalar getirilmesi lazım. Bazı haritalarda doğuş alanından düşman tankları ile çarpışıyorsun. Haritalar o derece saçma oluyor. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...