Jump to content

M1 Abrams Saçmalığı

DOGFiGHT
 Share

Eventleri kaldır,dev gibi tankları sürekli ama sürekli her maçta daracık sokaklarda savaştır. M1 Abrams gibi bi tank eklemenin oynanabilir haritalar ve senaryolar olmadan anlamı nedir...WT  nereye gidiyor?

Edited by DOGFiGHT

Kardeş M1 abrams ile oynamadım ancak bahsettiğin araç saatte 72 km hız yapıyor ortalama bir zırha ve yeterince güçlü bir topa sahip biraz yaratıcılığını kullanmayı dene lütfen :017:

medal medal medal

19 minutes ago, YavruKurt147 said:

Kardeş M1 abrams ile oynamadım ancak bahsettiğin araç saatte 72 km hız yapıyor ortalama bir zırha ve yeterince güçlü bir topa sahip biraz yaratıcılığını kullanmayı dene lütfen :017:

Hocam tanka laf ettiğim yok okumadınız heralde.Sürekli daracık sokaklardaki tank savaşından bıktığımdan dandik haritalardan ve eventlerin kaldırılmasından bahsettim.Yoksa isterlerse oyuna F35 F22    getirsinler hiç bi anlamı yok oynanabilirlik olmadıktan sonra.Örnek vermek gerekirse M1 Abrams  8km uzaktaki bi hedefe  atış yapabiliyor ama sürekli daracık sokaklarda bu tankla oynadıktan sonra bu tankın sizce ne anlamı kalıyor?Bunu soruyorum.

Edited by DOGFiGHT

11 hours ago, DOGFiGHT said:

Hocam tanka laf ettiğim yok okumadınız heralde.Sürekli daracık sokaklardaki tank savaşından bıktığımdan dandik haritalardan ve eventlerin kaldırılmasından bahsettim.Yoksa isterlerse oyuna F35 F22    getirsinler hiç bi anlamı yok oynanabilirlik olmadıktan sonra.Örnek vermek gerekirse M1 Abrams  8km uzaktaki bi hedefe  atış yapabiliyor ama sürekli daracık sokaklarda bu tankla oynadıktan sonra bu tankın sizce ne anlamı kalıyor?Bunu soruyorum.

Oyunda uzun mesafeden çatışabileceğin haritalarda var ancak gerçek hayat ile oyunu kıyaslama sonuçta bu bir oyun saatlerce yol gidip 7-8 km öteden çatışmayı beklemeyin yani. Hem yakın mesafeden çatışmanın nesi kötü onu anlamadım.

medal medal medal

Sana katılıyorum. Oyun haritaları buna göre güncellenmesi lazım. Ya da yüksek seviye araçlara özel daha geniş ve uygun haritalar getirilmesi lazım. Bazı haritalarda doğuş alanından düşman tankları ile çarpışıyorsun. Haritalar o derece saçma oluyor.

medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...