Jump to content

Kétlépcsős azonosítás

Dzsigolo_Lanty
 Share

2 minutes ago, Gelesztaa said:

Hogy biztonságban tudhasd a fiókod? :)

De miért csak okos telón lehet hitelesíteni, a grafika meg ultra lowon is mehet, ez olyan ha nincs okos telód akkor szegény vagy, szóval nincs piac. A számítógéped koros ? Semmi baj ott az ultra low. :( 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

16 minutes ago, Dzsigolo_Lanty said:

De miért csak okos telón lehet hitelesíteni, a grafika meg ultra lowon is mehet, ez olyan ha nincs okos telód akkor szegény vagy, szóval nincs piac. A számítógéped koros ? Semmi baj ott az ultra low. :( 

Szezon és fazon. Nekem egyébként Windows-os telefonom van, megbízható és működő alkalmazást pedig nem találtam a Microsoft Store-ban a Google-azonosításhoz, így számítógépről böngészőből használom. Tehát nem, nem csak okostelefonról lehet használni. Talán még Android-emulátorral is működik.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 minutes ago, Gelesztaa said:

Szezon és fazon. Nekem egyébként Windows-os telefonom van, megbízható és működő alkalmazást pedig nem találtam a Microsoft Store-ban a Google-azonosításhoz, így számítógépről böngészőből használom. Tehát nem, nem csak okostelefonról lehet használni. Talán még Android-emulátorral is működik.

Na számítógépről hogyan lehet használni akkor írd már le. :) 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

1 minute ago, Dzsigolo_Lanty said:

Na számítógépről hogyan lehet használni akkor írd már le. :) 

Chrome internetes áruház, Authenticator bővítmény. A többi menni fog szerintem, csak írj fel minden kódot vagy kapcsold be a teljes szinkronizálást a Google-fiókodban (így másik számítógépen vagy a rendszer újratelepítése után is egyből működni fog).

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

3 minutes ago, Gelesztaa said:

Chrome internetes áruház, Authenticator bővítmény. A többi menni fog szerintem, csak írj fel minden kódot vagy kapcsold be a teljes szinkronizálást a Google-fiókodban (így másik számítógépen vagy a rendszer újratelepítése után is egyből működni fog).

Addig oké és után nem ment azt hozzáadtam a googlehoz, meg a kód is megvan, csak azt a izét nem tudtam 6 számjegyűre kikódolni.

4 minutes ago, Dzsigolo_Lanty said:

Addig oké és után nem ment azt hozzáadtam a googlehoz, meg a kód is megvan, csak azt a izét nem tudtam 6 számjegyűre kikódolni.

Csatolj képet róla, vakon igen nehéz segíteni.

On 2018. 03. 31. at 10:00 PM, Kulcsos12 said:

Én e-mailbe kapom a belépő kódot, ha idegen eszközről lépek be, mivel a Guglis hitelesítő nálam sokszor nincs szinkronban. :good:

Engem érdekelne,hogyan oldottad ezt meg,hálás lennék ha megosztanád velem.

A WT honlapján keresztül belépsz a profilodba, majd a "Security" fülön az "Account protection" menübe. Ott lehet legalul beállítani, hogy a Google hitelesítőt vagy az e-mailedre küldött kód alapján hitelesítsen.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 3/31/2018 at 9:07 PM, Gelesztaa said:

Csatolj képet róla, vakon igen nehéz segíteni.

Már meg van. Köszi a tippet és a segítséget. Kicsit nehezen akart a kiegészítő működni, de aztán sikerült. :)  

18 hours ago, Kulcsos12 said:

A WT honlapján keresztül belépsz a profilodba, majd a "Security" fülön az "Account protection" menübe. Ott lehet legalul beállítani, hogy a Google hitelesítőt vagy az e-mailedre küldött kód alapján hitelesítsen.

Köszönöm szépen!

• 11 months later...

Akinek e-mail-es a kétlépcsős beléptető, annak továbbra is kéri a kódot? Engem napok óta e nélkül enged be, nem kér és nem is küld. Pedig be van állítva ez a mód. Írtam Gaijin-nek is.

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...