Jump to content

War Thunder dışında oynadığınız oyunlar

syndrome23
 Share

• Forum Moderator

Forumda böyle bir başlık açıldığını hatırlamıyorum. Sonuçta bir oyunu forumuna gelecek kadar oynayan herkes en az 2 oyunu daha yoğun bir şekilde oynamıştır/oynuyordur diye düşünüyorum. Forumda böyle bir konu mutlaka olmalı bence. Film başlığımız bile var. 

Peki oyun olarak ne oynuyoruz, ne oynadık? Ben son zamanlarda WT dahil herhangi bir oyuna zaman bulamıyorum. Ancak ondan öne Stellaris ve Banished oynuyordum yakın zamanda. Ayrıca her sene 100 saatten fazla Football Manager oynarım. Bu sene futboldan biraz soğuduğum için bulaşmadım.

Sizler ne oynuyorsunuz? Ne gibi oyunları seversiniz ve yakın zamanda oynayıp tavsiye edeceğiniz, performans/fiyat oranı yüksek oyunlar hangileri?

• Upvote 1

Valla benim oyun satın alma huyum yok açıkçası :D 3-4 gün önce GTA 4 ü indirdim işte, oynadım biraz. Sıktı ama.

Ben oyun içerisinde özgür olduğumuz oyunları seviyorum daha çok. İstediğimiz herşeyi yapabildiğimiz. GTA dan bile daha özgür. Yaratıcılığın konuştuğu oyunlar. Şimdi bazılarınız  gözünde küçültecek beni ama eskiden Minecraft oynardık çok ta severdim. Arkadaşlarla oynayinca çok sarıyordu. Yine gel deseler yine oynarım :D

Edit: Bu arada syndrome23 hocam benim şu eteklik, era ve kompozit zırh hakkında yazdığım yazıyı niye sabitlemedin yav :D Dedim uzun uzun ayrıntılı şekilde yazdım hocam bunu sabitler :D Veya tank mermileri hakkında da yazabilirim. Daha bilgilendirici mi olur?

Edited by OzanAkar

syndrome23 (Posted )

hangi yazı bi link atar mısın özelden

- Vega Conflict (Mobile / PC Cross Platform, ücretsiz)

- Star Trek Timeliness (Mobile / PC Cross Platform, ücretsiz)

- Warhammer 40,000: Freeblade (Mobile / PC Cross Platform, ücretsiz)

Star Wars: Galaxy of Heroes (Mobile, ücretsiz)

- Marvel Contest of Champions (Mobile, ücretsiz)

- New Gundam Breaker PC "Steam" Edition'ı bekliyorum. PS4 sahibiyim ancak konsoldan oyun oynamaktan nefret ediyorum, bu yüzden önceki konsol sürümlerini satın alıp oynamadım. PC üzerinde emulator ile çalışanlarını bir kaç kere denedim. Oyunun PC için yayınlanacağı tarih: 22 Haziran 2018

Edited by GARYOSAVAN
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Stellaris, Witcher 3, Inquisition, Total war warhammer, pubg, BC2.

Witcher açık ara favorim, gerçekten efsane oyun yapmışlar zerre sıkılmadan bir kaç kere bitirilir. Hatta witcher 1-2-3 yapmayı düşünüyorum. Stellaris son güncellemelerden sonra bir entarasan olmuş bu dost filolar senin filoya göbeği bağlımı acaba? 4 tane filo toplam gücü 500 bin var benim filonun birine follow atıp mal mal dolaşıyorlar eskiden kendi başlarına saldırıyorlardı yav. Ama Collosus sınıfı gemilerle gezenleri yok etmek baya eğlenceli olmuş. Pubgye arkadaşlar başlattı ama sarmadı ya, hile oranı ciddi yüksek. Sonra bir türlü çözemediğim bir latency sorunu var, BC2 8 yıllık oyun ama pubgden 10 kat daha akıcı ve hilesiz oynanıyor. Pubgyi sakın para veripte alma hatasına düşmeyin f2p olursa belki oynanır. Inquisition ortalama üstü bir oyun, karakterler fena değil ama hikaye biraz zayıf sonra open world olmaması bir hayli soğutuyor oyundan, geçişlerde SSDde bile sık sık 1 dakikaya yakın bekletiyordu. Warhammer bir başka hayal kırıklığıydı, eski oyunların kalitesinde bir daha total war çıkmayacak galiba Atillayı övüyorlar ama hiç deneyesim yok açıkçası..

medal medal medal medal

Hocam benim makina pek bir hantaldır, her oyunu kaldırmaz ve en fazla iki üç oyun indirebilecek hafızası vardır. Bu "bilgisayar" ile oynadığım ilk oyun da war thunder olmuştur. War Thunder'ı da ilk oynamışlığım değil aslında. Seneler önce güzel bir pc'm vardı ben de uçaklara aşıktım war thunderi indirmiştim sene on üç on dört. Ah ah Hesabı bir hatırlasam eski günleri anardım :D her neyse o pc ile web oyunlar oynardım, Transformers war for cybertron (Transformers hastasıydım) FSX demo oynardım (FaKiRliK :D) F22 simulasyonu vardı epey kötü grafikli adını hatırlayamadım. Battlefield 4 oynardim, GTA3 oynardım, istikbal göklerdedir diye uçak oyunu vardı onu oynadım sonraaa heh! Red crucible oynardım webden cs1.6 oynardım ne günlerdi bee, bak duygulandım şimdi... Sonra ne olduysa oldu pc bozuldu, kuzenim o işlerden anlar diye verdiler bir daha da gelmedi o pc. Sonra bir laptop alındı (Benim makine) onunla vakit geçiriyorum. War Thunder, Battlefield 4. Başka yok. Başka oyuna C de yer yok... Geçen yer açmak için wows sildim. Neyse War Thunder yetiyor. Bence en gözel oyun :)  uçaklI muçaklı tam benlik 

• Like 2
medal

12 hours ago, OzanAkar said:

Aaaa Red crucible.. Az mı oynadım çılgınlar gibi. Ne sarardı be. O Sand Storm haritasındaki (bak haritanın ismini bile hatırlıyorum xD) o helikoptere ilk binmek için koşu yarışması :D

Sonra bozdu ama.

Helikoptere yetişemeyeceğini anlayınca heliye ateş ederlerdi XD en son jetler gelmişti oraya kadar güzeldi ama sonra batırmışlar oyunu 

• Like 1
medal

1 hour ago, xXACE_FALCONXx said:

Helikoptere yetişemeyeceğini anlayınca heliye ateş ederlerdi XD en son jetler gelmişti oraya kadar güzeldi ama sonra batırmışlar oyunu 

Aynen aynen :D Bak duygulandım şimdi :')

Oradaki ağır tanka binmeyi de çok severdim üzerine makine tüfekçi olmayı da. Katyusha da güzeldi.

Ama oradaki kaleye çıkıp gelene topla sıkmak efsane hissettirirdi :D

Ben de minigun aldıktan sonra bıraktım oyunu.

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...

Ben uzun bir süre ogame oynardım. .gerçek zamanlı online oyunların ilklerindendir. .belki de ilkidir. .2002 çıkış tarihli çünkü. .

Tabii klasik bir cümle olacak ama "para neyin içine çok fazla girerse bozulur" derler ya ogame de bu travmayı yaşadı. .ilgili şirket az paraya kanaat getirseydi muhtemelen 20 sene daha oynayacak hayran kitlesi olan oyun şimdi son demlerini yaşıyor. .

Çünkü paranın şöyle de bir sonucu oluyor..konu sadece şirketin kazandığı para değil ..bir işe para çok girince ister istemez karaborsa piyasası oluşuyor. .

Mafya'nın bulaştığı at yarışında eşşek birinci gelir diye bir söz var..

Aynen ogame de bunu yaşadı. .para ile inanılmaz hileci bir oyuncu profili oluştu. .eee bu da benim gibi dürüst oynamayı sevenleri soğuttu oyundan. .

Ikinci olarak pc de oynamayı sevdiğim oyun türü Sıra tabanlı strateji oyunları. .Bunlardan da en çok Total War versiyonlarını severim. .Tabii pc nin yapay zekasına karşı ..ve emin olun ben Total War versiyonlarını oynarken pc karşı bile hile yapmayı zül kabul ederim kendime ;)

Birde öğrenci iken arkadaşlarla Age of Empires The Conquest versiyonu oynardık. .8 kişi 4 e 4 oyun atardık ..hayatımın en güzel yılları idi..insan öğrenciliğin kıymetini okul bitince anlıyor :facepalm:

Yalnız biz Age of u profesyonelce oynardık..gerçekten iyi bilirdik. .kaçıncı işçide çağ atlayacagimiza kadar hesaplı oynardık. .zaman bulursak bir ara Microsoft un bu oyun için kurduğu Zone sitesinde uluslararası oynardık. .Dünya 1. lerine karşı maç atmışlığım vardır. .

:DD ilk çağda işçilerle bile savaşmışlığımız vardı :D Bilenler anlar Rush taktiği efsanedir. .:D

medal medal medal medal

• 1 month later...
  • 1 year later...

Ben bu aralar Automation Car Company Tycoon diye bir şeye sarıverdim. Otomobil meraklısına biçilmiş kaftan. Sıfırdan araç tasarlamak. Yetmezmiş gibi işin içine bütçe, mühendislik, fabrika, satış vs. bir ton bir şeyler ekleyip 1946dan itibaren otomotiv firması kurmak. Aşırı da zor, tam saplantı. 

medal medal medal medal medal medal

• 1 year later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...