Jump to content

tank savaşlarında uçuş süreleri nedir? kaç saniyedir?

shthunder
 Share

basitleştirilmiş tank savaşlarında hava desteğinde kullanılan uçakların uçuş sürelerinin; oyuncu leveli, kullanılan tankın savaş oranı yada seviyesi, yada her hangi bir başka bir özellikle bağıntısı var mıdır?

bu soru neden?

son bir kaç maçtır hiç vurulmadan uçuşumu bitirdim sanırım 30 sn. di ama birden fazla oyuncunun hala havada kalıp dalışlarına şahit oldum ( yaklaşık 15 sn.). bana tuhaf geldi bir bot hack vs. bir durum söz konusu mudur? yada yukardaki yazdığımla ilgili bu süreler değişken midir?

• Forum Moderator

süre benim aklımda 45 saniye diye kalmış muhtemelen öyledir. uzaması mümkün değil. bu konuda bot, hack vs. olması da mümkün değil tamamen sunucu kaynaklı bir verdiri zaman sınırlamaları. 

Yeni sistemde oyuncu uçuş süresini ölmeden tamamladığında uçağı AI "yapay zeka" oto pilot olarak devralıyor ve anlamsız hareketler ile uçuşa devam ediyor. Rakip takımın bir sonraki turda hava savaşına giren avcısı veya maçtaki mevcut olan uçak savar oyuncuları puan alabilsin diye yapılmış bir durum. Son eklenen uçak savarları fullemek için özellikle arcade oyun modundaki uçak girişlerine özellikle dikkat ediyorum. Aksi bir durum ile karşılaşan arkadaş varsa çekinmeden replay paylaşabilir.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 2 months later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...