Jump to content

Změny v SB Eventech

Packal
 Share

Nez spustíš smiech, použi prv hlavu. Amx je výsledkom prirodzenej početnej (!) nevyvazenosti. Obrázku nerozumiem.. Nikde nepíšem, že je OP, jasne som deklaroval niečo iné. Nepodsuvaj sem čo sa ti hodí.. Hrávam aj opačnú stranu a zrovnatelne úspešne. Akurát s rozdielom, že hrávam sám. Za NATO  bývame viacerí.

Edited by Marcus_V
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 28/06/2018 at 08:28, No107064 said:

seš natvrdlej nebo co? Asi jo protože člověk, kterej není tak používá dálkoměr. A po druhý seš natvrdlej? Šipkou na 2 km se vejde 10 tanků nad sebe. Včera jsem to vyfotil tak až příjdu z práce tak jestli se mi bude po práci chtít tak to sem dám. Protože je naprosto tupé psát, že ani nemusíš mířit.
Ba naopak, odhad si troufnu říct, že jsem měl lepší jak většina hráčů, a v soubojích na dlouhý vzdálenosti jsem celkem dominoval, po přidání dálkoměrů kouzlo odhadování přešlo, protože si to každý změřil, takže 105mm se stal na dlouhé vzdálenosti účinější než 115mm. a vůbec nebudu to psát pořád dokola, použij mozek a prvně to přeber, než zase napíšeš stejnou kravinu a já ti budu muset opět odpovídat jako nějakýmu nepochopenci.

Btw: po přidání dálkoměrů jsem je dlouho nepoužíval, ale ikdyž jsem se tomu bránil tak jsem časem pochopil, asi jako každej, k čemu jsou dobrý ...  ale vždy se najde pár troubů co nechápou k čemu daná věc slouží.

Nejsem natvrdlej, jenom už tak nějak po 10k bitvách umím střílet... :)

7 hours ago, Timofejic said:

Tohle už není konspirace, to je paranoia.

To vysvětli 17pdr, kterej si původně dával T-34 se šlehačkou, aby po pár dnech zepředu dokázal probít jenom prstenec věže... :D

2 hours ago, Timofejic said:

Přesně naopak, než píše Packal. Musej mít vybalancovaný všechny strany, právě kvůli gejmpleji.

Proto v RB jezdí KT 10,5cm proti T-62...??? :D

Edited by ManOfHarlech
medal medal medal medal

18 hours ago, Marcus_V said:

Nez spustíš smiech, použi prv hlavu. Amx je výsledkom prirodzenej početnej (!) nevyvazenosti. Obrázku nerozumiem.. Nikde nepíšem, že je OP, jasne som deklaroval niečo iné. Nepodsuvaj sem čo sa ti hodí.. Hrávam aj opačnú stranu a zrovnatelne úspešne. Akurát s rozdielom, že hrávam sám. Za NATO  bývame viacerí.

nepodsouvám co se mi hodí, jak tady celou dobu píši, že sověti byly poslední dobou těžce nevyvážení a nedalo se za ně rozumě hrát, teďka udělali změnu aby nebyli tak špatní a proto tady vzniklo toto téma ... takže prvně použij hlavu .... a v top eventu byly sověti taky nevyvážení .... proto jak píši tak přidali k nim amx aby to vyvážili, každopádně, si myslím aby vyvážili bitvy tak by bylo lepší za sověty přidat stroje aspoň stejné generace jako má NATO než to mixovat s frantíky .... jenže ne, sověti mají tanky co jsou o generaci dozadu, a nato má ve všech národech aspoń jeden tank 3 generace a jsou tady tací co říkají, že sověti jsou OP a přitom mají x krát více zabití a výher ...

• Confused 1
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal

Tak jsem si dal bitvu s Leoškem.

V Gaijinu jsou nekompetentní č.......

Nechtěli by mu ten zaměřovač úplně sebrat?, teď mu ho přesunuli najednou někam úplně do....... a střílí to hůř než Jagdtigr.

Všechny taměřovací osnovy co mám jsou úplně k ho.....

Bravo gaijin.....

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 30/06/2018 at 10:14, No107064 said:

nepodsouvám co se mi hodí, jak tady celou dobu píši, že sověti byly poslední dobou těžce nevyvážení a nedalo se za ně rozumě hrát, teďka udělali změnu aby nebyli tak špatní a proto tady vzniklo toto téma ... takže prvně použij hlavu .... a v top eventu byly sověti taky nevyvážení .... proto jak píši tak přidali k nim amx aby to vyvážili, každopádně, si myslím aby vyvážili bitvy tak by bylo lepší za sověty přidat stroje aspoň stejné generace jako má NATO než to mixovat s frantíky .... jenže ne, sověti mají tanky co jsou o generaci dozadu, a nato má ve všech národech aspoń jeden tank 3 generace a jsou tady tací co říkají, že sověti jsou OP a přitom mají x krát více zabití a výher ...

Bavme sa o faktoch,nie o dojmoch,pocitoch,...

Na generácie sa tu nehráme.

Snáď nechceš tvrdiť,že Leopard 2A0 má rovnakú bojovú hodnotu ako Leopard 2A6 rovnakej generácie. V hre síce nenájdeš ani jeden,ale pre ilustráciu to ako príklad postačí.

Zrovnajme teda zrovnateľné a to roky výroby/modernizácie.

Leopard 2a4 -1985 

T-64BV  - 1985

M1A1 - 1979

Challenger 1 - 1983

Ak si odmyslím Type 90 - 1990 ,kde majú teda Sovieti o generáciu pozadu tanky? Buď konkrétny,

Sadnem si do téčka,vyhrávam, Je NATO teda slabé?

Štatistiky jednotlivcov (kill ratio,win ratio,...)   ako dôkaz svojho(či iného) tvrdenia nadradenosti tých či oných brať nemôžeš.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Řekl bych, že stejně Gaijin přidá minimálně T-72B (1985). Ta T-64BV je přece jen T-64B (1976), na kterou v roce 1985 plácli ERA (ve hře ti proti kinetickým střelám dvakrát nepomůže).

medal medal

Pane jo. Chvíli tu nejsem a jak se to pěkně rozjede.

To, že jsem paranoidní neznaméná, že po mně nejdou...

Jak nemám být paranoidní, když Gaijin evidentně rusům nahrává, jak může.

Dejte mi příklad, kdy byla zvýhodněna protiruská technika a já poředložím 2, kdy tomu bylo a ja naopak :p:

Je třeba si uvědomit, že ruská technika byla v závěru studené války pozadu. (Proč se musím stále opakovat?)

Jestliže se tu volá po rovnocenném ruském tanku k Leo 2A4, potom to je až T-90, tedy tank z roku 1995, ovšem v tom samém roce přišel Leo 2A5 a žabožrouti se pár let proháněli v Leclercích.

A ano, budu omýlat SŘP, protože to je dost podstatný prvek, který západním tankům umožňoval střílet přesně na dlouhé vzdálenosti. Sověti nic podobného neměli. Navíc byl spřáhnutý s termálem, který rusové začali houfně do tanků montovat až v roce 1992, 7 let po A4 variantě a Abramsu M1A1. Přičemž Abrams měl na termálu zvětšení 50x (!) tedy na 4km střílíš, jako kdyby to bylo 80m! K tomu predikce cíle, tedy nepotřebuješ odhadovat předsazení a náměr. To za tebe udělá počítač, ty jenom 2s držíš střed kříže na cíli, klidně ať si jede, pak k němu laserem změříš vzdálenost (cca 1s) a bác můžeš pálit. O tomhle se Ivanovi nezdálo ani v deliriu. 

• Confused 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Je nám jasné, že bys nejraději měl hru dle skutečnosti a tedy technologickou převahu západu. Ale jsem si jist, že bys pak hrál pouze za západ, stejně jako všichni ostatní.

medal medal

Náhodou. Nemám problém hrát za slabší stranu - za brity, za amíky, za němce. A dokonce si občas pustím i rusáky (tedy ano, pracuji na T-64), jen to není tak často, protože mi to přijde dost

easy...

Edit: a to je jeden z důvadů, proč jsem přesvědčen, že přidání moderních tanků byla chyba - nemohou to udělat pořádně, tak z toho dělají bramboračku. Raději měli skončit s koncem války, dobře ještě tak ty 60. léta, ale to měl být stop stav a na ATGM, kompozitrní pancíře apod. se měli vykašlat.

Edited by Packal
  • Confused 1

Teď hraji také za slabší stranu, protože se mi ten tank prostě líbí a klidně bych i bez keců hrál dál. Ale pokud winrate na t-64 mám 37%, tak je to ekonomicky neudržitelné. U MTB-70 u které mám winrate 43%, jsem si spočetl, že za dobu než jsem vyzkoumal Abramse, tak jsem cca 500 000 SL v minusu. Takže ano, top tier není dobře vybalancovaný. Poslední dobou si také projíždím služební záznamy hráčů a narazil jsem na borce, co měl s Leo 2K WR 78% a s 2a4 WR 82%, což už je opravdu extrém.

medal medal

To já zase potkal borce co měl přes 80% výher a asi 10x vyšší poměr zabitých ku své smrti na IS4 a furt si stěžoval, že ta IS4 stojí za okurka a že se to nedá hrát, protože sice ho němci zepředu neprostřelí vůbec nikam, ale z boku si ho dovolí ničit.

• Haha 1

1 hour ago, Packal said:

top Event "vybalancovali" přidáním žabožroutů k rusům, rusové víc prohrávají

V tom případě, na co si stěžuješ?

medal

Myslím, že do eventu s T62M1 by měli hodit aspoň T64A (přece jen je to tank druhé generace, což o tom tento event je) :D
včera a dneska jsem si to dal za NATO a snadnější expení Typu 90 není, dneska ho budu mít :D 
nevím proč ale nejde mi nahrát příloha, s nekonečnou sérií vítězství NATO ...

A jak píše packal, tak top event je ještě více OP pro NATO stranu ... ;)

Edited by No107064

hlavně se čeká půl dne na bitvu, protože za sověty nikdo nechce hrát ... když mají zastaralý tanky a jsou mnohem horší .... pak, že sověti mají lepší stroje :D:D:D
Přesně jak jsem říkal, za sověty nebude nikdo chtít hrát, když budou mít horší stroje a pořád prohrávat a tudíž pak sotva někdo zahraje za stranu NATO, protože na bitvu bude čekat půl dne.

btw: sověti vyhrají jen někdy, když to je 5vs5 a na NATO straně jsou stroje jako leopard1, typ 74 a podobně ...

Edited by No107064
  • Confused 1

On 02/07/2018 at 18:09, Packal said:

A ano, budu omýlat SŘP, protože to je dost podstatný prvek, který západním tankům umožňoval střílet přesně na dlouhé vzdálenosti. Sověti nic podobného neměli.

rusi mali SRP od polovice 70. rokov na T-72Ural a T-80 v rámci systému 1A40 - TPD-K1

Vrátane predikcie cieľa.

https://thesovietarmourblog.blogspot.com/search/label/T-80#tpd

The TPD-K1 is part of the 1A40 sighting complex, which included the TPD-K1 itself, plus the sight-stabilizer interface. It was first installed on the 1976 upgade of the T-72 Ural, which became the 'Ural-1', and later carrying over to the T-72A in 1979 and to the T-72B in 1983. It is the gunner's primary sight, mounted directly in front of him. It has a fixed 8x magnification and a 9° field of view.

... The TPD-K1 incorporates a removable solid-state IR laser rangefinder (pictured below). It has a maximum error of 10m at distances of 500m to 3000m. From 3000m to 4000m, the maximum error threshold increases to 15m.

... The sight automatically calculates and registers the new range of the target even if the T-80 has driven several hundred meters since the last lasing. The accelerometer can be seen at work by observing the range indicator dial This allows the gunner to fire on the move without needing to repeat the entire target acquisition process all over again, which is quite time consuming. This form of directional compensation is sometimes regarded as the "third axis of stabilization".

neskôr v rámci modernizácie dávali SRP Volna na T-62M a T-55AM

https://thesovietarmourblog.blogspot.com/search/label/T-62

... The T-62M introduced in 1983 came with an entirely new "Volna" fire control system. "Volna" is a comprehensive fire control system overhaul. All of the original components of the T-62's fire control system have been replaced, and some new technology has been added, including the KTD-2 laser rangefinder, the BV-62 analog ballistic computer, and the new TShS-41U sight, purpose-built for "Volna", plus all of the necessary electrical equipment like the 9S831 transformer to adapt the new technology to the tank's electrical system...

• Like 1

Ovšem to je něco jiného. Sovětské tanky změřily vzdálenost laser dálkoměrem, ta se jim přenesla do nastavení zaměřovače. Pokud se vlastní tank pohyboval, SŘP byl schopen toto zohlednit a patřičně vzdálenost "zkracovat". Podobně pokud střelec do počítače manuálně vložil rychlost cíle, počítač byl schopen toto zohlednit a postupně vzdálenost zkracovat/prodlužovat. Avšak to je jen slabý odvar toho, co proti nim stálo.

Budu se opakovat - němec/brit/amík v polovině 80. let pomocí termovizoru (který rusové začali houfně montovat až v 90. letech, 10 let po západních tancích) objevil protivníka maskovaného, krytého kouřovou clonou, v mlze atd. (tedy za podmínek, kdy východní tankisté ani netušili, že se dá bojovat), 2s držel cíl ve středu záměrného kříže (jedno, jestli se cíl pohyboval nebo stál, vlastní tank, jestli se pohyboval nebo stál), následně k němu změřil vzdálenost, která se přenesla do počítače, který automaticky vypočetl předsazení (z úhlové rychlosti otáčení věže a vzdálenosti) a vč. vzdálenosti přenesl do elevačního a odměrového mechanismu. Střelec stále držel cíl uprostřed záměrné osnovy a jen stiskl spoušť. O více se nestaral. Predikci pohybu cíle (tj. zleva doprava apod.) ruská technika zohlednit neuměla. To musel stále provádět střelec, kterému počítač jen usnadnil nastavení vzdálenosti (nemusel provádět ručně).

• Confused 1
  • Upvote 1

Packale, ty se tu hádáš s člověkem co ví evidentně kulový o technice z tý doby..... chce ekvivalent 2A4?? dobře... ať jim dají T-80U nebo T-90A ale v tom případě usa má mejt M1A1 HC/HA popřípadě už i M1A2, němci 2A5 a frantíci AMX56 a čajíčkové Chall 2 a italům v budoucnu Ariete C1... zase by byli rusáci v háji, do teď nemají ekvivalentní stroj západní technice... platí jak pro pozemní techniku tak leteckou... T-14 je šunt co se nejspíš ještě 10 let nepodívá mezi jednotky pokud rusko nepadne ekonomicky na hubu. A stejně by brečeli jenže to je ruskej problém, že jsou to patláci co nedali dohromady pořádnou konstrukci a drží se konstrukce tanku z roku 1945.... Nikdy nenajdeš balanční ekvivalent aby jsi se nehrabal ve strojích okolo roku 2000.... pokud chcete T72 tak si ničím nepomůžete... je to jen horší T-64... aneb ruská doktrína, aby to uměl ovládat traktorista a bylo toho hodně...

• Confused 1
  • Upvote 1
medal medal medal medal

On 08/07/2018 at 15:24, Packal said:

...

Nemyslíš, ale že když by přidali do WT SŘP tak by to pak byla opravdu nuda ... jako SP simulátor nebo coop sim super, ale v MMO ???
Proto tak nějak celou dobu to ignoruji, protože to nepřidají ... v tom případě by momentálně mohlo být všechno proti japoncům, jelikož mají tank roku z 1990 tak taky pokročilejší SŘP oproti ostatním (kterýmu by se zbytek tanků sotva rovnal, natož sověti u prehistorického sice namodovaného, ale pořád tanku tanku z roku 1964) průměrný hráč by likvidoval všechno co se hne, ať už sovětské německé americké ... celkem s úsměvem

To je takovej kočkopes ve WT ... dle roku bojují prehistorické sovětské cold war tanky vs poslední cw tanky, ale sovětské tanky jsou horší jak NATO, takže by měli bojovat mnohem novější sovětské tanky proti starším NATO tankům aby se to vybalancovalo, jenže ve WT není SŘP, tak je to přesně naopak :D

Tak nějak jak zmršili časově event s tigerama 2, přidali frantíky, jenže ti mají takový šunty, že do WW2 eventu přidali jejich poválečné tanky, které jsou ke všemu prototypy a jelikož to jsou prototypy tak mají nižší BR a jsou to top tanky zařazené do toho eventu. Zatímco kdyby je dali do eventu ze studený války tak by to byly takový šunty jako ve skutečnosti. (btw pokud někdo chce rychle expit frantíky tak momentálně je to nejjednoduší varianta a nejrychlejší varianta)

Pokud si dobře pamatuji tak Type 90 by měl mít  mnohem pokročilejší SŘP než západní tanky dnes, jediný co by to mělo mít na stejné úrovni tak je Merkava.

Současně ale musím uznat, že SŘP povyšovalo úroveň tanku aspoń o půl až jednu generaci.
Tudíž by pak prehistorické sovětské tanky byly po mechanické hrubé stránce lepší jak až o desítku let novější západní tanky. Po technické stránce zase stejně tak západní.
Ale ve WT jak jsem psal, SŘP nedočkáme, protože by to byla pak nuda v MMO hře.
Proto se ani GJ nedivím, že je velmi obtížné udělat moderní letadla s naváděnýma střelama tak aby to bylo hratelné. Jak do toho sahá něco co za hráče dělá samo automaticky tak v multiplayeru, obzvláště u MMO to může být problém.

Edited by No107064
  • Confused 1

On 09/07/2018 at 00:43, MysteriousHonza said:

Packale, ty se tu hádáš s člověkem co ví evidentně kulový o technice z tý doby..... chce ekvivalent 2A4?? dobře... ať jim dají T-80U nebo T-90A ale v tom případě usa má mejt M1A1 HC/HA popřípadě už i M1A2, němci 2A5 a frantíci AMX56 a čajíčkové Chall 2 a italům v budoucnu Ariete C1... zase by byli rusáci v háji, do teď nemají ekvivalentní stroj západní technice... platí jak pro pozemní techniku tak leteckou... T-14 je šunt co se nejspíš ještě 10 let nepodívá mezi jednotky pokud rusko nepadne ekonomicky na hubu. A stejně by brečeli jenže to je ruskej problém, že jsou to patláci co nedali dohromady pořádnou konstrukci a drží se konstrukce tanku z roku 1945.... Nikdy nenajdeš balanční ekvivalent aby jsi se nehrabal ve strojích okolo roku 2000.... pokud chcete T72 tak si ničím nepomůžete... je to jen horší T-64... aneb ruská doktrína, aby to uměl ovládat traktorista a bylo toho hodně...

Jojo ty budeš asi inženýr vývojář tanků, že máš to právo rozhodovat zda tomu někdo rozumí nebo ne blbe :D
Jeden příspěvek v celém fóru a zrovna tady, ... hm co to asi může být za účet. :D  :D
je hloupé psát, že by si T72 nepomohla ... prvně bych napsal jakou verzi myslíš, než komplexně T72. A právě proto měla být v minulém updatu přidána .... ale v dalším je na 100% T80 (jen není potvrzena která verze).
a jestli rusko padne na hubu, tak my už nebudeme mít ani tu hubu ... s evropou do budoucna to nevidím dobře jak po rasové stránce tak po ekonomické ... ony tyto dvě věci jsou koneckonců poslední dobou spojené  ... jediní kdo si nenechají srát na hlavu tak jsou rusové.

Edited by No107064
  • Confused 1
  • Upvote 2

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...