Jump to content

Oyundaki rus biası küçük bir örnek

Bediuzzaman
 Share

syndrome23
syndrome23 gave Bediuzzaman a warning for this post
Reason: Rule Breaking Warning · Points: 1 ·

Arkadaşlar bu neden oluyor bilmem ama bu kadar haksız bir eşleştirme sistemi görmedim, ilk önce Nazi Almanyası olarak Panzerkampfwagen IV ausführung F2 en yüksek tankımla bir savaşa girdim ve karşıma M4A3E2 Jumbo çıktı, buna eyvallah dedim. Ardından ABD'de ben de 4.7lik M4A3E2 Jumbo,M18,M6A1 tankları ile girdim ve karşıma Tiger I, Panther D'ler çıktı. Sorum şu, bu sistem mi çok saçma yoksa rastgele oyuncular çok şanslı rastgele oyuncular çok mu şanssız bunu size sormak istedim.

• Haha 2
  • Upvote 1

arkadaşlar oyunda rusların OP(fazla güçlendirilmiş) olduğuna dair küçük bir örnek vereceğim size, şimdi karşımızda iki tank var M4 Sherman(A1 değil) ve T-34 1942, bu ikisi 3.7'lik tanklar yani muharebe bakımından hemen hemen oyuncuların birbiri üzerindeki avantajlarının eşit olması gerekiyor demek. Fakat şimdi özelliklerine bakalım, M4 Sherman tankının zırh delişi 100 metrede 109mm olarak gösteriliyor üstüne getirinceki infoda, T-34 1942'nin ise sadece 78 mm olarak gösteriliyor 100 m'de, arada büyük fark var 30mm az bir şey değildir. Fakat tankları detaylı incelediğimizde M4 Sherman'ın 109mm delişi geçen mermisinin M72 AP (CBC değil) olduğunu, T-34'ün 78 mm delişli gösterilen mermisinin ise APHE olduğunu (APHE yani AP'den daha avantajlı bir mermi) görüyoruz. M4 Sherman'ın APHE'ye denk olabilecek mermisinin ise 100 m'de 88 mm zırh deldiğini görüyoruz. Bu birinciydi. İkinci olanı da yine aynı tanklardan vereceğim, M4 Sherman'ın zırh delişi bakımından daha avantajlı olduğunu düşünebilirsiniz, fakat T-34 1942'nin çok kolayca açılabilecek ayrı bir APHE mermisi olduğunu görüyoruz, bu mermi ise 100m'den 95 mm, yani gösterilenin aksine, Sherman'dan daha fazla zırh deldiğini görüyoruz. Üçüncü örnek de aynı tanklardan olacak, Zaten bu iki örnek yetmezmiş gibi bir de ABD tankının en çok zırh delen mermisinin AP olmasına rağmen rusların T-34'ünde 130 mm zırh delen bir mermi olduğunu görüyoruz. Üstelik bunlar daha II. Rütbe araçlar, üst rütbelerde ne derece haksızlık olduğunu siz tahmin edin.

• Haha 2
  • Upvote 1

• Forum Moderator

sakin ol ve hem oyuna, hem de kendine biraz daha şans tanı bence. 

• Haha 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...