Jump to content

IS-7 çılgınlıgı

turunc
 Share

an itibari ile gaijin markette (590.00 GJN) fiyatına is-7 almayı bekleyen birileri var 1GJN=1$ olduğunu gözönüne alırsak buda 590$ eder.

tl/dolar(5.28/1.00) kurundan hesaplarsak  590 x 5.28 =3,115 TL  eder. askeri ücretin 1,600 TL civarında olduğunu gözönüne alırsak ;

bir  IS-7 = iki aylık askeri ücret

aklım şu an allak bullak peki bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

medal medal medal medal

1 hour ago, turunc said:

an itibari ile gaijin markette (590.00 GJN) fiyatına is-7 almayı bekleyen birileri var 1GJN=1$ olduğunu gözönüne alırsak buda 590$ eder.

tl/dolar(5.28/1.00) kurundan hesaplarsak  590 x 5.28 =3,115 TL  eder. askeri ücretin 1,600 TL civarında olduğunu gözönüne alırsak ;

bir  IS-7 = iki aylık askeri ücret

aklım şu an allak bullak peki bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

Bir keresinde akrobasi serverinde uçarken bir hunter jetine rastgelmiştim, merak edip lvline bakmıştım 20 lvl falandı, Şaşırdım hunteri nasıl açtın diye sormuştum, adam gold basa basa teker teker uçakların araştırmasını hızlandırmış :D 

medal

590 GJN kullanarak 5,500,000 civarı rp  hızlandırması yapmak mümkün bu kadarlık rp ilede sanırım ülkelerden birinin tüm tank vede uçakları sıfırdan açılabilir. bir tanecik tank(IS-7) için ülkelerden birini sıfırdan fullemeyi gözden çıkarma süper çılgınlık

medal medal medal medal

İşten 3 gün izin alıp IS-7 tamamlayıp satayım bari. Beraber oynadığım gençlerden bazıları rare parçalar 20-30TL den satılırken satıp 1-2 TL olduğunda aynı parçaları geri alarak 19-28 TL arası kar yapmışlar. Akıllı olan kazanıyor. :)

Şuan 550'ye düşmüş durumda.

https://trade.gaijin.net

Not: 20 GJN'den direk T-34E'yi okuttum. :)

Edited by GARYOSAVAN
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

11 hours ago, GARYOSAVAN said:

İşten 3 gün izin alıp IS-7 tamamlayıp satayım bari. Beraber oynadığım gençlerden bazıları rare parçalar 20-30TL den satılırken satıp 1-2 TL olduğunda aynı parçaları geri alarak 19-28 TL arası kar yapmışlar. Akıllı olan kazanıyor. :)

Şuan 550'ye düşmüş durumda.

https://trade.gaijin.net

Not: 20 GJN'den direk T-34E'yi okuttum. :)

benim birkaç haftadır işler yoğun olduğu için malesef t34 ü bile alamadım  o konuda şanssızım malesef.t34 parçası diye birşeyler var sadece ondan yapabildim birkaç ordan 4-5 birşeyler kazanabildim sadece

medal medal medal medal

gaijin hesabımda biriktirdiğim 55 GJN vardi meraktan şu t34 birleştirme işine gireyim dedim ama girmez olaydım 30GJN duman oldu. atalarımızın dediği gibi bilmediğin şeylere meraktan girersen başına gelene razı olacaksın güç bela 3 tane birleştirme sonucu 50 GJN ye geri yükseltebildim ama onca emeğime rağmen 5 GJN duman olmuş oldu hiç dokunmasam daha iyiymiş is7 blueprintinide görevleri tamamlayıp açamadığım için onu deneyemedim becerebilsem o karlı olacakmış gibi görünüyor. t34 tüm parçaları birleştirme 16 GJN ye maloluyor ama anca 17GJN ye geri satabildiğinden anca 1 GJN kar edebiliyorsun ama is-7 hala 100 kusur GJN lerde seyrediyor 50 GJN ye maletsen bile 50-60 GJN kardasın muhteşem ötesi.yapan eden varsa nasıl oluyor merak ettim aydınlatırlarsa sevinirim

medal medal medal medal

Çalışmaktan T34ü bile tamamlayamadım baktım olmuyor 10$koydum parçaları aldım. Dursun değerlenir.

Tiger da dip 14$ görmüştü şu anda 35$ ki onun arzı çok fazlaydı, elimde is7 olsa oynamazdım seneye 1000$

Bu arada hangisini saklamak lazım ileride hangisi daha çok değerlenir sizce?

t34e.thumb.jpg.729a2520489d67782f77e16e0aec.thumb.jpg.7ba2752c66d456cd89396345e9m8.thumb.jpg.ec8bbd109d45b0a3688e60f818bsdkfz.thumb.jpg.804a21e7713b6896ac7e8434

Edited by Buzx
medal

Bu etkinlik ile oyuna CS GO'daki kasa sistemi ve trade sistemi benzeri bir özellik eklenmiş oldu. Uncommon parçaların 5$-30$ arası değer ile satılabildiğini gördük. Rare araçların ise her zaman ilk satışa çıktıklarında daha değerli olduklarını gözlemledik. Sonraki etkinliklerde ilk tamamlayan arkadaşlar yüksek fiyat ile satıp istedikleri gibi premium araç, premium üyelik veya yüksek seviye araçlarına tılsım alabilecekler. Her ne kadar oyuncular arası ürünler sadece satılabilir durumda olsa da şuan ki sistem ile her zaman kazanan gaijinin kendisi. Aracı açıp 1000$ dan dahi satmış olsanız yine gaijinin kendi mağazasında harcama yapabildiğiniz için size maddi olarak bir getirisi yok. Tek olay oyunu seviyorsanız oyun içi içeriğin tamamını emek vererek açtığınız araçları satarak ücretsiz olarak alabilmeniz.

Diyelim ki IS-7'yi ilk açanlardansın ancak sattığın halde yinede bir IS-7 envanterinde olsun istiyorsun. Borsa gibi parçaların fiyatlarını takip edip, düştüğünde alacaksın, yükseldiğinde satacaksın. Böyle 1000$ dan satmış olduğun aracı son iki gün içinde 140$-150$ dan geri alabiliyorsun üstüne aradaki fark ile de bir dünya pre araç veya yıllarca yetecek premium hesap alabilirsin. Bir araç tamamladığınızda size ara seviyeleri es geçip toplam materyal ile tamamlama imkanıda sunuyor.

38869550_2315045608535783_19570527781445

38872329_2315315748508769_75035034159729

IS-7'yi açmanın kolay yolu şöyle idi... IS-7 gövde blueprinti direk geliyordu, taret için T-34E'yi araştırıp kuponu almanız şartı var. Ama kuponu kullanın demiyordu. Her iki aracıda monte etmek için gerekli materyal listesini yukarıdaki screen shotlarda görebiliyorsunuz. Hızlı şekilde IS-7 araştırması şöyle yapılıyordu:
- Direk IS-7 gövde araştırması için IS-7 hurdalarını biriktirip 16-17 GJN kazanacak kadar satıp, T-34E kuponu alıyorsunuz. Kuponu aldığınızda IS-7 taret blueprintide ekleniyor ve aracın tamamı araştırılabiliyor oluyordu.

- Aldığımız kuponu fiyatı düşmeden geri satıyoruz. Sonra IS-7 hurdaları 0.10-0.11 GJN'ye düşene kadar normal oyunumuza devam ediyoruz. Arada gerekli yeşil parçalarda çıkıyor, eksik kalan hurda veya yeşil parçalarıda yine T-34E'yi kuponundan gelen GJN ile takviye ediyoruz. Böylece IS-7'nin fiyatı yüksekken tamamlayıp kuponu alabiliyor ve ertesi gün satışa koyabiliyorduk.

- Yüksek fiyattan IS-7 satıp, gerekli parçaların fiyatları düşünce alıp tek seferde monte edebilir veya direk fiyatı düştüğünde IS-7 kuponu da satın alabilirdiniz.

Aracı tamamlamış olan bir çok oyuncu bu yöntemi kullandı. İnternet bağlantım kötü olduğundan dolayı bu etkinlikte açıklayıcı bir video çekip upload edemedim. Kusura bakmayın. ;)

Not: turunc ve Prof_AzizSancar %100 alır diye düşünmüştüm. turunc bu sefer beni hayal kırıklığına uğrattı. :) Çünkü 6 yıllık oyunculuk deneyimim içinde bu ikisi kadar çok oynayıp gümüş aslan ve araç kasanı görmedim.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Ben etkinliklerin yüzüne bakmıyorum çünkü imkansız gibi geliyor. Hangi etkinliğe katılayın desem yarı yolda kalıyorum :D bir de öyle karmaşıklar ki...     

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...