Jump to content

GOLD ASLAN

TurkAS_Kadir
 Share

arkadaşlar siz de böyle bir sıkıntı oldumu bilmiyorum .. ben int cafe işletmecisiyim ve  bazı müşterilerimde bu oyunu oynuyor .. onlara attığım davet le bende altın aslan kazandım .. fakat durumşu  ki   bu altın aslanlar geri alındı .. benim anlamadiğim bu bize verilmiş bir hak  ve bunu haketmişiz bir arkadaşım 5. seviye tank açmış 2500 altın aslan gelmiş .. sonra baktım altınlar geri alınıyor ve resimleri ekledim .. bu ne saçma bir davadır bu ne saçma bir durumdur böyle ben bir anlam veremedim .. eğer bu kazanılan bir haksa altın aslanlari geri verin .. eğer bu davet gönderme ve altın kazanma işi bize altın kazandırmayacaksa hala neden orda menüde yer alıyor .. eğer bu forumda bu oyunun admini varsa bir açıklama bekliyorum ki.. ben 20 yıldır oyun oynarim mario  da bile altın hilesi olmaz verilen hak geri alınmaz bu ne saçmalıktır....

70b2c931-e0ae-441a-aeb8-b2894e188893.jpg

f5ede4e0-71d1-4a4c-a879-c5146b98214b.jpg

• Haha 1
medal

Syndrome23'e özel mesaj gönderip, internet kafenin fotoğrafları, resmi olarak size ait olduğu veya orada çalışan olduğunuzu ispat edecek SGK A4 dökümü, maaş bordrosu ve TC Kimliğinizin taranmış halini göndermeniz durumunda sizden alınan golden eagle'lar iade edilecektir. İyi oyunlar.

Aksi bir durum varsa, buyrun. Afiyet olsun.

728xauto.jpg

Edited by GARYOSAVAN
  • Haha 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

8 minutes ago, ED_GEiN said:

bu ne la ben şirkete ortak olmayacam bu benim kazandığım altın  ne demek kanıtlamak ... ???  o zaman engellesinler ayni ip ten üyelik vermesin . böyle saçma da mı olur 

Kuzenim yapmış, yeğenim yapmış demekten farksız. Kafeciyim diyip, öyle olduğunu yöneticilere ispat edemezsen altın kartallarını unut. Bu arada ben yönetici değilim, senin gibi oyuncuyum. Sana sadece uyguladıkları prosedürleri aktarıyorum.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• Forum Moderator

Aynı konu iki kere açıldığı için buradaki kilit. Aşağıdaki linkte yer alan konudan devam edilecek.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...