PANzer 194 Report post Posted December 24, 2018 Nie ma nic o nich jeszcze na forum. Ktoś ma? Wady/zalety? Warto kupić? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Cpt_deVril 53 Report post Posted December 24, 2018 (edited) Z zalet: cichy, posiada KM z których przy dużej fantazji można ubić samolot albo Mi4, w którym siedzi wsciekły na Ciebie tankista bo wcześniej klupnąłeś mu jego ulubiony tonk. Ma PPk na start co prawda tylko 4 i z niewielkim zasięgiem ale daje radę. Wady: wolny ale można się podkraść ( Fulda daje sporo możliwości smyrania pomiędzy drzewami. mocno przeszklony kokpit tak, że bez klimatyzacji nie ujedziesz a przycisku do uruchomienia nie znajdziesz, pilot spocony nie jest już taki świeży i zrelaksowany Jak wincyj polatam to się wpiszę ponownie. A tak na serio: linia niemieckich Helków daje możliwości użycia Amerykanskich jak i Sowieckich heli tak więc dla mnie jest ok no i nie masz traumy po Mi4 @LuftMaus pewnie potwierdzi Edited December 24, 2018 by Cpt_deVril 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted December 24, 2018 29 minutes ago, Cpt_deVril said: Ma PPk na start co prawda tylko 4 i z niewielkim zasięgiem ale daje radę. 3km czyli poprawnie dla tych ppk (wg wiki, instrukcji m isie szuakc nie chcialo)_ do tego brak stabilizacji o ile pamietam wiec kapke nim miota (na sterowaniu full control etc) na anglojezycznych psioczyli na zasieg ppk to ze wolny i miekki, a i te rakietki co ma to raczej przeciwpiechotne 30 minutes ago, Cpt_deVril said: i nie masz traumy po Mi4 @LuftMaus pewnie potwierdzi jakby od pocztaku dali EC i jakies normalne wymagania RP do grindu to bym traumy nie mial te smutne dedykowane tryby dla helkow nie nadawaly sie do latania mi4, a tanki dawal rade klupac bez problemu (ppk ftw) Mi-4 bylby spoko jako lolkowy gift z ppk na starcie do klupania tankow, a drzewko powinno zaczynac sie od Mi-24A 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ShizoPL 1 Report post Posted January 20, 2019 Chyba jeden z najgorszych jak nie najgorszy helikopter nie kupuj go. Czasem jak nim gram mam myśli samobójcze Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Report post Posted January 21, 2019 Najgorszym bym go nie nazwał, lecz ze względu na uzbrojenie, mobilność i brak opancerzenia to raczej maszyna do Hit and Run. Czyli lecimy na pole bitwy i z 3 osoby kasujemy czołgi z PPK. Z daleka nie ma sensu bo zasięg nie wystarcza, a celowanie jest trudne. Podczas takiego przelotu skasowałem raz 3 czołgi, więc nie wydaje mi się, żeby to była słaba maszyna. Strąciłem również Miga-15 (albo 17), po prostu zawisłem w miejscu i kręciłem się wokół niego, seria z KMów i w końcu się rozbił. Na Cobrze czy Hindzie takie manewry są nie do wykonania. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Cpt_deVril 53 Report post Posted January 21, 2019 (edited) 17 hours ago, ShizoPL said: Chyba jeden z najgorszych jak nie najgorszy helikopter nie kupuj go. Czasem jak nim gram mam myśli samobójcze Za to masz doskonały widok z kabiny więc nie ma co narzekać. Zawsze doszukuj się pozytywów. Edited January 21, 2019 by Cpt_deVril Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
OsirisD 4,025 Report post Posted May 23, 2019 Jaki to jest kurła złom. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bangarang_95 11 Report post Posted July 23, 2020 Bardzo łatwy cel dla pelotek, dla jetów także (jeden chciał mnie sobie zestrzelić i skończyło się to zderzeniem - czołówa ) - Wilk syty i przeciwnik zramowany. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...