Jump to content

WTTR Hakkında Her Şey

DaedraTR
 Share

Giri.jpg

Merhaba;

Ülkemizde çok bilindiğini söyleyemeyeceğimiz, detayları ve oynanabilirliği ile bizleri ortak noktada buluşturmuş War Thunder oyununun Türkiye'de nasıl bir konumda olduğunu, War Thunder'a binlerce saatini vermiş oyunculardan tutun, henüz ilk dakikalarını geçirmekte olan oyunculara ne tür imkanlar sunmakta olduğumuzu biliyor musunuz?

O halde 5 Şubat 2015 tarihinde doğan WTTR (War Thunder Türkiye) efsanesini ve şuanki konumunu incelemeye ne dersiniz?

1.jpg

War Thunder Türkiye Facebook grubu, 5 Şubat 2015'den bu yana War Thunder'ın Türk oyunseverlerine en kaliteli ortamı sunmayı hedeflemekte ve aynı şekilde oyuna hakim ve başarılar elde etmiş yönetim kadrosuyla titizlikle yoluna devam etmekte. Yönetimde çektiği film tadındaki videolarla çokça kez resmi sayfada yayınlanan, en yüksek istatistikleri yakalamış Türk skin çalışmalarını tasarlayan, oyunun belki ilk akrobasi ekibini kuran, RB filo savaşlarında ilk 100'e girmeyi başaran ilk filoyu kuran; kısaca oyuna gerçekten gönül vermiş bir ekip yer almakta.

Facebook grubumuz 2.830+ üyesiyle ayda ortalama 900 gönderi, 7.500 üzeri yorum, 10.000+ ifade ile son bir ayda %35'e varan büyüme rakamlarına ulaşmış, oldukça aktif bir platform.

Grup, üyelerin talepleri doğrultusunda getirilmiş kurallarla 7'den 70'e geniş bir yaş kitlesine hitap edebilecek seviyeli ve kaliteli bir ortama ev sahipliği yapmakta.

dc.jpg

Tarihler 24 Ağustos 2017'yi gösterdiğinde War Thunder Türkiye büyük bir adıma imza atarak Discord sunucusunu kullanıma sundu. War Thunder oynayan oyunculara sesli olarak sohbet edebilecekleri bir platform sunmanın yanısıra yeni oyuncuların kolayca ulaşabilmesi için birçok bilgiye kütüphanelik yapan sunucusu zamanla rağbet gördü ve 550 üyeye ulaştı.

Her ne kadar katılımcıların tamamının aktif kullandığını söyleyemesek de günden güne büyümeye devam eden Discord sunucumuz, kuşkusuz en kaliteli War Thunder sunucusu unvanını hak ediyor.

Birçok amaca hizmet eden 25 yazılı 13 sesli kanal ile günden güne kalitesini yükseltmekte ve sunduğu hizmeti üst düzeye çıkartmaktadır. Tarafımızca tonla komut eklenen bot da müessesemizin ikramı! Baktınız ki ortada derdinize derman olacak kimse yok, botumuz imdadınıza yetişiyor ve Türkçe komutlarıyla sizlere kaliteli hizmet sunuyor.

Yazılı sohbet kullandıkça artan, yüzlerce göz alıcı rol, sunucuya özel tasarlanmış onlarca emoji, cevaplayabileceğiniz onlarca anket ve titizlikle hazırlanmış birçok kanal ile kendinizi Şampiyonlar Ligi'nde gibi hissedeceksiniz. ;)

Hem Facebook hem Discord sunucumuzda ayın ilk 10 listesini de çıkartmakta ve paylaşmaktayız. 1 ay içinde 550 saate yakın sesli sohbet kullanımına sahip üyelerin olduğunu da belirteyim. Çılgınca. :good:

saa.jpg

we.jpg

War Thunder Türkiye, kalitesini ve kullanılabilirliğini konuşturacak bir web sitesi ile özellikle yeni oyunculara nokta atışı yardımı sunmak amacıyla kurulan bir siteye de sahip! 

Discord sunucusuna eklenmiş ansiklopedik bilgilerin kullanımının tahmin edilenden zor olduğunu fark ettiğimizde bu bilgileri A'dan Z'ye güzelce sıralayabileceğimiz bir sitede depolamanın daha mantıklı olacağına kanaat getirdik. Hatta öyle ki, araçları önce ülkelere, sonra seviyelere göre gruplandıran, avantajlarından dezavantajlarına birçok bilgiyi sunan bir kütüphane haline geldi.

Aynı zamanda War Thunder'ın en büyük Türk oyuncu topluluğuna sahip bu platformlarda Türk filolarını da desteklemekte, filo arayan oyunculara kolaylıkla ulaşabilecekleri, filoları ve katılım şartlarını güzelce form halinde sunan bölümlerimiz de mevcut. :yes_yes_yes:

Göze hoş gelmesi konusuna büyük önem vermekte ve mümkün olduğunca açıklayıcı olmaya özen göstermekteyiz. Oyuncuda War Thunder'a başlayıp "Abi bu nasıl iş yav!?" deyip oyundan soğuma durumu olmaması gerek, dolayısıyla 7/24 aktif destek sunmaktayız.

ccc.png

saz.jpg

Daha dün akşam saatlerinde kurmuş olduğumuz Steam grubunun henüz misyonu netleşmiş olmasa da profilinizde şık gözükeceğinin garantisini verebiliriz. :wub: 

ccz.png

zc.jpg

Evet; birçok platformda büyük emek barındıran, kullanıcı odaklı güzel bir aileye sahibiz. War Thunder oynamaktan keyif alıyorsanız, sizin gibi oyuna gönül vermiş birçok oyuncu ile paylaşımda bulunma fikri size cazip geliyorsa, güzel dostluklar edinmek istiyorsanız War Thunder Türkiye kapılarını sizlere ardına kadar açıyor.

Öyle ki aramıza Rusya'dan katılıp Türkçe'sini bizlerle konuşarak geliştirmekte olan arkadaşımız (çok iyi konuşuyor yalnız :D ) bile var. 

Benden bu kadar! Anlatımımda elimden geldiğince eğlenceli ve akıcı olmaya çalıştım, dilerim amacına ulaşan bir yazı olmuştur.

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız!

İyi eğlenceler dilerim !

daedratr.png

• Haha 1
  • Upvote 5
medal

Ben sonradan dahil olduğum bu grupta admin oldum ve artık bu platform sanal alemde benim ailem gibi bir şey oldu. Çok değerli insanlarla tanıştım bu süreçte. Başarılı ve keyifli zamanlar yaşadım. Herkese bu kaliteyi tavsiye ederim. Bu oluşumu daha çok büyüyebilirsek, WT ülkemizde daha da tanınır hale gelecektir.

• Haha 1
  • Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal

15 hours ago, LunaciTR said:

War Thunder Türkiye denilince akla gelen en büyük grup, oyunu oynayıp bu gruba üye olmayan üye yoktur. ;)

facebook hesabım kapatıldığı için ben üye değilim. ;)

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 10/01/2019 at 08:55, GARYOSAVAN said:

facebook hesabım kapatıldığı için ben üye değilim. ;)

Abi Allah'ını seversen onu nasıl başardın ? 

medal medal medal

On 12/01/2019 at 01:04, YavruKurt147 said:

Abi Allah'ını seversen onu nasıl başardın ? 

Facebook'un saçmalıklarından dolayı kapatıldı. Bir açıklama gelmedi. :)

Edited by GARYOSAVAN
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 7 months later...
21 hours ago, xXACE_FALCONXx said:

Nasıl beyler, pişmiş miyim? :D 

şahane, ben de manevra özürlü ufomla şöyle bir katliam yaptım dün. :016:

• Like 1
medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...