Jump to content

Letadlo za dluhopisy

Peacemaker712
 Share

Aspoň se koukej třeba na to jaké úkoly máš pro RB a AB, přeci jen v RB něco splníš snadněji jako třeba nahrát 2500 bodů(nebo se umístit třeba do třetího místa) a vyhrát lze i s bitevníkem při ničení pozemáků a potom to záleží hodně na týmu, takže je lepší hrát za Němce(hodně dobré jsou HS 129 a ještě s nimi jde někoho sestřelit) nebo Rusy kde je těch výher více(jen si to chce dát pozor a nechat stíhače trochu zapojit do bitvy), případně zničit x bází je často rychlejší v RB, ovšem lovení bitevníků je třeba lepší v AB kde se podíváš kdo ho má a hned od startu se na něj soustředíš.

RB je právě o tom, že máš jen jedno letadlo, se kterým se musíš snažit udělat maximum, ale v AB nikomu na tom nezáleží. Na víc strojů jsou spíš EC bitvy, ale těch je díky Gaijjinu jak šafránu, ale pokud nějaké budou, tak je vyzkoušej, stojí za to a splní i tvůj požadavek na více strojů.

medal medal medal medal medal medal medal medal

7 hours ago, Marseill said:

Aspoň se koukej třeba na to jaké úkoly máš pro RB a AB, přeci jen v RB něco splníš snadněji jako třeba nahrát 2500 bodů(nebo se umístit třeba do třetího místa) a vyhrát lze i s bitevníkem při ničení pozemáků a potom to záleží hodně na týmu, takže je lepší hrát za Němce(hodně dobré jsou HS 129 a ještě s nimi jde někoho sestřelit) nebo Rusy kde je těch výher více(jen si to chce dát pozor a nechat stíhače trochu zapojit do bitvy), případně zničit x bází je často rychlejší v RB, ovšem lovení bitevníků je třeba lepší v AB kde se podíváš kdo ho má a hned od startu se na něj soustředíš.

RB je právě o tom, že máš jen jedno letadlo, se kterým se musíš snažit udělat maximum, ale v AB nikomu na tom nezáleží. Na víc strojů jsou spíš EC bitvy, ale těch je díky Gaijjinu jak šafránu, ale pokud nějaké budou, tak je vyzkoušej, stojí za to a splní i tvůj požadavek na více strojů.

V RB jsem totální lama, tam bych do třetího místa nebyl ani kdybych to hrál celý den :) Ale budu ty úkoly sledovat i v RB a můžu něco zkusit, kdyby se mi to zdálo splnitelný. Škoda, že neexistuje nějaký seznam speciálních úkolů, abych viděl co všechno můžu dostat a zda tedy má smysl kupovat výměnu úkolu. Jako první jsem měl zničit bitevníky, což se mi nezdálo úplně snadné při těch nízkých počtech bitevníků ve hře....když jsem ale viděl, jaké úkoly následovaly, tak ty bitevníky bych bral klidně znovu, protože to bylo z toho všeho to nejjednoduší :B10:

EC jsem nikdy nezkoušel, pokud je někdy objevím, vyzkouším.....jestli se tedy do té doby nezblázním z toho sbírání dluhopisů :D

medal medal

Seznam speciálních úkolů jsem na forum už dával, bude nejspíše v Obecné diskusi zahrabaný pár stránek zpět. 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

1 hour ago, NJG3_Mato said:

To kvoli nemeckej P-47 tu podstupujes takuto torturu? Ako, vazne, vsak to je na hlavu, hlavne ked je tato masina minimalne 2-krat do roka v 50 % zlave, kde ju kupis za par Eur

V podstatě souhlas, nemá to logické vysvětlení :D

37 minutes ago, Jerson said:

Seznam speciálních úkolů jsem na forum už dával, bude nejspíše v Obecné diskusi zahrabaný pár stránek zpět. 

Děkuji! Hledal jsem hledal, ale bohužel bez úspěchu....:facepalm:

medal medal

15 minutes ago, Peacemaker712 said:

Velké díky :salute:

I když tedy Jerson psal o seznamu SPECIÁLNÍCH úkolů a toto jsou ty denní úkoly...nebo ty speciální jsou shodné? :) Škoda, že u toho nejsou i ta čísla, dost by to pomohlo při rozhodování, zda úkol plnit nebo jej vyměnit.

A k čemu ti to pomůže, když stejně nevíš jakej padne a horší může padnout vždycky(a většinou i padne).:lol2:

Jak se počítá bojová aktivita? Musím vyhrát 7 bitev s bojovou aktivitou min. 90%. Vzal jsem na letadla pumy a zničil 16 těžkých pozemních cílů, abychom vyhrály. Hned po nasazení do vzduchu jsem se potopil k zemi a ničil pozemáky. Jakmile mě sestřelili, vzal jsem další letadlo a hned to samé, takže ani chvilku jsem se neflákal.....a ve finále bojová aktivita 88%, takže úkol nesplněn, ačkoliv jsme bitvu vyhráli :facepalm: Podle čeho se ta bojová aktivita počítá?

Edit: Ta hra si ze mě dělá legraci.....opět stejná situace - létám jak hadr na holi, zničím 12 těžkých pozemních cílů, díky mě tým vyhraje, ale bojová aktivita opět pouze 88%...co víc mám jako dělat, abych se dostal na 90%? :my_precious:

33 minutes ago, Marseill said:

A k čemu ti to pomůže, když stejně nevíš jakej padne a horší může padnout vždycky(a většinou i padne).:lol2:

Je dobré mít přehled, aspoň vědět jak moc je to úkol na prd a zda má procentuálně smysl pokoušet osud, respektive programátory Gaijinu :)

Edited by Peacemaker712
medal medal

Tak to máš jeden z nejblbějších úkolů.:lol2: Aktivita se počítá ze všeho co děláš, bohužel do dnešních dnů nám Gaijjin neprozradil a neprozradí jak přesně, ale asi jsi měl zabíjet i letouny a potom to hodí víc procent.:DD

Jdeš na to moc vědecky, takhle to nefunguje, prostě nějaký úkol dostaneš a potom při změně se modlíš, aby jsi dostal něco použitelného a je ti šumák, že tam je třeba 10 lehkých úkolů.

Edited by Marseill

19 minutes ago, Marseill said:

Tak to máš jeden z nejblbějších úkolů.:lol2: Aktivita se počítá ze všeho co děláš, bohužel do dnešních dnů nám Gaijjin neprozradil a neprozradí jak přesně, ale asi jsi měl zabíjet i letouny a potom to hodí víc procent.:DD

Jdeš na to moc vědecky, takhle to nefunguje, prostě nějaký úkol dostaneš a potom při změně se modlíš, aby jsi dostal něco použitelného a je ti šumák, že tam je třeba 10 lehkých úkolů.

Tak mám dojem, že slavný War Thunder poletí z disku jak namydlený blesk :fighter: Třetí pokus udělat tento úkol - tentokrát obsazování letiště, takže mód, kde je člověk aktivní i když nechce...obsadil jsem základny, sestřelil pár letadel, zničil mnoho pozemáků...pořád v jednom kole...po skvělé bitvě (díky chlapi v týmů!!!) a vítězství na mě vyskočí tabulka, dle které aktivita...chvilka napětí opět 88% :facepalm: Mějte mě klidně za paranoika, ale nevěřím tomu, že je náhoda mít 3x za sebou naprosto stejnou aktivitu, která je "shodou náhod" 2% pod tím, co člověk potřebuje.....

medal medal

7 minutes ago, Peacemaker712 said:

Tak mám dojem, že slavný War Thunder poletí z disku jak namydlený blesk :fighter: Třetí pokus udělat tento úkol - tentokrát obsazování letiště, takže mód, kde je člověk aktivní i když nechce...obsadil jsem základny, sestřelil pár letadel, zničil mnoho pozemáků...pořád v jednom kole...po skvělé bitvě (díky chlapi v týmů!!!) a vítězství na mě vyskočí tabulka, dle které aktivita...chvilka napětí opět 88% :facepalm: Mějte mě klidně za paranoika, ale nevěřím tomu, že je náhoda mít 3x za sebou naprosto stejnou aktivitu, která je "shodou náhod" 2% pod tím, co člověk potřebuje.....

Problem je ze si vybiras nesmyslne ukoly.... pokud muzes tak mne za sl na neco lehciho, a nebo zitra to bude zase od 1000 sl

Edited by Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

18 minutes ago, Paya_CZ said:

Problem je ze si vybiras nesmyslne ukoly.... pokud muzes tak mne za sl na neco lehciho, a nebo zitra to bude zase od 1000 sl

Neplatí to pouze pro denní úkoly? Tohle je speciální, takže tam se obávám, že nic za 1000SL zítra nebude :crazy: Ty denní úkoly jsou OK, např. dnes mi Gaijin v denních úkolech projevil lásku a po úkolu za 50 dluhopisů s názvem "3 asistence" jsem dostal za 100 dluhopisů  "rakeťák" (tj. děkuji nechci), avšak po první změně "zničit 6 bitevníků", což je trochu otrava je hledat, ale jinak otázka několika málo her.

medal medal

7 minutes ago, Peacemaker712 said:

Tohle je speciální, takže tam se obávám, že nic za 1000SL zítra nebude :crazy: 

Ale bude ;)

medal

14 minutes ago, HarperSVK said:

Ale bude ;)

Tak to je pro mě obrovské a milé překvapení o_o Já žil v domnění, že speciální úkol si koupím za 30 dluhopisů a jelikož nelze koupit úkol nový před splněním starého, tak jediným způsobem jak ho změnit je za SL či GE a každá další změna je dražší a dražší. Pokud opravdu bude změna starého speciálního úkolu od zítra opět od 1000SL, tak to staví celé dluhopisové šílenství do úplně jiného světla :) Kdy se resetují ty ceny za změny úkolů? Po 24 hodinách od zakoupení speciálního úkolu? Nebo současně s příchodem denního úkolu? Nebo úplně někdy jindy? :B10:

medal medal

36 minutes ago, Peacemaker712 said:

Tak to je pro mě obrovské a milé překvapení o_o Já žil v domnění, že speciální úkol si koupím za 30 dluhopisů a jelikož nelze koupit úkol nový před splněním starého, tak jediným způsobem jak ho změnit je za SL či GE a každá další změna je dražší a dražší. Pokud opravdu bude změna starého speciálního úkolu od zítra opět od 1000SL, tak to staví celé dluhopisové šílenství do úplně jiného světla :) Kdy se resetují ty ceny za změny úkolů? Po 24 hodinách od zakoupení speciálního úkolu? Nebo současně s příchodem denního úkolu? Nebo úplně někdy jindy? :B10:

Tohle jsem ti psal hned na první straně hned jak jsi se zeptal.....jakmile začne nový denní, tak se mnění ceny od 1 000 SL a opět a furt dokola každý den.....

Edited by Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

1 hour ago, Paya_CZ said:

Tohle jsem ti psal hned na první straně hned jak jsi se zeptal.....jakmile začne nový denní, tak se mnění ceny od 1 000 SL a opět a furt dokola každý den.....

Psal jsi o změně úkolů, ale pochopil jsem to tak, že se to týká pouze klasických denních úkolů a nikoliv těch speciálních zakoupených za dluhopisy. Měl jsem za to, že ty se nijak neresetují a jejich cena je změnu od změny vyšší bez ohledu na délku trvání daného úkolu. Pokud se resetuje cena změn u speciálních úkolů zakoupených za dluhopisy, tak je tedy nesmysl měnit úkoly dopoledne za drahé peníze, když si stačí počkat do dvou hodin odpoledne a je to za hubičku.....aspoň tedy ty první změny :)

medal medal

to je panečku vlákno! připomnělo mi to tento vtip:

Po smrti přijde chlap do pekla.
Sám Belzebub ho provází podzemím a dává mu na výběr, které peklo si vybere.
Za prvními vraty je krásná nudapláž plná sexy dívek a stánků s dokonalým výběrem občerstvení.
"Tohle je peklo?" diví se chlap.
"Jasně, tohle je peklo!" odpovídá Belzebub.
Za druhými vraty je místnost zařízená jako útulný pánský klub se spoře oblečenými hosteskami a vynikajícím pivem a hudbou.
"A tohle je taky peklo?"
"Jistěže, tohle je taky peklo."
Za třetími vraty nabodávají čerti hříšníky na vidle, stahují je z kůže a vaří v kotlích s olejem.
"Jo," povídá chlápek, "tak tohle je peklo!"
"Ano, to je taky peklo. Ale jestli nejste katolík, tak si toho ani nemusíte všímat. To tu máme jen kvůli nim, oni to tak chtějí."

ale ať si to každý šudlá dle vlastní libosti...

;)

• Haha 3
medal medal medal medal medal

58 minutes ago, Marie_CZ said:

to je panečku vlákno! připomnělo mi to tento vtip:

Po smrti přijde chlap do pekla.
Sám Belzebub ho provází podzemím a dává mu na výběr, které peklo si vybere.
Za prvními vraty je krásná nudapláž plná sexy dívek a stánků s dokonalým výběrem občerstvení.
"Tohle je peklo?" diví se chlap.
"Jasně, tohle je peklo!" odpovídá Belzebub.
Za druhými vraty je místnost zařízená jako útulný pánský klub se spoře oblečenými hosteskami a vynikajícím pivem a hudbou.
"A tohle je taky peklo?"
"Jistěže, tohle je taky peklo."
Za třetími vraty nabodávají čerti hříšníky na vidle, stahují je z kůže a vaří v kotlích s olejem.
"Jo," povídá chlápek, "tak tohle je peklo!"
"Ano, to je taky peklo. Ale jestli nejste katolík, tak si toho ani nemusíte všímat. To tu máme jen kvůli nim, oni to tak chtějí."

ale ať si to každý šudlá dle vlastní libosti...

;)

:D Aktuální speciální úkol - vyhrát bitvu a spolu s tím: zničit stíhačem 1 vzdušný cíl, bombardérem 3 pozemní cíle a bitevníkem 3 pozemní cíle. Všechno splnit 2x. Když jsem to dostal, tak jsem se zaradoval....ale ouha, nemám to zatím splněno ani jednou - buď to vždy podělám já nebo tým :my_precious:

Edit: Tak nevím, zda jsou erupce na Slunci, chyba v Metrixu nebo problém mezi židlí a klávesnicí, ale za celé dvěě hodiny hraní se mi zatím úkol nepodařilo splnit ani jednou.....když už já zničím vše, co mám, tak tým prohraje bitvu.....:016:

Edited by Peacemaker712
medal medal

28 minutes ago, donTomasso said:

fun fukt: aktivita sa počíta pomerne od výsledku 1. v tíme. ten má 99-100%.

Tvoje % potom dosť závisia na tom koľko má 1 a ty.

Děkuji! .....i když jsem tedy moc nepochopil jak to myslíš....no dobře, lhát se nemá.....nepochopil jsem to vůbec :D Ale ono je to asi jedno, tento pochybný úkol si u mě stejně ani neškrtne :beee:

medal medal

Nechci opět otravovat s dotazem, ale zase jsem narazil na něco, co nechápu :018: Koupil jsem si nový speciální úkol za dluhopisy a s úkolem jsem nebyl spokojen. Ačkoliv hraji jen a pouze letecké AB, rozhodl jsem se, že systém "obelstím" a vyberu si úkol pro leteckou RB, aby mi hra pozásluze ztížila vyměněný úkol v kolonce RB, ale opomenula kolonku AB, o kterou mi jde :p: Lest vyšla znamenitě, do AB jsem dostal nový úkol vyhrát 8 bitev, takže stačí jen zítra počkat na denní úkoly a při jejich plnění se ten speciální úkol splní sám od sebe :) Teď ale k dotazu - jak je možné, že první změna speciálního úkolu mě stála nyní 10.000SL? :dntknw: Stojí změna úkolu v RB více než v AB? Nebo změna u 6. a dalšího speciálního úkolu je již dražší než u úkolu 1. až 5.? Případně je dán počet speciálních úkolů, které je možné za jediný den splnit "za levno" a ty další jsou dražší, aby to někdo nenaháněl vše za jeden den? Anebo je za tím ještě něco úplně jiného? :blink:

medal medal

Ceny za změnu denních a speciálních úkolů jsou společné.

Denní úkoly jsou v cyklech po 22 hodinách.

Reset ceny za změnu úkolu je pevně daný, tuším že je to půlnoc GMT, takže jedna hodina v noci našeho času.

Tudíž může nastat situace že se ti přehoupne cyklus denních úkolů, ale ceny zůstanou stejné.

• Confused 1
medal medal medal

1 hour ago, LoonyWarrior said:

Ceny za změnu denních a speciálních úkolů jsou společné.

Denní úkoly jsou v cyklech po 22 hodinách.

Reset ceny za změnu úkolu je pevně daný, tuším že je to půlnoc GMT, takže jedna hodina v noci našeho času.

Tudíž může nastat situace že se ti přehoupne cyklus denních úkolů, ale ceny zůstanou stejné.

Cena se mneni zaroven se zacatkem

novych ukolu, v noci vzdy zacina odmena za prihlaseni

Edited by Paya_CZ
  • Confused 1

Tak si to zkus ;)

Řekněme že se ti cyklus láme v 15:00.. Ty se přihlásíš v jednu a začneš plnit úkoly.. První uděláš, druhej změníš a uděláš.. Pak začnou nové úkoly a cena zůstane stejná po změnách v předchozím cyklu..

Vím že máš nalítáno víc než já, ale tímhle jsem si jistej.. :my_precious:

• Upvote 1
medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...