turunc 64 Report post Posted January 24, 2019 (edited) Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz gibi her gün giriş yaptığımızda oyun küçük bir hediye veriyor. Ben bu hediyenin oyuna sadık oyuncuları ödüllendirmek adına gün geçtikçe büyümesi gerektiğini düşünüyorum.Şimdi giriş yaptım ama ilk gün giren bir oyuncunun alabileceğinden farklı olmayan bir hediye verdi. Bu durumda oyun benim ne kadar oynadığımı umursamıyor ve hevesimiz iyice kaçmaya başlıyor. Edited January 24, 2019 by turunc 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Buzx 98 Report post Posted January 24, 2019 Oyun yapsam 824 gün istikrarlı login olan adamın evine hediye falan yollardım. 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Graxum 332 Report post Posted January 24, 2019 1 minute ago, Buzx said: Oyun yapsam 824 gün istikrarlı login olan adamın evine hediye falan yollardım. 1400 gün girenini falan gördüm 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SuRGeoN 15 Report post Posted February 18, 2019 On 24/1/2019 at 19:38, Buzx said: Oyun yapsam 824 gün istikrarlı login olan adamın evine hediye falan yollardım. Sesli güldüm hocam. .sanırım mesajı yazarken 824 gündür oyuna bakıyordunuz. . Valla Gaijin ayıp etmiş ..hiç olmazsa bir Leopar tankı duvar afişi göndermeliydiler. . 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
NineTailedFoX 145 Report post Posted February 19, 2019 23 hours ago, SuRGeoN said: Valla Gaijin ayıp etmiş ..hiç olmazsa bir Leopar tankı duvar afişi göndermeliydiler. . Bence Leopard tankının kendisini göndermeliydiler... 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SuRGeoN 15 Report post Posted February 20, 2019 (edited) 18 hours ago, xXACE_FALCONXx said: Bence Leopard tankının kendisini göndermeliydiler... O daha iyi olur tabii Forumun bir yerinde Panther tankı ile hanımları (kız arkadaşını)kıyaslayan bir caps görmüştüm. . Kendimi Leopar tankı ile sokakta giderken düşününce insanlar ne der diye düşündüm:)yine istemsiz bir gülme aldı beni:))) Tabii Türkiye de yanlış anlaşılır. .o ayrı.. Edited February 20, 2019 by SuRGeoN Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
NineTailedFoX 145 Report post Posted February 20, 2019 4 hours ago, SuRGeoN said: Kendimi Leopar tankı ile sokakta giderken düşününce insanlar ne der diye düşündüm:)yine istemsiz bir gülme aldı beni:))) Tabii Türkiye de yanlış anlaşılır. .o ayrı.. Büyük ihtimalle beyaz atletli dayılar kız arkadaşının üzerine çıkardı. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Buzx 98 Report post Posted February 20, 2019 Tankın egzosuna afedersiniz atlet tıkayıp taciz ettiklerinde kız arkadaşı ile pantheri kıyaslayan arkadaşın durumunu incelemek gerek. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SuRGeoN 15 Report post Posted February 21, 2019 Ben kıyasladım demedim. .kıyaslayan bir caps gördüm dedim. .benim kız arkadaşım konu dışı.. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Buzx 98 Report post Posted February 21, 2019 Yok bende sana demedim zaten, kimseye demedim hatta ne haddime Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
NineTailedFoX 145 Report post Posted February 22, 2019 Bu arada ben kız arkadaşının üzerine çıkarlar derken, tanktan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...