Jump to content

Mutlu Son - Son bir mesaj

syndrome23
 Share

• Forum Moderator

Merhaba arkadaşlar. 

Tam 5 yıldır WT oyuncusuyum ve bunun 4 yıl 9 aynı forum yöneticisi olarak, 4 yılı da koordinatör olarak geçti. Ancak sizin de şikayetçi olduğunuz gibi bir süredir gerçek hayattaki sorunlarımdan ötürü görevimi yerine getiremiyordum ve bu yüzden görevden ayırlma kararı aldık.

WT ve bu topluluk benim için çok anlam ifade ediyor. Her birinize tahmin edecemeyeceğiniz kadar borçluyum. Bu oyun ve sizler olmasanız bu hayatı kurmam mümkün olamayacaktı. Zamanında kavga etmiş kötü sözler söyledik ancak ben yaptığım her şey için sizden özür diliyorum.

Çok fazla uzatmak istemiyorum çünkü bu iş benim için gerçekten üzüntü verici. Bazılarınızın beni affetmeyeceğini biliyorum ancak yapmam gereken her şeyi yapmam gerektiği için ve işim dolayısıyla yaptığımı unutmayın. Hepiniz umarım dünyada hak ettiğiniz yerlere gelir ve oyundan keyif almayı sürdürürsünüz.

Birebir teşekkür etmek ve özür dilemek istediğim onlarca insan var ancak ne yaparsam yapayım eksik kalanlar olacağından onları kırmamak adına yazımı genel tutuyorum. 

Aslında daha fazla şey yazmak istiyorum ancak üzüntülü olduğum için burada bırakacağım.

Başlığı mutlu son olarak isimlendirdim çünkü artık forumların ve topluluğun hak ettiği yere geleceğine inanıyorum ve birçoğunuzun beni affetse bile mutlu olacağını, olması gerektiğini düşünüyorum.

Hepinize sonsuz teşekkürlerim ve saygılarımla. 

Sağlıcaklar kalın

Syndrome23/teletabi.

• Haha 1
  • Sad 4
  • Upvote 1

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Bu konuyu daha yeni görüyorum, Kendine iyi bak Teletabi kardeş

AGA BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE   

• Like 1
medal medal medal

Sayesinde forum öldü Türk oyuncular forumdan kaçtılar:D Çevirileri de yetersizdi. Sorunlu şekilde bırakıp gitti şimdi de. Oyundaki ve sitedeki Türkçe desteği artık güncellenmeyecek. İnşallah ileride ideal birisi bulunur. Kendine iyi bak teletabi

• Thanks 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

2 banını yediğim insan. Sürelerin acımasızlığı dolayısıyla doyasıya yemek isteyip yiyemediğim 3. banı alamadan gittin demek :(

Banını yemekten zevk aldığım teletabi dostum, kendine iyi bak! :salute:

Spoiler

3. banı kimden yiyeceğim ben şimdi?

• Like 1

• 1 month later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...