Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted January 31, 2019 Merhaba arkadaşlar. Tam 5 yıldır WT oyuncusuyum ve bunun 4 yıl 9 aynı forum yöneticisi olarak, 4 yılı da koordinatör olarak geçti. Ancak sizin de şikayetçi olduğunuz gibi bir süredir gerçek hayattaki sorunlarımdan ötürü görevimi yerine getiremiyordum ve bu yüzden görevden ayırlma kararı aldık. WT ve bu topluluk benim için çok anlam ifade ediyor. Her birinize tahmin edecemeyeceğiniz kadar borçluyum. Bu oyun ve sizler olmasanız bu hayatı kurmam mümkün olamayacaktı. Zamanında kavga etmiş kötü sözler söyledik ancak ben yaptığım her şey için sizden özür diliyorum. Çok fazla uzatmak istemiyorum çünkü bu iş benim için gerçekten üzüntü verici. Bazılarınızın beni affetmeyeceğini biliyorum ancak yapmam gereken her şeyi yapmam gerektiği için ve işim dolayısıyla yaptığımı unutmayın. Hepiniz umarım dünyada hak ettiğiniz yerlere gelir ve oyundan keyif almayı sürdürürsünüz. Birebir teşekkür etmek ve özür dilemek istediğim onlarca insan var ancak ne yaparsam yapayım eksik kalanlar olacağından onları kırmamak adına yazımı genel tutuyorum. Aslında daha fazla şey yazmak istiyorum ancak üzüntülü olduğum için burada bırakacağım. Başlığı mutlu son olarak isimlendirdim çünkü artık forumların ve topluluğun hak ettiği yere geleceğine inanıyorum ve birçoğunuzun beni affetse bile mutlu olacağını, olması gerektiğini düşünüyorum. Hepinize sonsuz teşekkürlerim ve saygılarımla. Sağlıcaklar kalın Syndrome23/teletabi. 1 4 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
DaedraTR 301 Report post Posted January 31, 2019 Hayatında başarılar dilerim.. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_Kinda_ 43 Report post Posted January 31, 2019 GİTME ÇOK ÖZLÜCEZ SENİ HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Not : Her ne kadar çok ban atsan da bana seni çok özlücez , inşallah hayatında hep yüzün güler ve başarılı olursun :3 1 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yikus_Maximus 963 Report post Posted January 31, 2019 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alfakappa 166 Report post Posted January 31, 2019 Verdiğin emek, harcadığın zaman için çok teşekkürler. Yaşamının başarılı olmasını dilerim. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
mehmet52ss 14 Report post Posted January 31, 2019 Reis nie gidiyorsun şimdi ya tüh neyse kendinie iyi bak o zaman inş başarılı vir hayatın olur hepimizin olur 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
NineTailedFoX 145 Report post Posted February 1, 2019 Başarılar hocam. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ash nazg durbatulûk 318 Report post Posted February 1, 2019 Hayırlı olsun 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TR_Veteran78 5 Report post Posted February 1, 2019 hayırlısı olsun. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
RancorOfTeleTabi 109 Report post Posted February 1, 2019 Elnaen, Zerzi… , syndrome23... Bakalım sonraki yönetici kim olacak, kullanıcıların çoğu tarafından nasıl hatırlanacak ve anılacaklar. 1 3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SuRGeoN 15 Report post Posted February 18, 2019 Arada foruma uğraman dileğiyle hayatında başarılar hocam.. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted March 25, 2019 Bu konuyu daha yeni görüyorum, Kendine iyi bak Teletabi kardeş AGA BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ash nazg durbatulûk 318 Report post Posted March 31, 2019 Sayesinde forum öldü Türk oyuncular forumdan kaçtılar Çevirileri de yetersizdi. Sorunlu şekilde bırakıp gitti şimdi de. Oyundaki ve sitedeki Türkçe desteği artık güncellenmeyecek. İnşallah ileride ideal birisi bulunur. Kendine iyi bak teletabi 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MarsQuake 1 Report post Posted April 7, 2019 2 banını yediğim insan. Sürelerin acımasızlığı dolayısıyla doyasıya yemek isteyip yiyemediğim 3. banı alamadan gittin demek Banını yemekten zevk aldığım teletabi dostum, kendine iyi bak! Spoiler 3. banı kimden yiyeceğim ben şimdi? 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ValenceElectron 1,868 Report post Posted May 9, 2019 (edited) Şöyle bir gireyim oyuna, foruma dedim. Baron gitmiş bee. Emeğin var buralarda. Efsane kavgalarımız forumda baki kalır tabi. Edited May 9, 2019 by CaptainLuftwafle 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...