Flashover 3 Report post Posted February 7, 2019 Cześć, gram na najniższych ustawieniach graficznych, w wodzie nie widzę żadnych torped co jest bardzo uciążliwe bo sie pojawiają praktycznie przede mną i nie da rady ich ominąć już. Wie ktoś może którą z opcji trzeba zwiększyć aby mi je pokazywało? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Smoczyca6 95 Report post Posted February 8, 2019 Sprobuj szczegółowość wody i zasięg rysowania Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Flashover 3 Report post Posted February 8, 2019 Ok już wiem, jest to "jakość piany" Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bangarang_95 11 Report post Posted August 4, 2020 Jak często udaje się Wam (grając kutrami torpedowymi) trafić torpedą w przeciwnika ? Mnie udało się tylko 2 razy. Wystrzelone torpedy przeciwnicy zawsze zauważą i wymanewrują, może strzelam je ze zbyt dużej odległości ? Teraz wypuszczam je na "ruską ruletkę" może kiedy w coś trafią Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev 7,386 Report post Posted August 6, 2020 A grasz RB czy AB? Na RB większość graczy widząc kuter wie, że ten może wystrzelić torpedy, więc już zawczasu manewruje. Dodatkowo nie oszukujmy się - im mniejszy kuter tym szybszy i zwrotniejszy, co przekłada się na mniejszą szansę na trafienie. Trochę łatwiej jest trafić przy grach przeciwko niszczycielom - część graczy wręcz lubuje się we wpływaniu niszczycielem między wyspy do tzw. "portu" blisko punktów odradzania kutrów, a na RB istnieje większa szansa że niszczyciel nie zauważy małego kutra (bądź nie zdoła go trafić). Z jakiej odległości puszczasz? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...