Jump to content

Hafif Kruvazörlerdeki uçaklar, Uçak gemileri, Çıkartma gemileri Hakkında

MarsQuake
 Share

Merhabalar. Çok güzel sorularım var sizlere! Amerikan hafif kruvazörlerinin ikisinde uçak görüyorum. Onlar kullanılabiliyor mu ya? :D Müthiş olurdu :016:

Bir de bugün arkadaşımın biri bana şöyle bir soru sordu;

War thunder'da uçaklar, uçak gemileri(bot) var. Peki oyuncular uçak gemilerini kullanabilecek olsa üzerinde taşıyacakları uçaklar bot mu olur başka oyuncular mı yoksa yine kendi uçaklarını kendileri mi uçururlar dedi. Cevap veremedim adam akıllı. Sizce uçak gemisi gelse işleyişi nasıl olur? Aynı şekilde çıkartma gemileri gelse onlarla karaya tank çıkartabilecek olsak yine o tankların akıbeti (oynayış bakımından) nasıl olur? Düşünceleriniz nedir?

Son bir tavsiye istiyorum tecrübeli oyunculardan; Bende şuan premium amerikan 2. seviye torpido botu var ve 4. seviye hafif kruvazörleri araştırıyorum. 4k modifikasyon araştırması veriyorken araca 2-2.5k veriyor. Bu eksilme seviye farkından kaynaklanıyor değil mi? Sizce premium aracı bırakıp destroyer'lar ile mi araştırmaya devam etsem? Tavsiyeleriniz nedir?

• 1 month later...

Şimdilik kruvazörler, oynanabilir en büyük gemiler ve bir müddet sonra zırhlıların da yavaş yavaş ekleneceğini düşünüyorum. var olan sorunlar düzeltilmeden eklenirler ve ben de hiç şaşırmam... ve uzunca bir müddet daha sonra olur da uçak gemilerini önümüze koyarlarsa, world of warships mantığıyla uçaklar bot olur diye düşünüyorum. fakat gerçek oyuncuların uçakları da iniş-kalkış, tamir  ve yükleme yapabilirler herhalde. Çıkarma gemilerine gelirsek, şu anda oyunda çıkartma botları mevcut ancak bu çıkartma botları bot (buradan mizah çıkabilir :D) ve yanlış hatırlamıyorsam denizden karaya bot tanklar çıkarmaktalar. çıkarma gemileri bence oyuna, kara savaşları için spawn point olarak eklenebilir. çıkartma gemisinde spawn oluruz ve savaş alanına gideriz. Çıkartma gemisi kullanmanın, şu anki oyun modları için işe yarar olacağını sanmıyorum. 

Elco 80 ft sanırsam maksimum araç araştırma verimliliği 1-3 rütbeler için, belki ondandır tam bilemiyorum..  

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...