Kaazzzz 10 Report post Posted June 5, 2019 Witam Podpowie ktosik gdzie mogę mogę włączyć śledzenie pocisków dużego kalibru? Za diabła nie mogę znaleźć a piszą o tym w podpowiedziach ( no... tych krótkich tekścikach prze wejściem do bitwy) chyba ,że nie źle rozumuję i chodzi ,że wzrokiem mogę je śledzić/ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Rosomak67 53 Report post Posted June 5, 2019 (edited) Pociski w końcowej fazie lotu ciągną zieloną smugę . Ale tylko w trybie AB. Przez lornetkę można zobaczyć ślady torped dużo wcześniej niż pojawiają się ostrzeżenia. Edited June 5, 2019 by Rosomak67 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaazzzz 10 Report post Posted June 8, 2019 Podziękował. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaazzzz 10 Report post Posted June 9, 2019 On 05/06/2019 at 17:10, Rosomak67 said: Pociski w końcowej fazie lotu ciągną zieloną smugę . Ale tylko w trybie AB. Jednak muszę się dopytać..to się dzieś włącza? Bo u mnie pociski majś jednakowy kolor przez cały czas lotu. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
AdBl0k 317 Report post Posted June 9, 2019 Zwykłe smugi są oddzielnym bytem, te arkadowe zielone przy ostatnich sekundach lotu wyłącza się w ustawieniach bitew morskich -> "Highlight projectiles fall point". 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...