Jump to content

J29A

Sheldon_CZE
 Share

• 4 months later...

Toto lietadlo je jedna z mnoha ukážok, neodbornosti človeka čo vedie ten tým . Výskum modulov je približne 3x drahší než u lietadiel rovnakého BR ,ale iných národov. Je to strašný stroj, zlý na hranie, na expenie, nevyvážená ekonomika, drahé opravy, slabý výkon, slabý príjem. Švédov robili asi po víkendoch v nejakom nočnom klube.

medal medal medal medal medal medal medal

no pokud si dá někdo tryskáče na osádku s úrovní 15, a ani mu nekoupí základního experta, tak to vysvětluje "level 15" mnohých zdejších příspěvků.

o vlastnostech virtuálních strojů pak pochopitelně podobné nářky nevypovídají zhola nic.

:facepalm:

v současnosti s ním má nalétáno něco málo přes sto bitev - zřejmě ho tedy začal létat na zcela nové osádce, což je nehratelný opruz i se základními rezervami, natož s nevyexpeným jetem...

Edited by Marie_CZ
medal medal medal medal medal

On 16/01/2020 at 19:51, Sheldon_CZE said:

zdar podle mě nejhorší proudák u švédu jinak skin je na WT-live https://live.warthunder.com/post/877597/en/

Jasně, proč neporušit pravidla fóra a neukázat svou inteligenci tím, že si na švédské letadlo dám německou svastiku. 

• Haha 1
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 08/06/2020 at 19:06, skipSVK said:

Toto lietadlo je jedna z mnoha ukážok, neodbornosti človeka čo vedie ten tým . Výskum modulov je približne 3x drahší než u lietadiel rovnakého BR ,ale iných národov. Je to strašný stroj, zlý na hranie, na expenie, nevyvážená ekonomika, drahé opravy, slabý výkon, slabý príjem. Švédov robili asi po víkendoch v nejakom nočnom klube.

No to je problém národů s poloprázdnými stromy - na 4. tier se dostaneš s posádkami, které mají lvl kolem těch 15 a základního experta na stroje 4. tieru můžeš koupit až posádkám s lvl 20. Takže se buď můžeš plácat na plně vyzkoumaných strojích nízkých tierů a čekat, kdy naskáče posádkám lvl 20, nebo prostě začít lítat nové stroje s posádkami se základním výcvikem.

17 hours ago, Jerson said:

Jasně, proč neporušit pravidla fóra a neukázat svou inteligenci tím, že si na švédské letadlo dám německou svastiku. 

tys to podal, jako by se jednalo o označení německé příslušnosti stroje.

mně se ta kamufláž líbí - rozmáznutá obří vosa na čumáku a vychrstlý kýbl krve je epesní/vtipné zdobení (a graficky zdařilé). svastika nebyla v místech obvyklých pro kokardy, ale ve spárech orla (zřejmě použitý/obkreslený motiv z leteckého odznaku) (jako když dravec uloví hraboše) pod kabinou, kam se běžně umisťovaly "lovecké" úspěchy. v rámci alternativní/anachronické historické šlichty oficiálně kuchtěné pro hráče War Thunderu mi to nepřijde nijak nepatřičné.

---

když už si nechtěl dát tryskáče na osádku s úrovní 20+ (kterou zřejmě už v té době měl k dispozici), tak nechápu, že nevěnoval jeden večer vylétání 1000 GE (stačilo by i méně) na vylepšení osádky, než se pak týdny/měsíce otravovat s takovým nemrcouchem.

ovšem na Twitchi jsem si všimla, že více hráčů létá bez experta - jako by si mysleli, že v základu je letadlo v "normálním" stavu, a postupným hraním/vylepšováním získává jakési nadpřirozené schopnosti (o které oni hrdě nestojí).

já tedy předpokládám, že historicky/technicky "věrný" letový model je k mání až na úrovni eso - do té doby jsou parametry "přiškrcené".

• Haha 1
  • Sad 1

"skoro jen" - to je nějaká jazyková novinka herně-gendrově opatrnicky korektního vyjadřování? já se za výhradní ÁBíčko nestydím...

:DD

Sheldon_CZE létal předmětný letoun "skoro jen" v RB; mám pocit, že "RB mor" se tu ohání historií i reálností strojů velice velmi.

v AB pak je ("nehistorický/nereálný" arci) rozdíl v rychlosti přebíjení, spolehlivosti zbraní a "jemnosti" ovládání letadla mezi nevyexpeným a esem naprosto zásadní.

získat 500 GE průměrně trvá 1,5 hodiny herního času; popisovala jsem to tu už několikrát, a není důvod se k tomu opět vracet. ještě pohodlnější způsob je utracení vyobchodovaných GJN za nějaký balíček obsahující GE...

Edited by Marie_CZ

Pokud myslíš ten přivýdělek pomocí pozvaných účtů na třetím ranku, tak se obávám, že hodinu a půl herního času to trvá jen nadprůměrným hráčům. Pro nás ostatní, kteří se plácáme uprostřed pelotonu, to zas tak efektivní výdělečná činnost není. Doufal jsem, žes objevila nějakou novou kličku. :(

Edited by Mr_Pillbug
  • Like 1

On 09/06/2020 at 19:42, Mr_Pillbug said:

No to je problém národů s poloprázdnými stromy - na 4. tier se dostaneš s posádkami, které mají lvl kolem těch 15 a základního experta na stroje 4. tieru můžeš koupit až posádkám s lvl 20. Takže se buď můžeš plácat na plně vyzkoumaných strojích nízkých tierů a čekat, kdy naskáče posádkám lvl 20, nebo prostě začít lítat nové stroje s posádkami se základním výcvikem.

nie ja nenaražam na posádku, ale na cenu modulov, opráv a výkonom lietadla oproti konkurentom na rovnakom ranku. Švédov proste urobili drahými, na všetko, čas, strieborné ale aj goldy, ešte aj talizmany sú drahšie. Výsledkom je, že nútia hráča hrať dlho v nevýhode, o čo im asi ide, frustrácia  a následný nákup.

2 hours ago, skipSVK said:

Však jsem taky nechtěl reagovat na tvůj post, ale na Mariin příspěvek o tom, že sis nekoupil ani základního experta pro pilota. Omylem jsem ale quotnul tvůj post a ne její.

ale experta si nekoupil Sheldon_CZE, ne skipSVK!!! možná by přeci jen bylo lepší citovat v každém příspěvku všechny předcházející příspěvky posledních tří stránek. jistota je jistota...

:016:

On 11/06/2020 at 22:31, Mr_Pillbug said:

Však jsem taky nechtěl reagovat na tvůj post, ale na Mariin příspěvek o tom, že sis nekoupil ani základního experta pro pilota. Omylem jsem ale quotnul tvůj post a ne její.

Sa mi zdalo, že to je trocha od veci argument, ale čo. Pohoda, potom to ma zmysel samozrejme, posádku ako takú som neriešil.

On 11/06/2020 at 23:06, Marie_CZ said:

ale experta si nekoupil Sheldon_CZE, ne skipSVK!!! možná by přeci jen bylo lepší citovat v každém příspěvku všechny předcházející příspěvky posledních tří stránek. jistota je jistota...

:016:

sorry ale vôbec nerozumiem, čo si chcela povedať

On 13/06/2020 at 18:21, skipSVK said:

sorry ale vôbec nerozumiem, čo si chcela povedať

@Marie_CZ tím myslí, že si @Sheldon_CZE stěžoval, jak J29A blbě létá, ale přitom má na něm nedostatečně vycvičenou osádku, takže výkony letadla jsou zcela jistě ovlivňovány výkonem jeho osádky, a to směrem k horšímu. Jinak řečeno, ačkoliv jeho nick může naznačovat opak, tak @Sheldon_CZE minul jeden zcela zásadní detail pro posuzování letadel - jejich výkony je třeba posuzovat s plně vylepšenou osádkou.

• Haha 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...