NineTailedFoX 145 Report post Posted April 16, 2020 Thunder Show’a nasıl video gönderildiğini ayrıntılı şekilde anlatabilir misiniz? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alfakappa 166 Report post Posted April 17, 2020 ADIM 1. Uzunluğu en fazla 3 dakika olan videonuzu kaydedin ve montajlayın, video daha önce bahsedilen dört kategoriden birinde olmalıdır. DİKKAT: Video sizin tarafınızdan yapılmış ve daha önce yayınlanmamış olmalıdır. Video hiç bir telif hakkı yasasını ihlal etmemelidir. ADIM 2. Youtube kanalımıza abone olun: https://www.youtube.com/warthunder ADIM 3. Videonuzu Youtube'a yükleyin ve linkini bu adrese gönderin: [email protected]. Videoyu gönderdiğiniz e-postada katılmak istediğiniz kategori, oyun içi kullanıcı adınız ve kayıt olurken kullandığınız e-posta adresiniz yer almalıdır, bu sayede ödül kazandığınızda sizi kolaylıkla bulabiliriz! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
NineTailedFoX 145 Report post Posted April 17, 2020 9 minutes ago, alfakappa said: ADIM 1. Uzunluğu en fazla 3 dakika olan videonuzu kaydedin ve montajlayın, video daha önce bahsedilen dört kategoriden birinde olmalıdır. DİKKAT: Video sizin tarafınızdan yapılmış ve daha önce yayınlanmamış olmalıdır. Video hiç bir telif hakkı yasasını ihlal etmemelidir. ADIM 2. Youtube kanalımıza abone olun: https://www.youtube.com/warthunder ADIM 3. Videonuzu Youtube'a yükleyin ve linkini bu adrese gönderin: [email protected]. Videoyu gönderdiğiniz e-postada katılmak istediğiniz kategori, oyun içi kullanıcı adınız ve kayıt olurken kullandığınız e-posta adresiniz yer almalıdır, bu sayede ödül kazandığınızda sizi kolaylıkla bulabiliriz! Youtube'a yüklediğimiz video herkese açık mı yoksa liste dışı mı olmalı ? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alfakappa 166 Report post Posted April 17, 2020 Emin değilim ama daha önce yayınlanmamış olmalı dediğine göre herkese açık olmamalı sanki. Ama ben sadece alıntı yaptım. Tam olarak bilmiyorum. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yikus_Maximus 963 Report post Posted April 17, 2020 Herkese açık olmalı. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...