Jump to content

Błąd namierzania podczas mgły

JACK70
 Share

Czy grając okrętami zdarzyło Wam się błędne mierzenie odległości gdy przeciwnik użyje mgły ??

I nie dotyczy to przeciwnika za mgłą, co jeszcze byłoby logiczne ale nawet przeciwnika którego widać normalnie bo mgła jest za nim.

Pojawiło to się ze dwa dni temu i widzę że niektórzy zaczęli ww sytuację wykorzystywać.

Gdy płyną kursem spotkaniowym puszczają mgłę. Mimo ze ich widać bo mgłę mają za plecami nie możemy uzyskać namiaru.

Mam zamiar wysłać ticketa do supportu bo nie wydaje mi się żeby to była zamierzona sytuacja........ale może to taki Gaijinowy fiuczer.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Ticket do supportu nic nie da, oni mają zamiar pomagać ze sprawami w grze, ale które nie są mechaniką. Musiałbyś napisać bug reporta.

Mi osobiście może się przydarzyło, a może nie, wywalone trochę w to mam bo samo celowanie w okrętach nie pozwala sensownie celować powyżej 8km według mnie i całe jest do przemodelowania - wywalenia, no, ale okej poczekamy na Alaskę, Kronsztada czy Ganguta.

Edited by DukeNukem64
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Po tylu latach widzę coś im się ruszyło, no miejmy nadzieję, że zostaną nałożone jakieś wymogi na deweloperów i w tym samym roku co bug report został zaakceptowany do deweloperów Ci muszą się określić jasno i klarownie czy go kiedykolwiek wprowadzą czy będą mieli po prostu w dupie.

Chociaż czego ja oczekuje :016:, radary Phantomów E i EJ powinny mieć wyprzedzenie tak jak T-2, a przynajmniej na to wskazywał bug report który został zaakceptowany, a Phantomy jak nie miały tak dalej nie mają wyprzedzenia, bo tak. Na buff przeładowania Kpzta czekaliśmy przecież chyba z 3 lata, na odpowiednie czasy :lol2:.

Zakładam, że przy takich gównach mało byłoby roboty, a na pewno mnie i innych ucieszyłoby to no i może byłoby pretekstem na podniesienie jetów na 10.7 chociaż, no, ale kogo to przecież obchodzi, a takich bug reportów jak powyższy można podawać taśmowo.

Edited by DukeNukem64
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 month later...
On 06/07/2020 at 16:58, DukeNukem64 said:

Po tylu latach widzę coś im się ruszyło, no miejmy nadzieję, że zostaną nałożone jakieś wymogi na deweloperów i w tym samym roku co bug report został zaakceptowany do deweloperów Ci muszą się określić jasno i klarownie czy go kiedykolwiek wprowadzą czy będą mieli po prostu w dupie.

Chociaż czego ja oczekuje :016:, radary Phantomów E i EJ powinny mieć wyprzedzenie tak jak T-2, a przynajmniej na to wskazywał bug report który został zaakceptowany, a Phantomy jak nie miały tak dalej nie mają wyprzedzenia, bo tak. Na buff przeładowania Kpzta czekaliśmy przecież chyba z 3 lata, na odpowiednie czasy :lol2:.

Zakładam, że przy takich gównach mało byłoby roboty, a na pewno mnie i innych ucieszyłoby to no i może byłoby pretekstem na podniesienie jetów na 10.7 chociaż, no, ale kogo to przecież obchodzi, a takich bug reportów jak powyższy można podawać taśmowo.

Używam Tłumacza Google, więc wybacz mi gramatykę, ale tak, F-4E / EJ (i F-4M / F-104G / J / S) to to samo, co T-2 (K).

Przewód radaru F-4E / EJ (i F-4M / F-104G / J / S) = przewód radaru T-2 (K).

Jeszcze raz przepraszam za słabą gramatykę. Mam nadzieję, że wkrótce to naprawimy.

ENG: 

I'm using Google Translate, so pardon my grammar, but yes, the F-4E/EJ (and F-4M/F-104G/J/S) is the same as T-2(K).

F-4E/EJ (and F-4M/F-104G/J/S) radar lead =  T-2(K) radar lead.

Again, sorry for poor grammar. I too hope to see this fixed soon. 

• Thanks 1
medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...