Jump to content

Yenilgi Serisi

PanTE
 Share

World of Tanks oyununda eşleştirme sisteminde gerçekten bir hile hurda olduğuna inananlardanım (oynayanlar bilir) ki onu bırakıp buraya gelme sebeplerimden sadece bi tanesi oydu...

Hani beni yanlış anlamayın, böyle seriler olabilir, başımıza gelir, olmaz yada olamaz demiyorum ama Warthuder da da olacağı aklıma gelmezdi açıkçası...

Açıkçası bu yenilgi serisi oyun zevkimi ve oynama isteğimi kaçırdığı için buraya bi yazayım dedim, yani altında başka herhangi bi amaç yok... 

Eğer size de böyle seriler oluyorsa burdan bi cevap atıverin de, sadece benim başıma gelmediğine emin olup bi nebze olsun avutabileyim kendimi :burned:

shot 2020.07.30 21.54.09.jpg

Edited by PanTE
Kullanıcı adları resimlerde açık olup olmadığından emin olamadığım için kapattım...

Tank assaultu sayma, 8 maçta 2 galibiyet olmuş o kadar da kötü değil, zaten oynadığın maçların %50sini kazanmışsın demekki bu zaman aralığında şanssızlık olmuş, kötü takımlar gelmiş,kimse kazanmak için uğraşmamış herkeste bi rahatlık böyle .. :016:  

medal

• Forum Moderator

Bazen şanstan denk geliyor bazen de araçtan. Bence araç değiştir. Bu gibi düşük win rate aldığın araçları salla bence.

Thunderskill'den son bir aylık istatistiklere bakabilirsin.

Örneğin Amerikan T20 RB'de %62 kazanmış:

https://thunderskill.com/en/vehicle/us_t20

Öte yandan Leopard I sadece %42

https://thunderskill.com/en/vehicle/germ_leopard_I

@Buzx oynadığım zaman aralığındaki şanssızlık, oynayabildiğim nadir zaman aralığında olduğu için çok canım sıkılmıştı zaten, yoksa yenilgi olmuş, galibiyet olmuş çok fazla takılan birisi değilim... Eğer ki ben bir  maçta görevimi yapabilmişsem, yani 3-5 tank vurmuş yada 2-3 uçak indirebilmişsem bu benim için çoğu zaman yeterli olup benim oyundan zevk almama yetiyor yani...

@syndrome23 bu aralar sovyet tank ağacındaki araçların bütün geliştirmelerini açmaya çalışıyorum, o yüzden araç değiştirmek şu an için olmasa da ileri de deneyeceğim bir taktik, teşekkür ederim... Ayrıca thunderskill sitesini de bilmiyorum, öğrendiğim iyi oldu güzel bir siteye benziyor...

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...