WROwesku 92 Report post Posted July 31, 2020 Zacząłem grać krążownikami i mam pytanko do bardziej doświadczonych w tej dziedzinie graczy. Czy wymaksowane krążowniki z BR 5.0 radzą sobie w jakikolwiek sposób z ich potężniejszymi braćmi na 5.3-5.7? czy są tylko mięsem armatnim. Ten zakres BR jest niestety obciążony ogromną dysproporcją siły. Krążownik na BR 5.0 bez problemu radzi sobie z niszczycielem z 4.7 ale jak to ma się do 5.7? Na razie widzę że próba podejścia na jakąś logiczną odległość do wszystkiego co ma 5.7 to trochę jak samobójstwo. Do tego strasznie mnie wk................. bardzo częsta mapa gdzie okręty stoją jak dzieci w przedszkolu w kółeczku i nap......... z dużej odległości - a nuż się uda, albo po prostu puszczają torpedy i ....a nuż się uda . Zresztą całe strzelanie w okrętach jest jak... A NUŻ SIĘ UDA . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
JACK70 377 Report post Posted July 31, 2020 Mam niestety te same, mieszane odczucia co Ty. Właśnie zaczynam grać pierwszymi krążownikami i niestety jest słabo jak stajesz się pożywieniem dla innych. A już jak jest na Tobie skupiony ogień od kilku klanowiczów to żyjesz parę sekund....Granie na początku bez naprawy i gaszenia pożarów przypomina siadanie gołym tyłkiem na rozpalonych węglach. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
sten_77 14 Report post Posted August 26, 2020 (edited) Za mało ludzi gra marynarką. Dlatego prawie zawsze daje na 5,7 bez względu czy grasz 5,0 czy 5,3. Dopiero teraz jak się setki rzuciły na freccie jest się na topce grając 5.0. Wróciłem do tego br by w końcu modyfikacje robić. Edited August 26, 2020 by sten_77 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNukem64 2,326 Report post Posted September 7, 2020 Trudne życie krążowników początkowych to klasyk, a jak się gra jednymi z najgorszych w grze to cóż zABaWA . Trzeba liczyć na downtier lub jakimś cudem próbować na siłę co czasami się udaje mimo wszystko. No i jeszcze było EC które obecnie nie ma . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev 7,386 Report post Posted November 2, 2020 No to pany... Marynarko WT - spoczywaj w pokoju... Emdena (5.0) będzie rzucać przeciwko pancernikom (6.0). Nie wiem co tam palą w Gaijinowie, ale zdecydowanie jest to za mocne. I to niby ma zachęcić do gry... Oczywiście wallet-warriory sobie pograją, ale przeciwko komu? Mało kto z całej reszty będzie się chciał bawić w bycie mięsem armatnim non-stop przez kilkadziesiąt bitew. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Orkann 249 Report post Posted November 2, 2020 co sie dziwisz,wargaming od paru lat,nie potrafi wydelegowac nikogo poprawnie mowiacego po angielsku do tych programow,a co dopiero przeprowadzic sensowne zminy... 3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...