Buzx 98 Report post Posted July 31, 2020 (edited) Oynadığım ve açtığım kadarı ile Alman gemileri hakkında yorum yapmak istiyorum , lütfen sizde ekleme-eleştiri yaparsınız sevinirim. -BR 3.0 dan başlıycam zaten 3.0'a kadar kolayca gelinebiliyor. -Cruiserlara başlamadım, sizlerin cruiser yorumlarınızı da merak ediyorum. Saygılar VS-10 Bu gemimiz gerçekten çok hızlı, 130km ile gidebiliyor, düşman destroyerlerinin minimum 4km uzağından torpido atıp uzaklaşarak gayet güzel kill alabilirsiniz, point capture içinde çok iyi, yakın spawnlarda karşısına daha iyi ateş gücünde düşman gemiler geliyor, uzak noktalara capture için giderse daha iyi iş yapıyor. Uzaktan covert ops tarzı takılmak gerek, izle, torpidoyu sal uzaklaş, noktayı al uzaklaş gibi. MZ1 Bu gemi net kötü, fazla zaman harcamamanızı tavsiye ediyorum, gemi çok yüksek ve ne var ne yok alıyor dışarıdan, ateş gücü zayıf ve yavaş, zaten o kadar kötü ki Jaguar ile yer değiştirdiler. Jaguar 110un üzerinde gidebiliyor ve çok çevik hareket ediyor, ateş gücü çok iyi, yakın noktada spawn olup diğer ufak gemileri rahatlıkla batırabiliyor, alçak olması avantaj ama birazcık uzun. 4 adet torpidosu olması avantaj.Yakın spawn için line a koyulabilecek gemilerden. Albatros Yakında spawn olan bu gemimizin topları fena değil fakat çabuk ısınıyor, malesef hızı ve çevikliği ile bir Jaguar olamıyor, yüksek ve zırhsız olması sebebi ile de fazlaca dayanıksız, 4-5 km uzaktaki destroyerlere bile açık hedef oluyor, üzerinde uçaksavar olmaması sıkıntı, evet jaguarda da uçaksavar yok fakat jaguarın 40mm topları ile uçakları hedef almak daha kolay. Ama şekli güzel, yakın spawnda daha düşük br li gemileri öldürebiliriz, amatör eğlendiriyor :p Köln F220 Bu gemi çok güzel, kalpleri çalıyor, maçlarda bile çok güzel gemi diye tepki aldığım oldu, bunun dışında destroyerler ile beraber spawn oluyor ve ateş gücü bence 2x100mm top ile aynı br deki diğer alman destroyerlerden daha zayıf, önden ateşlenebilen düşük açılı torpidolar pek işlevsel değil. Gerçekçi savaşlarda iyi olduğunu okuyorum fakat Arcade için ben bu gemiye bu kadar Research point yatırılmasını tavsiye etmiyorum, zaten Cruiserlar ile oluşturacağınız bir line da bu geminin işi de olmayacak.Gereksiz 18k repairi cruiserlardan bile çok daha fazla. Project 206 Bu gemiyi daha açmadım fakat ateş gücü olarak bu ağaçtaki önceki gemilerden çok üstün olduğu bariz belli,köln açmak yerine bu gemiyi açmış olmayı tercih ederdim en azından yakın spawn oluyor. Beni tek rahatsız eden aynı gemiyi ruslar 6600 e tamir ederken almanlar 9370 e tamir ediyor.Alman 260k rp, Rus 220k rp. Neyse bu konumuz dışı saygılar gaijin. Tier 3 1924 Leopard Başlangıç Destroyerimiz, 3 top ile 3.7 de karşılaşacağımız diğer destroyerlere göre ateş gücü eh işte.. uçaksavarı zayıf, 6 torpido ile sonraki gemilere sıkıntısız geçilebilir. Tüm Alman destroyerleri stock 6km mesafeli torpidolar ile geliyor, upgrade ile 8km eklenip 14km ye çıkıyor. 1939 T22 Leopard'dan sonra ilaç gibi gelecek bir gemi, daha hızlı ve çok daha fazla ateş gücü ile uçaklara karşı daha güvende hissettiriyor.Torpidoları Leopard ile aynı. Kanonenboat K-2 Yakında spawn olurken terör estiriyordu, boatlara karşı sağlam zırhı ve ağır topları ile çok can yaktı, hatta biraz op ve oynaması çok keyifli bir gemiydi. 3.7 den 4.0'a , yakın spawndan destroyer spawnına geçince oynamaya değeceğini düşünmüyorum, yavaş, uçaksavarları fena değil. 1934A(1940) Bu gemiyi es geçiyorum, bunun yerine uzun vadeli geminizin aynı BR 'deki (4.3) Type 1936 olmasını tavsiye ederim. Type 1936 Bu gemimiz Tier 3 ün sağ köşesinin parlayan yıldızı, ateş gücü 1934A'dan çok daha fazla. Uçaksavarlar çok iyi. 8li torpidosunu 14km mesafe içinde boş bırakmamalı, 5x 12.7cm top şahsi fikrim oyundaki her destroyerden daha güçlü ateş gücü sağlıyor. Ben bu gemiye talisman koyarak cruiserları açma yoluna gittim, tavsiye ederim. Type1936A (mob) Bir Type1936 değil malesef, öncelikle br 4.7 olduğu için cruiserların olduğu maçlara sıkça düşüyorsunuz, ikinci olarak 15cm toplar kalibre olarak büyük görünsede atış hızı ve isabet oranı olarak 1936'nın 5x12.7lerinin gerisinde kalıyor. Açmanızı tavsiye etmem. Uçak olarak 5.0 altında aşağıdakileri kullanıyorum ama önerilere açığım. 5.0 üstünde Do217 ler her türlü çok başarılılar. Bomber olarak JU88A-4 Dive bomber olduğu için isabet oranı çok iyi,1000kg+500kg cruiserları dahi patlıyor zaten. 30sn altında reload yapıyor ve torpido ucağı olarak kullandığımız He111-H-6 dan daha hızlı ve çevik. He 111 H-6 Torpido ile şu kadar gemi patlat görevlerinde kullanmak amaçlı kullanıyorum normal zamanda bir espirisi yok. Uçaklar ile capture yapabiliyoruz fakat Almanların suya inebilen premium olmayan uçağı malesef yok. He51 B-2/H yada BV238 kullanmak gerekir ki BV238 in dev cüssesi ile pek mantıklı görünmüyor, alttaki He51 de markette 25 dolar olduğu için bu uçağa para vermek de pek akıl karı değil. Kısaca inemiyoruz suya evet. Edited July 31, 2020 by Buzx 3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted July 31, 2020 Güzel inceleme olmuş. Gemileri bir türlü beceremedim. 2-3 tane de premium gemim var halbuki Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PanTE 11 Report post Posted July 31, 2020 Valla sadece yorum yapmak için yorum yazmayı sevmiyorum ama yine de bu emeğe bi cevap yazmalıyım ki ileride böyle daha fazla inceleme görelim Ben hiç gemi oynamadım ama oynayanlar ve yorumda bulanacakların yorumlarını dört gözle bekliyorum... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KAVINANT 4 Report post Posted September 16, 2020 Teşekkürler. Foruma uzun zamandır girmiyordum güzel bir inceleme olmuş. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_TechReaper_ 16 Report post Posted September 27, 2020 Konuyu güncellersen daha iyi olur. Eline sağlık. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...