Highlander868 14 Report post Posted November 14, 2020 Cześć Właśnie wybadałem A-4 Skyhawka i nie wiem co ruszyć dalej. Badać mogę wszystko poza F-104 (F-80C mi się robić nie chce). Moje pytanie to które maszyny zrobić najpierw, a które lepiej nawet nie kupować? Bo wybadam i tak pewnie wszystkie, ale 380K to kupa XP i trochę zajmuje wybadanie jednej maszyny. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
superbuster11 636 Report post Posted November 14, 2020 Badaj to, co będzie później najtańsze w naprawie Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Highlander868 14 Report post Posted November 14, 2020 Się w sumie pomiędzy F9F-8 i F3H, a FJ-4B i Harrierem zastanawiam. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
superbuster11 636 Report post Posted February 5, 2021 F9F-8 sobie pomiń. Chyba że jesteś masochistą i lubisz expić ginąc w każdej bitwie, moduły które później kosztują chore pieniądze Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Highlander868 14 Report post Posted February 5, 2021 35 minutes ago, SuperBuster11_PL said: F9F-8 sobie pomiń. Chyba że jesteś masochistą i lubisz expić ginąc w każdej bitwie, moduły które później kosztują chore pieniądze Trochę późno, bo ja F3H-2 zaraz zrobię. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
superbuster11 636 Report post Posted February 5, 2021 (edited) Ok, bardziel chodziło mi żeby sobie latanie nim odpuścić. A Demona mogę, ale jeszcze nie zacząłem badać, bo przeskoczyłem na drzewko obok i badam linię do Harriera Edited February 5, 2021 by SuperBuster11_PL Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...