Jump to content

War Thunder "Hot Tracks" - seznam změn

kheynom
 Share

1920x1080_logo_hot_tracks_ztz_99_com_4a5
Stáhnout tapetu:

Přídavky do Dagor Engine, které zahrnují nové stopy vozidel a jejich pásů, aktualizované efekty střelby pro lodě a bojová vozidla, 3 nové vrtulníky pro Itálii a 30 nových bojových strojů pro ostatní země a mnoho dalších důležitých změn.

Přídavky k Dagor Engine 6.0

Nové pásy pro mnoho vozidel, GPU objekty na mapách a nové grafické efekty pro střelbu ze všech bojových vozidel a plavidel.

Fyzicky přesné housenkové pásy 

• Přídavky k Dagor Engine 6.0 :
    • Byly aktualizovány grafické efekty střelby všech bojových vozidel a plavidel.
    • Fyzicky přesné pásy vozidel
    • Byly přidány jiskry pro nové pásy bojových vozidel
    • Mapy dostaly vlastní sadu GPU objektů

Letectvo

Buccaneer S2, A-7D Corsair II, F-84F a další!

A-7D Corsair II

A-7D Corsair II

Buccaneer S.2

Buccaneer S.2

USA

Německo

SSSR

• MiG-21PFM (eventový stroj)

Velká Británie

Čína

• V-11G

Itálie

• F-84F
  • Ro.57 Quadriarma (eventový stroj)

Francie

Švédsko

• Saab 105G
  • Saab 105ÖE (prémium)

Bojová vozidla

9 nových bojových vozidel, včetně japonského ST-A3 a německého Sd.Kfz.251/21

ST-A3

ST-A3

Německo

• Sd.Kfz.251/21
  • Class 3 (P) (eventový stroj)

SSSR

• ZSU-37-2

Japonsko

Čína

• CCKW 353 (M45)
  • ZTZ99

Velká Británie

• ADATS (M113A3)

Francie

• E.B.R. (1954) (eventový stroj)

Švédsko

• ASRAD-R

Vrtulníky

Nový strom italských vrtulníků

AB 205 A-1

AB 205 A-1

A.109 EOA-2

A.109 EOA-2

A.129CBT Mangusta

A.129CBT Mangusta

SSSR

• Mi-35M - byl přidán detailní kokpit.

Francie

• SA.341F Gazelle - byl přidán detailní kokpit.
  • SA.342M Gazelle - byl přidán detailní kokpit.

Námořnictvo

7 nových plavidel, včetně hrdinů od Jutska: HMS Invincible a SMS Von der Tann

HMS Invincible

HMS Invincible

SMS Von der Tann

SMS Von der Tann

USA

• USS Baltimore (CA-68) (eventový stroj)

Německo

SSSR

• MPK pr.12412

Velká Británie

Japonsko

• Typ K-8 (1942) (eventový stroj)
  • IJN Hjúga

Itálie

Nové mise a mapy

• Byl otevřen slavnostní hangár

Dlouhý střet

• Pro mapu „Město“ byl přidán Dlouhý střet vrtulníků.
  • Byl vylepšen vzhled šablony letadlových lodí, které byly přidány do všech režimů Dlouhého střetu s otevřeným mořem - námořních i leteckých. Spojenecká letadlová loď se objeví na místě doprovázeném AI loděmi a poskytuje spojeneckým letadlům další platformu pro přebíjení a opravu. Poté, co letadlovou loď spatří nepřátelské průzkumné AI letadlo, dostane nepřátelský tým úkol plavidlo zničit. Po zničení se nosič může po nějaké době znovu objevit, maximálně však pětkrát.

Modely bojových vozidel, jejich modely poškození, změny charakteristik a výzbroje:

• Fyzicky správné housenkové pásy pro bojová vozidla. Housenkové pásy na jsou nyní fyzickými objekty a skládají se ze samostatných segmentů - článků, z nichž každý má fyzicky přesné vlastnosti. Když do pásu narazí střela, zničí se přesně v místě zásahu. Animace rozbitého pásu závisí na délce padajícího segmentu. Následující vozidla dostala v této aktualizaci nové housenkové pásy: 
    • Řada T-34-76 a samohybná děla na tomto podvozku (kromě verzí T-34 1940 a 1941, stejně jako prototyp) 
    • Řada T-34-85 a samohybná děla na tomto podvozku
    • Řada KV a samohybná děla na tomto podvozku
    • Řady IS-1 a IS-2 a samohybná děla na tomto podvozku
    • T-80U a T-80B
    • T-10A, T-10M, Objekt 268
    • M3 Lee, série M4 Sherman a samohybná děla na tomto podvozku (kromě útočných verzí „Jumbo“)
    • T-20
    • Řada M1 Abrams
    • A.C.IV Thunderbolt 
    • B1 bis, B1 ter, série ARL 44
    • Ram II a QF 3,7 Ram SPG
    • Řada Challenger II
    • Řada Strv 103
    • Leopard 2A4-2A6 a jejich švédské verze
    • Typ 90/90B
    • Leclerc S1/S2
    • Řada C1 Ariete.
    • ZTZ-96A
    • Či-Ha, série Či-He, samohybná děla na tomto podvozku.
  • Pozemní vozidla se sklápěným PTŘS odpalovačem mají nyní rychlostní limit pro střelbu maximálně 20 km/h. Odpalovač lze vysunout a zahájit palbu okamžitě po snížení rychlosti na maximální limit nebo pod ní: 
    • M901
    • 9P149
    • M3 Bradley
    • Strf 9040 BILL

Změny modelů letadel a vrtulníků, jejich modelů poškození, charakteristiky a výzbroje:

• F-104G (Německo) - byly přidány fléry.
  • G.91 YS - byla přidán balistický počítač.
  • U následujících letadel byly opraveny nesprávné materiály v pancéřových prvcích:
    • Whirlwind Mk I
    • Swift F.1
    • Swift F.7
    • B-17E/L
    • B-17G
    • J5N1
    • Ju 288 C
    • Q-5A
    • Q-5 early

Změny letových modelů: 

• BB-1, Su-2 (všechny řady) - letový model byl aktualizován. Byly upřesněny provozní režimy motoru. Distribuce paliva v nádržích byla opravena. Byly přepočítány a aktualizovány poláry křídla, trupu, vztlakových klapek a vrtulových listů. Ovládání letadla bylo opraveno při vysunutých klapkách.
  • MiG-21 (všechny verze) - byly opraveny úhly vychýlení směrovky a obratnost při vysokých rychlostech. Bylo vylepšeno vyvážení a ovladatelnost během přistání.
  • Vrtulníky (všechny) - byl vylepšen efekt vzduchového polštáře. Ten je nyní předpokládán v kruhu pro realističtější dopad na povrch pod roztočeným rotorem.

Modely námořních plavidel, jejich modely poškození, změny charakteristik a výzbroje:

Námořní výzbroj:

• AI střelci střílející ze zbraní schopné přehřátí ho nyní berou v úvahu.
  • Dardo, Bartolomeo Colleoni nyní mají správné verze 40mm děl.
  • HMS Dreadnought, HMS Colossus - rychlost nabíjení děl 305mm/45 mark X/XI byla zvýšena na dva náboje za minutu.
  • Čiidori - bylo odstraněno přebíjení torpéda. Ve skutečnosti to plavidlo nedokázalo.
  • 80-mm/60 Type 98 (IJN Agano) dělo - na kartě vozidla byla opravena ráže granátu.
  • 127-mm/50 3rd Year Type cannon - byly opraveny úsťová rychlost a množství výbušného materiálu v protiletadlovém náboji.

Námořní charakteristiky, fyzika a modely poškození:

• SMS Westfalen - hlavní pancéřový 290mm pás nyní kryje i citadelu.
  • Admiral Graf Spee, Admiral Hipper, Prinz Eugen, Leipzig, Raimondo Montecuccoli, USS Pensacola (CA-24), Krasnyj Kavkaz - byly přidány obrněné kryty na barbety. 
  • Těžké křižníky - byly opraveny parametry náklonu a potápění. Rychlost přítoku vody přes velké otvory byla snížena. Rychlost náklonu byla snížena. 
  • Dardo - zábradlí bylo složeno na palubu a došlo tak k rozšíření palebného rozsahu příďové věže.
  • Geniere - limity děla byly opraveny.
  • Zara - záďové čluny byly odstraněny a došlo tak k rozšíření palebného rozsahu věže.
  • HMS Dreadnought - byly opraveny úhly otáčení bočních věží hlavní ráže.
  • Freccia P-493, Saetta P-494 - byl snížen výkyv při zatáčení.
  • Hunt (L79) - úhly zaměřování zbraní hlavní ráže byly opraveny, aby se zabránilo palbě skrze nástavby.
  • Pr. 35 - opravena chyba s obrněnými částmi lodi.
  • Čapajev, Železnjakov - problémy s pancéřováním byly vyřešeny: brnění přídi a zádi bylo opraveno, brnění zádi paluby bylo opraveno v oblasti záďových pump.
  • Lipsko - v rentgenovém zobrazení bylo odstraněno několik kotelen.
  • Zara - byl opraven nesoulad mezi zaměřovačem a dopadem střely u kulometů ráže 13,2 mm.

Námořní vizuální modely a vizuální části:

• Porter (DD-356), Moskva (leader), Taškent (leader), IJN Kako, IJN Júdači, Тyp K-8 (1942), HMS Arethusa, S-100 (1944), Aquilone - byla přidána animace vlající vlajky.
  • HMS Peacock - bylo opraveno umístění bóje v hangáru.
  • IJN Tone, Typ 4 model 4 - bylo opraveno grafické zobrazení děl.
  • HMS Colossus - byla snížena výška strukturálních okrajů uhelných skladišť v rentgenovém pohledu pro lepší zobrazení.
  • IJN Ikoma, Admiral Hipper - byla opravena poloha střelců v sekundárních kanónech.
  • Taškent (vedoucí) - bylo opraveno zobrazení nástavby lodi ve zničeném stavu. Na velké vzdálenosti tomu dosud bylo tak, že nástavba zmizela. 
  • MS-53 - byl opraven grafický problém se stíny na nástavbě lodi.
  • Akebono - režim hloubkových bomb byl skryt v těch modifikacích, které nemají žádné hloubkové bomby. 
  • I JN Kijóšimo - byly odstraněny artefakty na mantletu děl hlavní ráže.
  • SMS Helgoland - byly odstraněny artefakty na vlajce lodi.
  • Poltava - byl opraven pohled na mantlet děla hlavní ráže.
  • SMS Westfalen - byla opravena orientace erbu na přídi.
  • Fairmile D (5001), Fairmile D (697), Fairmile C (332) - byly odstraněny artefakty na pytlích pro 20mm Oerlikon nábojnice.
  • IJN Šimakaze - opravena chyba s obrácením navigačních světel na kormidelně.
  • IJN Ikoma - byla přidána navigační a ovládací zařízení, která nahradila extra dálkoměr v kormidelně.

Ostatní

• U bitevních lodí byla opravena kritická hloubka a hloubka, při které bude hráč varován před blížícím se skaliskem.

Ekonomika a výzkum

• AH-1S Kisarazu, G-Lynx, Tigre HAP - nyní lze koupit za Zlaté orlice.

Přizpůsobení

• Identifikační značky a emblémy na níže uvedených vozidlech byly převedeny do standardní maskovací vrstvy. K dispozici jsou také dříve vydané emblémy:
    • Achilles (65 Rg.)
    • IS-2 "Pomsta"
    • T-34-85E
    • T-III (SSSR)
  • MiG-21bis - byly přidány další kamufláže, které lze získat splněním úkolů nebo jejich zakoupením za Zlaté orlice.

Ocenění

• Ocenění za všechny základní výcvikové mise bylo změněno ze 100 Zlatých orlic na jedinečné emblémy pro každý typ vozidla. Zlaté orlice za dříve absolvovaný trénink nebudou odebrány a pro obdržení jedinečného emblému budete muset trénink absolvovat znovu.
  • Místo ocenění ve formě Zlatých orlic za každý základní výcvik bylo přidáno jednorázové ocenění za dokončení prvního základního výcviku pro daný účet. Pro hráče, kteří dříve absolvovali základní výcvik, nebude možné toto ocenění získat.

Rozhraní

• Byla vylepšena nabídka kolekce:
    • Byl přidán filtr pro již přijaté kolekce.
    • Byl přidán odkaz na kolekce z nabídky vzhledu.
    • Byly vylepšeny ikony pro kolekce dekorací.

Herní mechaniky

• Počet bodů potřebných k leteckému úderu s jaderným bombardérem v pozemních AB byl snížen z 20 na 15.

Změny grafiky

• Byly aktualizovány grafické efekty střelby všech bojových vozidel a plavidel. 
  • Fyzicky přesné pásy vozidel Nyní má každý z článků pásu fyzicky platné vlastnosti. Při jízdě mají pásy vlastní hmotnost a setrvačnost. Při přejezdu nerovností se pásy odráží na kladkách (pojezdových kolech), při akceleraci a brzdění se roztahují nebo uvolňují a po úplném zastavení vozidla se na chvíli zhoupnou.
  • Byly přidány efekty jisker pro pásy nových bojových vozidel při brzdění z vysoké rychlosti na tvrdém povrchu (asfalt, beton, dlažba) a také když pásy narážejí na rantly krajnice. 
  • Mapy ve hře dostaly vlastní sadu GPU objektů : malé kameny, rostliny, mech, houby atd.
  • Více podrobností naleznete v devblogu.

Zvuky

• Zvuky rychlé palby pro bojová vozidla a námořní plavidla jsou nyní efektivně vázány na každý jednotlivý výstřel v dávce. Dříve byla řada zvuků střelby spouštěna rychlostí zhruba odpovídající rychlosti dávky.
  • Padání nábojnic z pozemních děl se nyní ozývají podle fyziky.
  • Na mapu Vietnam byla přidána propagandistická řeč přehrávaná přes reproduktory.
  • Malé úpravy hlasitosti některých motorů ve vozidlech ovládaných hráči.

Změny specifické pro platformu PlayStation.

• K nativní verzi PlayStation 5 byla přidána podpora Thrustmaster Hotas 4.
  • Herní hlasový chat je nyní k dispozici na PlayStation 5.

Změny specifické pro platformu Xbox.

• Hráči bez předplatného Xbox Live Gold se nyní budou moci přihlásit do hry, ale budou mít přístup pouze k aktivitám pro jednoho hráče (bez hry pro více hráčů).
  • Byla opravena chyba, která způsobovala, že na Xbox Series S/X při připojení bezdrátové klávesnice a myši přes samostatné přijímače fungovalo pouze jedno zařízení.
  • Zpoždění v činnosti některých kláves na klávesnici na Xbox Series S/X bylo opraveno.

tým War Thunderu

• Like 3

Jen teda ty pásy vypadají po projetím blátem naprosto čistě, což je tady fakt pokrok zavést samočistící pásy.:lol2: Jinak hra úspěšně padá, je nestabilní a celkově je hezké jak na to u šneka pečou aniž by opravili třeba mizející textury na letadlech, když je zasáhneš, což zprznili naposled a už se jali vydávat další patch bez oprav, který evidentně přidal pár další "vychytávek", aby to hru zlepšilo. Opravdu jsou u šneka takoví t**** nebo za to může neschopný marketing nebo vedení firmy, které kašle na testování a chce všechno hned i s chybami, které jsou do očí bijící !? Vydat v krátké době 2x zprzněný patch chce buď dávku odvahy(vodky) nebo to je čiré ignorantství?:lol2:

Aby bylo jasno nadávám šnekovi za to jak kašlou na opravy, jak vydávají vždy patch, který hooodně věcí doslova rozj*** a ještě mají tu drzost, že tvrdí jak se s komunitou baví a jak je hra kvalitní. Za to jak pok****** RB letecké bitvy a jak na nás kašlou s EC bitvami nebudu rozhodně milej a jak se říká "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá!", protože oni na komunitu hážou velkýýýý bobek. ;-)

BTW jsem jedinej kdo si všiml, že třeba ta britská bitevní loď používá obě věže co má na bocích? Pokud vím, tak v reálu stříleli jen z té jedné a ta druhá se tam ani nemohla pořádně otočit, což jak vidím ve hře půjde.

Edited by Marseill
  • Like 1
  • Haha 1
  • Confused 2
  • Sad 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

Tak nevím, Marseill to tu vyjmenoval a já přidávám, že pořád během bitvy dochází k deaktivaci kláves, které jsou na screnu. Klávesy ESC a tabulky hráčů jsou také deaktivovány. Když k tomu dojde (ne pokaždé, ale téměř pokaždé) nelze provést opravu, nelze použít lano, hasicí přístroj, artilérii atd. Po respavnu je to opět na chvíli v pořádku a pak se to opakuje. To je zásadní nedostatek.  Bug report(nebo jak se tomu nadává) jsem poslal a GJ stejně na to kašle. Ať jsem klidně zabanován, ale zvolávám: ČURÁCI !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Haha 3
  • Confused 1
  • Upvote 1
medal medal medal

1 hour ago, OLD_STRIPPED_PIG said:

Tak nevím, Marseill to tu vyjmenoval a já přidávám, že pořád během bitvy dochází k deaktivaci kláves, které jsou na screnu. Klávesy ESC a tabulky hráčů jsou také deaktivovány. Když k tomu dojde (ne pokaždé, ale téměř pokaždé) nelze provést opravu, nelze použít lano, hasicí přístroj, artilérii atd. Po respavnu je to opět na chvíli v pořádku a pak se to opakuje. To je zásadní nedostatek.  Bug report(nebo jak se tomu nadává) jsem poslal a GJ stejně na to kašle. Ať jsem klidně zabanován, ale zvolávám: ČURÁCI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak sem si myslel, že to bude vyřešeno....bohužel nic. Kvalita za velké peníze se pozná, ale od Rusa určitě ne...

EDIT: Tak mně pro velký úspěch už i vynechává plyn :facepalm: amatéři...

Edited by Barro
medal medal medal medal medal medal

46 minutes ago, Namezzz said:

Zdá se mne to? nebo nefunguje operace W.I.N.T.E.R. ? (nebo tím 12:01 myslí 00:01 ?) :dntknw:

Jak nefunguje? Normálně funguje.

Ja jsem spokojeny, Briti konecne dostali AA, co by mohlo neco sestrelit. STORMER byl max na heliny. U Challangera 2 opravili razeni uskladnene munice, tak aspon dalsi pokrok. Dneska jsem hral jen 2 hodiny, protoze neni cas, ale nespadlo mne to ani jednou, tak uvidime. 

medal medal medal

12 hours ago, kheynom said:

Herní mechaniky

• Počet bodů potřebných k leteckému úderu s jaderným bombardérem v pozemních AB byl snížen z 20 na 15.

Zvuky

• Na mapu Vietnam byla přidána propagandistická řeč přehrávaná přes reproduktory.

Tohle jsou 2 nejdůležitější věci, které mi tady chyběly a za ně Gaijinu děkuji, že jim věnoval svůj bezcenný pracovní týden... :facepalm:

Nějak jim ten efekt roztržení pásu nefunguje - zkusil jsem to v testovací jízdě a když jsem střelil do pásu vzadu nad zadním kolečkem, tak se roztrhl vepředu a naopak - výstřel na přední část - roztrhl se vzadu... 

medal

2 hours ago, Rimoraj_CZ said:

Ja jsem spokojeny, Briti konecne dostali AA, co by mohlo neco sestrelit. STORMER byl max na heliny. U Challangera 2 opravili razeni uskladnene munice, tak aspon dalsi pokrok. Dneska jsem hral jen 2 hodiny, protoze neni cas, ale nespadlo mne to ani jednou, tak uvidime. 

Tiež mi to nepadalo. Všimol som si, že rozdeľovanie do tymov je nejaké iné. Ťažko povedať ci lepšie alebo horšie. Jednoducho iné. Myslím tým tiery. Mal som jednu 8. 3 a dve 7.7, pred patchom ma spolahlivo svaclo medz 9.3. Teraz to bolo maximalne 8,7.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

12 hours ago, nurv said:

Nějak jim ten efekt roztržení pásu nefunguje - zkusil jsem to v testovací jízdě a když jsem střelil do pásu vzadu nad zadním kolečkem, tak se roztrhl vepředu a naopak - výstřel na přední část - roztrhl se vzadu... 

To bude tím, že se to nakonec do aktualizace nedostalo, protože jim to nefunguje... :)

medal medal medal medal

10 hours ago, mjr_Baron said:

Tiež mi to nepadalo. Všimol som si, že rozdeľovanie do tymov je nejaké iné. Ťažko povedať ci lepšie alebo horšie. Jednoducho iné. Myslím tým tiery. Mal som jednu 8. 3 a dve 7.7, pred patchom ma spolahlivo svaclo medz 9.3. Teraz to bolo maximalne 8,7.

Taky se hraje event a mnozí hráči hrají nižší úrovně, protože tam snadněji dají třeba 4 sestřely za bitvu. ;)

5 minutes ago, ManOfHarlech said:

To bude tím, že se to nakonec do aktualizace nedostalo, protože jim to nefunguje... :)

A jako bonus zjistili, že třeba pásy u Shermanů otočili. No, prostě kvalitní práce se pozná. :-)

Je fakt bomba hrát s plně vyzkoumaným tankem jak kdyby byl ve stocku, bez hašení a změny munice. Vypínání plynu při té nejnevhodnější chvíli. Gaijnu už nedám ani korunu. Tímto u mě totálně skončili. Přeju jim jen ať jim hráči ubývají hlavně ti platící, aby se nad sebou zamysleli.

• Haha 1

On 18/12/2020 at 18:29, OLD_STRIPPED_PIG said:

Ať jsem klidně zabanován, ale zvolávám: ČURÁCI !!!!!!!!!!!!!!!!!

v každé hře se něco najde, ale je fakt, že je tu dost naštvaných hráčů; to jinde zvesela sledují Podivuhodné cesty tam a zase zpátky Di_l_do Pytlíka.!.

:DD

(ach, ta cenzura. ale s její slovní zásobou si někdo dal práci... :DD )

Edited by Marie_CZ
medal medal medal medal medal

Mno... Po docela intenzívnom hraní môžem skonštatovať, že takýto bugpatch som vo WT už dlho nezažil. Hra často warpuje (aj pri pripojení 12 ping), atď atď atď. No nič, vidím to na hromadu opravných pachov

On 19/12/2020 at 12:59, Marseill said:

Taky se hraje event a mnozí hráči hrají nižší úrovně, protože tam snadněji dají třeba 4 sestřely za bitvu. ;)

Netvrdím, že nemáš pravdu. Len som písal o tankoch v RB nie o lietadlách ;)

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Nejen grafické BUGy, ale i to, že vás hra hodí na asijský nebo americký server sama, když se náhodou na EU nebo RU serveru nedaří složit bitvy na vašem BR. Zdali jde o záměr nebo chybu netuším, ale děje se to docela často a párkrát mě to už z toho serveru stejně vyhodilo(ověřeno i tak, že najednou máme vysoký opravdu ping všichni co jsme z Evropy a na začátku bitvy si to hráči vzájemně píšou), protože se ping držel kolem 300ms a potom stejně skončil na 999ms a následoval pád. Jak se tu stále opakuje, tak opravují to co funguje a tím to zmrší a kašlou na to co je potřeba opravit, jako příklad jsou havárie letadel po sestřelu bez započítání sestřelu, na což kašlou delší dobu.

Doufám, že je komunita sežere za živa za jejich lenost a neschopnost a že se jim to promítne na penězích, protože nic jiného na tyhle lemply nefunguje.;)

Edited by Marseill

39 minutes ago, Marseill said:

Nejen grafické BUGy, ale i to, že vás hra hodí na asijský nebo americký server sama, když se náhodou na EU nebo RU serveru nedaří složit bitvy na vašem BR. Zdali jde o záměr nebo chybu netuším,

To je takhle nastavený. Já mám povolený jenom EU servery, ale po nějakým čase začne MM hledat i na RU a US serverech. Má to zabránit nekonečným čekačkám...

medal medal medal medal

Jj...tohle je tu uz dyl....ja po 1min. cekacku zrusim a davam znovu jinak te to haze jinam

Graficke bugy neskutecne - kolikrat se me nahodi mapa beze stinu pak dalsi bitva tank low res. jak krava ale dalsi v pohode atd....hruza....:facepalm:

2 hours ago, ManOfHarlech said:

To je takhle nastavený. Já mám povolený jenom EU servery, ale po nějakým čase začne MM hledat i na RU a US serverech. Má to zabránit nekonečným čekačkám...

Ovšem potom to ty lidi co to násilně připojí na takový blbý server odpadne a zablokuje to navíc stroje v hangáru... Opravdu jsem netušil, že takovou kokotinu(tohle nejde napsat slušně) do hry implementují, aby hru ještě víc znepříjemnili, protože třeba v leteckých bitvách s pingem nad 200 už skoro nic netrefím, protože se tam letouny teleportují a zásah je dílem náhody.

27 minutes ago, AWOL_SW said:

Graficke bugy neskutecne - kolikrat se me nahodi mapa beze stinu pak dalsi bitva tank low res. jak krava ale dalsi v pohode atd....hruza....:facepalm:

Stroje mi to taky věčně rozmazává a poslední vylepšení hru totálně po grafické stránce dos**** takovým způsobem, že jsem musel některé věci stáhnout, aby tam nebyl propad klidně 50FPS(nejlepší to je, když naráz začnou světlice, výbuchy a střelba z kulometu).

On je taky ten fakt, že už dlouho jsem neviděl nikoho od šneka chodit na fórum a ty lidi co dřív odpovídali raději jen postují nové příspěvky, případně jen nějaké bláboly o tom jak je nový patch skvělý, ale jinak se tu a ani na ruském fóru s nikým příliš šnek nebaví a že jsou hráči doslova nasraní všichni(hlavně ti co si zaplatili a něco třeba nemůžou hrát kvůli bugům, padajícím serverům, extrémně nestabilním FPS). 

Mimochodem BUG kdy zasáhnete letoun co má decaly a uděláte mu dírky do potahu, tak mu stále úspěšně zmizí textura a má hned neviditelný letoun(je vidět potom jen pár výztuh a pilot). Taky se na tuto opravu vys****, ale hlavní byl další patch co zas další věci pokazil. Opravdu to je tragédie a jak psal  jeden člověk v mezinárodní sekci: "WT je nejlepší hra, ale s nejhoršími vývojáři co kdy svět viděl"....

Edited by Marseill

1 minute ago, Ambassador_SVK said:

Mne sa zasa objavuje starý bug, kde sa predčasne stratí tank, ktorý sa akurát schováva za prekážku.

Jo, taky mi takhle zmizel tank, tak jsem vyjel v domnění, že to byl vrak co zmizel a najednou tam stál a mířil na mě....

Mne sa okrem iného stáva, že sa hra pomýli a načíta skin od iného národa. Ako napríklad všetky M18 sú v Talianskom skine, bez ohľadu na tým. Alebo mám na anglickom lietadle skin Švédska. Alebo sa skin nenačíta vôbec. Ping to samé čo vy, ale na Ázijsky serveroch rovno leavnem hru, pri netcode tejto hry, sa nedá hrať s pingom 300, trafiť weakspot u pohybujúceho sa tanku je takmer nemožné, o to horšie lietadlá, zásahy nič nerobia. A už sa mi objavil aj starý známy ghost shell. Inak zvyšok za mňa celkom fajn. 

Sú horšie veci čo ja osobne považujem za problém tejto hry.

medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...