Jump to content

War Thunder "Hot Tracks" - seznam změn

kheynom
 Share

1 hour ago, ManOfHarlech said:

Si tu někdo stěžoval, že mu občas nefunguje artyna, lano, hasičák...

Äle zkuste si lítat bez vejškovky... :facepalm:

JJ, občas se sama od sebe zasekne výškovka nebo směrovka a letadlo potom nekontrolovatelně padá....

medal medal medal medal medal medal medal medal

Tak skiny se sami přehazují a rozmazávají, ovládání u letadla se občas samo zablokuje, hra se občas sekne a nejde ani vypnout a tak by se dalo pokračovat. :-D

medal medal medal medal medal medal medal medal

10 minutes ago, Marseill said:

Tak skiny se sami přehazují a rozmazávají, ovládání u letadla se občas samo zablokuje, hra se občas sekne a nejde ani vypnout a tak by se dalo pokračovat. :-D

To je tak, když si naplánuješ dvě velký aktualizace hned za sebou, navíc s přechodem na novej engine, i když víš, že nedokážeš vypustit do světa aktualizaci ani jednu, aniž bys rozprasil celou hru na týdny dopředu...

Říká se tomu nadutost...

medal medal medal medal

• 3 weeks later...

Takže drahý Gaijine, i když většinou nemám nic proti Tvým aktualizacím, pochopím i nějaký ten bug, tak po této je tam jedna věc,

která mě už dožrala a to je tisíckrát zminˇované oči vypalující nukleární slunce...

To nejnovější je teda opravdový Little Boy ...

Když už teda není zájem o rozdílné typy počasí v základním nastavení bitvy, tak by jsi mohl přidat volby do  Post FX .. 

Nejdřív než jsem pochopil co a jak, jsem hrál výchozí nastavení Post FX z nějakým  Reinhardem , pak jsem přešel na kontrast z polynomem , dále to byla desaturace ,

a dneska noc ze dne , protože jsem viděl úplné jasně svítící h....

A po celý večer jsem to nemusel změnit ..:good:

Nemají to hráči rádi, zataženou oblohu, déštˇ, sníh, noc .. ?

OK dej další nastavení typů zobrazení počasí do Post Fx ,já si je rád nastavím ... !

No, asi je mi to prd platné, ale ulevil jsem si .. :016:

medal medal medal

já teď mám desaturace + Reinhard (asi nejnormálnější barevné podání), a občas si v bitvě přisvětlím pomocí podzimní barvy.

ono také záleží na monitoru a jeho nastavení; jas mám většinou na minimu (a některým monitorům bohužel ani nejde moc stáhnout).

medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...