kheynom 3,682 Report post Posted January 22, 2021 Zvuky Zvuky motorů okolní bojové techniky (bojová vozidla, letadla, vrtulníky) jsou nyní tlumeny překážkami. Zvuky motorů bojových vozidel přicházející zpoza hráčova pohledu jsou nyní silnější. Byla opravena chyba s chybějícím zvukem zaměřovacích kulometů z pohledu střelce u některých amerických a italských bojových vozidel. Byla opravena chyba s přehráváním zvuků zbraní malých ráží. Byl přidán zvuk kolizí pásů bojových vozidel a jejich držáků/napínáků. Opravy chyb Housenkový pás vypadá poškozeně po zničení pojezdového kola. Byla opravena chyba s přehnanou spotřebou paměti RAM při přepnutí hry pomocí alt+tab do jiné aplikace. Byla opravena nemožnost schazovat pumy a torpéda v nízkých výškách. Byla opravena chyba se vzhledem housenkového pásu, který mohl po opravě vypadat pro ostatní hráče jako stále poškozený. Byla opravena chyba s tabulkou svazových hráčů, kdy kliknutí pravým tlačítkem na přezdívku hráče neotevřelo kontextovou nabídku. Byla opraven vzácný pád hry, který mohl nastat při přepínání kamufláží v nabídce "Úprava vzhledu". Byla opravena chyba s druhým +75% boosterem na 5 bitev na 34. a 43. úrovni Bitevního pasu, které se v inventářích hráčů objevily až 30 dní po jejich získání. Dosud získaných boosterů se tato oprava netýká, pouze těch nových. Bylo opraveno zobrazení zásahů v kombinovaných RB bitvách. Whirlwind P9, Mk.1 - bylo spojeno ovládání olejové i vodní chladící klapky. Mirage-3c - byla opravena chyba způsobující nekorektní zobrazení zbývajícího letového času. MBR-2 - byla opravena chyba, která způsobovala nekorektní chování na vodní hladině. F4U (všechny verze) - byla zapnuta mechanická ochrana klapek před jejich zničením při vysokých rychlostech (klapky se vysunou jen za bezpečné rychlosti). F2G-1 - byla opravena chyba, která způsobovala rychlejší přehřívání motoru při WEP (v závislosti na rychlosti, motor nyní funguje déle v režimu WEP, až 30 minut). He 51b (hydroplán) - byla opravena chyba vedoucí k nekorektnímu chování na vodní hladině za horších povětrnostních podmínek. M.C. 200 (všechny verze) - byla opraven chyba vedoucí k nekorektnímu zobrazení hodnot na tachometru v kokpitu. Byl změněn obsah obrovských denních trofejí: univerzální dvojice v sadách po 3, 5 a 10 jednotkách; Stříbrní lvi v hodnotách 50 000 a 100 000; byla přidána prémiová bojová technika: Cromwell V (RP-3), Chi-Nu II, M4 Hybrid, B1 ter, IAR-81C, Jak-3 (Francie), 165 ft PC-466 Carmi, Pr. 1204; bylo odstraněn pronájem bojové techniky a zlaté sázky. Statistiky pro Zjednodušené svazové bitvy byly skryty napříč uživatelským rozhraním. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marie_CZ 362 Report post Posted January 23, 2021 koukám, že zrušili i ten směšný příjem GE ze sázek... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ManOfHarlech 4,428 Report post Posted January 23, 2021 8 minutes ago, Marie_CZ said: koukám, že zrušili i ten směšný příjem GE ze sázek... Jop, nejdřív z odměny za splněný tutorial, teď i z denních odměn za přihlášení... Prostě tlačí na pilu... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marseill 5,507 Report post Posted January 23, 2021 23 minutes ago, Marie_CZ said: koukám, že zrušili i ten směšný příjem GE ze sázek... Už dlouho sázky na GE neplním, mám jich opravdu hodně, ale plnit je znamená jen zkaženou hru. 15 minutes ago, ManOfHarlech said: Jop, nejdřív z odměny za splněný tutorial, teď i z denních odměn za přihlášení... Prostě tlačí na pilu... Ani jsem si nevšiml, nicméně je mi to jedno. Měli by zrušit zisk goldů i z těch pozvánek. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marie_CZ 362 Report post Posted January 23, 2021 1 hour ago, ManOfHarlech said: Prostě tlačí na pilu... jen ať si tlačí - však já jim také vytlačím leda tak velké... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marseill 5,507 Report post Posted January 24, 2021 (edited) 50 minutes ago, Marie_CZ said: jen ať si tlačí - však já jim také vytlačím leda tak velké... Myslím si, že tohle nás nemusí nějak zajímat a víc lidí zajímá to kdy opraví celou řadu BUGů, kdy nebude každý patch totální propadák a hlavně kdy se začne pracovat na nějakém vývoji hry, protože to stagnuje. World War mod tak zprznili, že ve výsledku to je katastrofa a když jim to komunita RB říkala, tak na to kašlali a chtěli vytvořit kočkopsa AB+Rb a výsledek se dostavil, hraje to minimum hráčů.... Takže mě jako hráče zajímá spíš hra a těch pár goldů není důležitých, zvlášť v momentě kdy jde vydělat docela dost GJN(prodejem součástek při skládačkovém eventu nebo prodejem strojů) a za to si ty goldy koupit, což je mnohem snadnější než plnit jejich praštěné gold wagery na výhry(jen jednou jsem se dostal asi na 15. úroveň z 20 a většinou to skončí tak na +-5., protože tým stejně nevyhraje i kdybych se snažil sebevíc)..... Jediná nevýhoda je to pro nováčky, ale ruku na srdce, většina nováčků jsou hráči WT, ale vytvořili si už několikátý účet, aby měli goldy na hlavním... Jo a mohli by už experti opravit rozmazávání textur strojů a nebo rovnou jejich mizení jako se to děje u letadel! To je taky otravné a opravdu je hnus čumět na rozmazané blitky, protože to šnek není schopen opravit. Edited January 24, 2021 by Marseill Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marie_CZ 362 Report post Posted January 24, 2021 to jsou speciální krycí stealth nátěry! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
AntiCommie_KGRP 2,391 Report post Posted January 24, 2021 Gold sázek mám taky plnou sedinku, ale hrát to a rozčilovat se nehodlám, když to vůbec není o skillu hráče, ale je tam ta dementní podmínka vítězství a tudíž spoléhání se na to, co předvede random 15 dalších lopat v týmu... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marseill 5,507 Report post Posted January 24, 2021 10 hours ago, Marie_CZ said: to jsou speciální krycí stealth nátěry! Tak speciální, že pilot si připadá, že sedí ve vzduchu. 3 hours ago, KGRP said: Gold sázek mám taky plnou sedinku, ale hrát to a rozčilovat se nehodlám, když to vůbec není o skillu hráče, ale je tam ta dementní podmínka vítězství a tudíž spoléhání se na to, co předvede random 15 dalších lopat v týmu... Já jsem to počítal a mám jich 42. Ze začátku to byl zajímavý nápad, ale poté co jsem zjistil, že v podstatě dostávám snad nejhorší spoluhráče co balanc mohl sehnat a musel bych vymlátit poloviny týmu, abych vyhrál, tak jsem je nechal ležet. Obecně za největší stupidity co šnek zavedl a nijak nedotáhl do konce považují: 1) rozkazy, které jsou asi nejhloupější prvek ve hře s prakticky nulovým využitím 2) sázky, které jsou na SL dobré, ale mnohé jsou prostě normálním hraním pro dost hráčů nesplnitelné 3)možnost dát si na stroj 4 decaly jen v případě, že mám prémiový účet(stále nechápu proč třeba není možnost si to odemknout permanentně za goldy, což by se jim taky ve výsledku vyplatilo víc) 4)truhličky s kamuflážemi, z nichž většina je takový odpad, že i ty odemčené kamufláže na 0,10GJN nikdo nekupuje a přitom cena klíče je vyšší než cena většiny kamufláží!!! 5)odměny pro člověka co pozval hráče do hry jen uměle navyšuje počty účtů, ale nikoliv hráčů To jsou u šneka snad takoví zabedněnci nebo slepci, že tyhle věci nevidí? Proč třeba se neptají hráčů, které věci jsou naprosto k ničemu a které jsou dobré, ale potřebují změnu, stejně tak by měli dávat hlasování o kamuflážích, protože aktuálně vybírá nějaká random komise největší odpady... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stormtroopercz 5,253 Report post Posted January 24, 2021 20 minutes ago, Marseill said: Tak speciální, že pilot si připadá, že sedí ve vzduchu. Já jsem to počítal a mám jich 42. Ze začátku to byl zajímavý nápad, ale poté co jsem zjistil, že v podstatě dostávám snad nejhorší spoluhráče co balanc mohl sehnat a musel bych vymlátit poloviny týmu, abych vyhrál, tak jsem je nechal ležet. Obecně za největší stupidity co šnek zavedl a nijak nedotáhl do konce považují: 1) rozkazy, které jsou asi nejhloupější prvek ve hře s prakticky nulovým využitím 2) sázky, které jsou na SL dobré, ale mnohé jsou prostě normálním hraním pro dost hráčů nesplnitelné 3)možnost dát si na stroj 4 decaly jen v případě, že mám prémiový účet(stále nechápu proč třeba není možnost si to odemknout permanentně za goldy, což by se jim taky ve výsledku vyplatilo víc) 4)truhličky s kamuflážemi, z nichž většina je takový odpad, že i ty odemčené kamufláže na 0,10GJN nikdo nekupuje a přitom cena klíče je vyšší než cena většiny kamufláží!!! 5)odměny pro člověka co pozval hráče do hry jen uměle navyšuje počty účtů, ale nikoliv hráčů To jsou u šneka snad takoví zabedněnci nebo slepci, že tyhle věci nevidí? Proč třeba se neptají hráčů, které věci jsou naprosto k ničemu a které jsou dobré, ale potřebují změnu, stejně tak by měli dávat hlasování o kamuflážích, protože aktuálně vybírá nějaká random komise největší odpady... tak to jsou tak obrovské problémy které normálně znemožňují hrát tak to můžeme být naprosto v klidu .... 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marseill 5,507 Report post Posted January 24, 2021 3 hours ago, stormtroopercz said: tak to jsou tak obrovské problémy které normálně znemožňují hrát tak to můžeme být naprosto v klidu .... To jsem nenapsal, ale jsou to jedny z problémů, které hra má. Těch maličkostí je hodně a tyhle věci měli být spíš takový bonus, aby člověk hrál nebo utrácel goldy za nějaké serepetičky, které mu nedají herní výhodu, ale šnek z toho bude mít peníze a hráč bude spokojený. O tom co vše je ve hře špatně asi nemá nějak smysl psát, hrát je to nějak dá, ale ty chyby jsou prostě už moc viditelné a otázka je co by se stalo kdyby se ukázala podobná hra na trhu a dali hráčům to co šnek smetl ze stolu(zase tka naivní nejsem, většina se snaží kopírovat i špatné nápady a je málo firem co zkusí zariskovat a udělat věci jinak). :-) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bionicangel 0 Report post Posted January 24, 2021 (edited) Ale neprovedena oprava kdy se netočí pravý pás u prémuového tanku PzBfw auf J přitom pojezdová kola a rozeta i napínací kolo se točí, jen pás ne a jede tzv smykem a dále že chybí horní paluba nádstavby u torpedoborce Porter DD-356 . poradí někdo kde to napsat oficiálně někdo a jak udělat screnn obrazu ze hry? Edited January 24, 2021 by Bionicangel Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
janozhor 13 Report post Posted January 26, 2021 Ty GE sázky mě dost mrzí.... tímto jsem si vydělal v pohodě na roční prémium účet.... No budu muset použít GJN, škoda.... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stormtroopercz 5,253 Report post Posted January 26, 2021 btw co ten BR change ? rád bych vzal miga-19 na 9.7 na kachničky Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Namezzz 16 Report post Posted January 26, 2021 (edited) také by mne zajímalo ... nikdě ani čárka. Už radši rovnou koukam na official fora... tady to nema smysl na něco čekat Edited January 26, 2021 by Namezzz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...