kheynom 3,682 Report post Posted February 19, 2021 Nyní se po vypuštění torpéda vybere automaticky další dostupný torpédomet bez nutnosti přepínat se přes torpédomety na druhé straně lodi. Poškozená plavidla s kritickým počtem členů osádky se nyní potopí rychleji. Referenční verze letadla v testovacím letu už nebude resetovat vybraný muniční pás. Při nahrazení střelce nabíječem během nabíjení náboje už nevyresetuje dosažený postup nabíjení za předpokladu, že v osádce zbývá alespoň jeden nabíječ (ui vozidel s více nabíječi). Pokud není nabíjení dokončeno v momentě, kdy se poslední zbývající nabíječ přesune do pozice střelce, bude nabíjení přirozeně přerušeno. Opravy Byly opraveny grafické artefakty na površích pro nastavení grafiky na "Vysoké" a vyšší detaily na GK Nvidia GTX 1660, RTX 20XX, a 30XX s ovladači verze 460.79. Už se nestane, aby došlo k zobrazení efektu výstřelu (někdy i včetně zvuku výstřelu) bez poškození cíle či spotřeby náboje ve chvíli, kdy je poškozen závěr děla. Matilda Hedgehog — byla opravena chyba s chybějící kamerou zásahu při zasažení nepřítele pomocí granátometu. ZSU-23-4 — byla přidána animace složení radaru. Roland 1 — byla opravena chyba se zvukem nabíjení po dvojitém odpálení střel. Byla opravena chyba, která způsobovala při otáčení věže občasný záchvěv zaměřovače přídavné výzbroje. M50 —byla opravena chyba, kvůli které se zobrazovaly značky přídavné výzbroje v zaměřovači při odečítání vzdálenosti (report) [Dlouhý střet] Afghánistán — letadla již nejsou poškozena při nasazení ve čtverci A5. Byla opravena chyba v testovacím letu na mapě Stalingrad, ve kterém již do sebe na začátku hry nenarazí dvě letadla. Byla opravena chyba znemožňující výbuch RS-82 a RBS-82 při zasažení nepřátelského letadla. Byla opravena chyba při plavbě s vozidlem, kdy se při přepnutí do zaměřovače pohled spontánně vystředil do pozice paralelně s trupem. Byla opravena chyba způsobující zatočení PTŘS do opačného směru během zatočení vozidla. (report). Informace o schopnosti osádky “Vzdálenost detekce torpéd” nyní hodnotami odpovídá hernímu režimu RB. HMS Invincible — byla opravena chyba, která způsobovala prolínání výzbroje věže na levé straně do nástavby lodi. MPK pr.12412 — AI osádka už nepoužívá AK-630 barely, pokud už je všechny spotřebovala. Byla opravena chyba v režimu "Analýza ochrany" a v kameře zásahu, kdy občas mohl projektil proletět členy osádky aniž by jim způsobil poškození (report). Byla opravena chyba, která mohla způsobovat nezamýšlenou funkci při požádání o pomoc s opravou ve skupině (report). Bylo opraveno zobrazení ve zpětném zrcátku. Byla opravena chyba, kvůli které nebylo letadlo ozářeno sluncem i když se nacházelo nad oblačností (report). Byla opravena vzácná chyba, která mohla způsobovat neustálé přehrávání zvuku střílejícího kulometu. Byla opravena chyba, která při přepnutí ze zničeného letadla do lodi mohla způsobovat přehrávání zvuku motoru letadla. Byla opravena chyba, kvůli které se neaktivovala roznětka HEAT munice při setkání s hliníkovými nebo gumovými/plátěnými štíty (report). Byla opravena chyba s nekorektní trajektorií zaměřovače po ručním určení vzdálenosti. Byla opravena chyba s absencí dálkoměru na vozidlech s laserovým dálkoměrem v SB režimu. Byla opravena chyba způsobující velké poklesy fps na nočních mapách. Byla opravena chyba znemožňující odemknout cíl při ovládání pomocí gamepadu. Byly opraveny vzácné pády hry v hangáru při přesouvání bojové techniky po liště. 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Barro 1,404 Report post Posted February 19, 2021 5 hours ago, kheynom said: Opravy Byly opraveny grafické artefakty na površích pro nastavení grafiky na "Vysoké" a vyšší detaily na GK Nvidia GTX 1660, RTX 20XX, a 30XX s ovladači verze 460.79. Byla opravena vzácná chyba, která mohla způsobovat neustálé přehrávání zvuku střílejícího kulometu. Tak ta grafika mě teda zajímá. A prej vzácná chyba neustálého střílení kulometu. To slyším skoro v každé 10. bitvě Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
AntiCommie_KGRP 2,391 Report post Posted February 19, 2021 To bugnuté střílení z kulometu je tady už roky, no Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Barro 1,404 Report post Posted February 19, 2021 (edited) Ta ta grafika je ještě horší já mám pozadí vesměs rozostřené A tohle??? Edited February 19, 2021 by Barro Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stormtroopercz 5,253 Report post Posted February 19, 2021 4 hours ago, Barro said: Tak ta grafika mě teda zajímá. A prej vzácná chyba neustálého střílení kulometu. To slyším skoro v každé 10. bitvě hele bude to znít divně,ale já to zaznamenal jen jednou u bmp-2 .. už mě z toho bolela hlava tak jsem frajera vytlačil do vody... tak hezky se mi to povedlo a on to byl bug jo ? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Barro 1,404 Report post Posted February 20, 2021 12 hours ago, stormtroopercz said: hele bude to znít divně,ale já to zaznamenal jen jednou u bmp-2 .. už mě z toho bolela hlava tak jsem frajera vytlačil do vody... tak hezky se mi to povedlo a on to byl bug jo ? Jo a pěkně dlouho. Třeba celou bitvu hrčí kulomet (dokud nechcípne) a ty pomalu nic jiného neslyšíš, i když je ten hráč na druhé straně mapy. Podle mě ten zvuk zůstane jako kdyby na tvém přijímači, i když on dávno nestřílí. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marseill 5,507 Report post Posted February 20, 2021 1 hour ago, Barro said: Jo a pěkně dlouho. Třeba celou bitvu hrčí kulomet (dokud nechcípne) a ty pomalu nic jiného neslyšíš, i když je ten hráč na druhé straně mapy. Podle mě ten zvuk zůstane jako kdyby na tvém přijímači, i když on dávno nestřílí. Zažili jsme se spoluhráčem, že měl flak a pro nás nepřetržitě střílel a střílel nesmyslně všude možně, ale on přitom nestřílel. Stačilo, aby dal krátkou dávku a přestalo to, ale pokud to takhle viděl jiní hráči, tak si mysleli, že to je magor a nepřátelé z dálky museli vidět, že tam je AA... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Barro 1,404 Report post Posted February 20, 2021 A ta grafika je teda otřesná. Všechny kouřáky jsou teď nekoukatelný. Jestli to má být něco proti ULQ nebo tak, tak se to minimálně po vizuálu nepovedlo a tohle v 21. století na plný detaily od hry, která by mohla vypadat líp než Minecraft, opravdu nečekám Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Barro 1,404 Report post Posted February 20, 2021 Ty voe, ta hra je tak daleko, že mě připojí do bitvy i za jiný národ než mám na liště. Myslel jsem si, že to poprvé byla moje chyba, ale když se mi to stalo zase a nedal sem si ani flašu kořalky ani jointa, tak vážně pochybuji o schopnostech Gajinu. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...