Jump to content

Za ile GJN coinsów będzie można sprzedać F2G tak od razu ?

ThatMatrins
 Share

34 minutes ago, SuperBuster11_PL said:

Oferty sprzedaży zaczynają się od 47 GJN, a oferty kupna od 11 GJN, także ten ... :lol2:

No, zdecydowanie słabo stoją te maszyny, aż boję się ile bedzie kosztować ostatnia zabawka... Jak się  okaże,  że za te około 2 miesiące nie zarobie na tych 3 maszynach, co były za pay wallem na czysto 13,20 to się wkurze...

• Haha 1
medal medal medal

40 minutes ago, henryk5pio said:

No, zdecydowanie słabo stoją te maszyny, aż boję się ile bedzie kosztować ostatnia zabawka... Jak się  okaże,  że za te około 2 miesiące nie zarobie na tych 3 maszynach, co były za pay wallem na czysto 13,20 to się wkurze...

No sorry, ale koszt naprawy a możliwości tego samolotu to jakaś lekko mówiąc żenada. Chociaż ja tam jestem słabym pilotem, jedynie strzelając do naziemek potrafię zarobić coś tym samolotem. Czasami uda się strącić bombowiec, o ile to nie jest Ju288C, a raz na 20 bitew zestrzelę jeta :lol2:

Także jako kolekcjonerka, może coś być wart, jako samolot do grania już nie koniecznie. Zwłaszcza jak się darmowe naprawy skończą, tak jak mi kilka dni temu.

medal medal medal medal

8 minutes ago, henryk5pio said:

No to teraz byłoby dobrze wiedzieć, za ile dni pierwsze oferty powinny pojawić się na rynku. 

Jeśli ja będę mógł sprzedać za 9 dni to ofert pojawią się za około 8 dni 

1 minute ago, EvilBambus said:

Pamiętaj henryś że płacisz od ceny sprzedaży prowizję slimakowi, nie wiem ile teraz 20% ?

15 % 

Screenshot_22.png

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Henio, jak będziesz chciał coś sprzedać na rynku, to nie rób tego kilka dni przed zniżkami - wtedy ceny idą w dół, bo gracze co niektórzy chcą sprzedać coś na szybko by zyskać ślimakomonety na zniżki właśnie. Lepiej to zrobić z 10-7 dni wcześniej.

• Thanks 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

6 minutes ago, derbo81 said:

Henio, jak będziesz chciał coś sprzedać na rynku, to nie rób tego kilka dni przed zniżkami - wtedy ceny idą w dół, bo gracze co niektórzy chcą sprzedać coś na szybko by zyskać ślimakomonety na zniżki właśnie. Lepiej to zrobić z 10-7 dni wcześniej.

Aye aye, Sir!

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...