Jump to content

Aktualizace "Ixwa Strike" - seznam změn

kheynom
 Share

Ty vozítka "britský" jsou úplně k hovnu. Jen díky nefunkční britské munici, která je kolem 3,7 BR otřesná se stala tato linie zbytečnou. Ale práci Gaijin odvedl asi jak s těmi zvuky :D

medal medal medal medal medal medal

Tak hezký, že hned druhý den patch, kde se zvuky něco "dělalo". Ale realita je pořád stejná. Jako fajn tomu poštelovat hlasitost, ale když je ten zvuk nepovedený a hnusný, tak ani hlasitost nepomůže. Vraťte radši původní zvuky a víc na to nesahejte. Děkuji.

No ani v leteckých se ty zvuky zbraní nepovedly ,ba jsou přímo příšerné. Moje zbraně zní jako elektrická airsoftka, střelba letounu jiného hráče je hlasitější (a dost znatelně ) a připomíná to praskot popkornu. Před patchem jsem dokázal plus mínus poznat odkud to jde a jak daleko od mého letounu se střílí. Teď (po pár hrách ) je to v podstatě nemožné, letím nikde nic a najednou rachot (praskání popkornu ) jako kráva ,div nenadskočím ,a pak koukám že to spoluhráč mastí enemáka víc jak tři kiláky bokem.

Absolutně netuším proč se neustále serou (slušněji se to říct nedá ) do něčeho co celkem funguje  aby to dalším vylepšením totálně rozesrali.

medal medal

5 hours ago, KGRP said:

No, v Rusku očividně není běžné provedenou práci po sobě alespoň zběžně zkontrolovat.. :D

Tak o nich se ví, že mají dobré nápady, ale to provedení už pokulhává.......proto jen doufám, že Dukovany stavět nebudou. Jinak se z jižní Moravy stěhuju.

Hezká animace střel, jen teda asi to neukazuje úplně všechno správně a je dost divné, když to ukáže v případě zkoseného pancíře stejnou animaci na AP granát a AP s představnou balistickou kuklou.....

medal medal medal medal medal medal medal medal

Jaký máte názor na to, že Panzer III ausf. N je u Němců jako prémiový stroj za cenu 1000 orlic a u Italů si jej můžete snadno a rychle vyzkoumat v běžném stromě, a je tak spolu s P26/40 nejlepší tank, co na/do BR 3.0 můžete mít (za Italy)?

A nebo třeba, že Panzer IV ausf. G je u Italů jako prémie za 1750 orlic? Není to zbytečné? Proč není stejně jako Stug III ausf. G v klasickém stromě výzkumu?

5 hours ago, CZ_Luther said:

Jaký máte názor na to, že Panzer III ausf. N je u Němců jako prémiový stroj za cenu 1000 orlic a u Italů si jej můžete snadno a rychle vyzkoumat v běžném stromě, a je tak spolu s P26/40 nejlepší tank, co na/do BR 3.0 můžete mít (za Italy)?

A nebo třeba, že Panzer IV ausf. G je u Italů jako prémie za 1750 orlic? Není to zbytečné? Proč není stejně jako Stug III ausf. G v klasickém stromě výzkumu?

Protože na tom chtějí vydělat ;)

• Upvote 1

Me by zajimalo, co Gajina primelo k tomu, ze Nemci dostavaj top stroj za strojem. Maji na BR 10.7, 3 tanky. Leopard 2A5 - 2A6 a jeste tu premiovou hruzu. 2 antiletadlovky na topu a ostatni s nehoraznou ucinnosti. Ostatni narody maji jen jeden na BR 10.7. Ty nove Africke jsou uplne k hovnu. Maximalne ten Rooikat je dobrej. Nevim, jak ten TTD, ten jeste nemam. Marksman je levej, jak savle, to Gepard je jinej ostrostrelec, doufam, ze nejak podobny bude ZA - 35. No a zminene delostrelectvo, jiskry litaj, jak na ohnostroji a nic to nikomu neudela. Jenom Francouzove sestreluji lehce obrmene vozidla. Daval jsem delostrelectvo na na BMP a to mam osadku ESO a nic. Driv to schytal, ale ani blbej pas to nesunda. Zase to pohnojili a rejpali se v tom. 

• Confused 1
medal medal medal

6 hours ago, CZ_Luther said:

Tak je to prémiový stroj, ale pravidelně je za dluhopisy, tak jsem si ho vyjezdil, navíc klasické Pz IV se stejným dělem poslouží úplně stejně a věž se jim myslím otáčí o dost rychleji. Stejně to je i s M8 kdy u Amíků šel vyhrát v eventu a Čína ho má ve stromě. ;-)  Pz IV ausf.G tak je z toho důvodu, že německá vozidla jsou obecně populární a taky ve stromě mají jiná stroje se stejnou efektivitou. 

Vždycky jde i o peníze a stejně tak Bf 109 jsou u jiných národů prémiové a u Němců v klasickém stromě. Nemá smysl tohle řešit. ;-)

Ten italský Pz4G si jako fanoušek německé techniky určitě koupím, půjde do lineupu se Stugem G se kterým se mi super hraje, ale kterej je u italů rank 3 (narozdíl od německého stromu, kde je rank 2), takže s ním půjde plnit battlepass a eventy..

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Tak jsem si vylétal Me 262 Jabo a zase jsem si po dlouhé době vzpomněl jaká to je hrůza v základu jak to téměř neletí a ani nestoupá a přesto jsem s letadlem co bylo naprosto v základu ve druhé bitvě nad Španělskem sundal 4 nepřátele. Myslím si, že tenhle stroj je skvělý doplněk do tankových bitev na 7.0 a to díky bombám. Škoda je jen ta, že bomby moc nevyužije díky tomu, že bitvy jsou příliš rychlé. Každopádně chová se stejně jako předchozí Me 262, takže aspoň není letový model nějak zabugovaný.. :-)  

Klanová 262 má teď sice start ve vzduchu, ale neviděl jsem, že by to dokázali hráči nějak využít výrazně...

Do 335 se teď létá opravdu krásně a už tak extrémně netuhne, takže se s ním dá lépe někoho sestřelit a člověk při náletu nemusí moc zpomalovat.

• 3 weeks later...

To mám len taký pocit, ale sa súdruhovia rozhodli každým ďalším updatom pochovať túto hru ? Aby Sherman s tým jeho flusátkom rozobral Tiger I cez mantlet ? Alebo Stuart s ešte lepším flusátkom spravil z dela kvetinku 1 ranou, opravím sa a znova ďalšou ranou mi znova dal delo a keďže ma nedokáže prebiť ani na motor tak ma celú hru drží v šachu bez dela ? ? ? Aspoň nabíjanie pri oprave dela mohli nechať, teraz okrem tých 20sekúnd čo opravujem, dalších 13 sekúnd kým nabijem ? No proste gratulka.. vydali sa na cestu Wargamingu..

PS. admin nezabudni to zas zmazať alebo mi dať čierny puntík, lebo som napísal kritiku na ďalší nepotrebný update :)

12 hours ago, Heinz_svk said:

To mám len taký pocit, ale sa súdruhovia rozhodli každým ďalším updatom pochovať túto hru ? Aby Sherman s tým jeho flusátkom rozobral Tiger I cez mantlet ? Alebo Stuart s ešte lepším flusátkom spravil z dela kvetinku 1 ranou, opravím sa a znova ďalšou ranou mi znova dal delo a keďže ma nedokáže prebiť ani na motor tak ma celú hru drží v šachu bez dela ? ? ? Aspoň nabíjanie pri oprave dela mohli nechať, teraz okrem tých 20sekúnd čo opravujem, dalších 13 sekúnd kým nabijem ? No proste gratulka.. vydali sa na cestu Wargamingu..

PS. admin nezabudni to zas zmazať alebo mi dať čierny puntík, lebo som napísal kritiku na ďalší nepotrebný update :)

Tak po tom slavném volumetricu je hůře prostřelitelná KV1 než Tiger. Ale historicky je to správně, protože ruský, pardon, sovětský tank :lol2:

Edited by Barro

• 2 weeks later...

Tak za mě zvuky (letadla) též hrůza jako vždy po velké aktualizaci, když se v tom pokaždé hrabou, ale když je nás více letadel u sebe a každý to pere do bombera, tak zvuky vlastních zbraní neslyším vůbec, jako by se ten zvuk zbraní najednou vypnul. Nevím, jestli se mi chce ještě stále dokola po velké aktualizaci vždy na ty nové zvuky zvykat:facepalm:    

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...