Jump to content

Aktualizace "Red Skies" - seznam změn

Share

40 minutes ago, ManOfHarlech said:

Ta mapa je pro vyšší ranky, který nehraju, takže ne, netýká...

Takže mi chceš říct, že s Tigerem nebo Pantherem a BR 5.3+ nehraješ? Protože tu mapu sem dostal na 5.3

Edited by TheMightySardine
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

55 minutes ago, TheMightySardine said:

Takže mi chceš říct, že s Tigerem nebo Pantherem a BR 5.3+ nehraješ? Protože tu mapu sem dostal na 5.3

2.7 - 4.3 je moje rozmezí. 5.3 jsem vytáhnul jenom kvůli vyzkoumání Conceptu 3, protože tam mam celou prémiovou lajnu. RD jsem během toho zkoumání nedostal ani jednou, takže můžu s klidným svědomím říct, že ne, ta mapa se mě netýká...

medal medal medal medal

16 hours ago, stormtroopercz said:

se divím že zdejší fanboys neocenili největší tankovou mapu který Gaijin přidal ...a není to městská mapa... no asi se to přehlédlo 

Mapu a to, že to není další dementní malé bludiště s přestřelováním na 20 metrů jsem jim samozřejmě pochválil, ale tam, kde to čtou a kde si toho všimnou (což CZ fórum není). Na mezinárodní sekci či v oficiálních kanálech. Hned, jak vyšel devblog.. :)

Edited by KGRP
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

6 hours ago, Marseill said:

Třeba já si té mapy všiml, ale jen v tom článku co jí představili a odhadem po 70 bitvách po tomhle patchi jsem ji hrál včera jednou. Jestli jí takhle často má většina lidí, tak se nedivím, že si jí celá řada hráčů nevšimla.:D  Jinak si myslím, že jí brzy ořezají jako to udělali u všech jiných map, tak to prostě ve WT chodí. :-)

žádná mapa nebyla ořezána, jen byla změněna a poslána do rotace .) 

medal medal medal medal

1 hour ago, KGRP said:

S tím jsem tě potkal na mapě s přístavním skladištěm, tuším v pátek? Plním s italským Stugem denní úkoly na battlepass.. 

on nehraje městské mapy, ty hned leavuje,takže asi to byla jen shoda nicku 

medal medal medal medal

Sagittario 2 je asi nejvíc OP letadlo tohohle patche. Utočí to G.91 i když tomu chybí křidýlko a má to critnutý křídla a ta 91 je nepoškozená, dožene to Sabre a k tomu ho ještě přestoupe. Buď to má rozbitej FM a nebo moc nízký BR, každopádně by to mělo jít nahoru. Momentálně je to moc nízko.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Tak jak jsem na poslední patch nadával, hlavně kvůli zvukům, tady nějak tu kritiku nechápu. Za mě osobně veliká spokojenost. Zvuky se zase vrátili do normálu a i když jsou zase jiné, než byli, jsou povedené. Zvuk motoru T90 si fakt užívám. Dělostřelectvo má zase zvukově sílu, ne petardy jako předtím. S nějakým padáním hry jsem se fakt nesetkal a to mám už docela dost starý železo. Možná tak tu novou mapu, jsem měl zatím jenom jednou a to ještě v noci. Ale jinak mi celkově tento patch přijde hodně povedený a po posledním propadáku zase vrací do hry skvělý pocit boje. A to, že po vydání velkého patche jsou bugy. Ruku na srdce, která hra to nemá. U gaijinu aspoň palec nahoru, že to řeší fakt rychle.

• Confused 1
  • Upvote 1

22 hours ago, Hislin said:

Zvuky se zase vrátili do normálu a i když jsou zase jiné, než byli, jsou povedené.

A co to "cinkani" o pancir..??v pohode..??nebo sem jedinej komu to vadi..??to cinknuti je slyset z druhyho konce mapy - otresny..!!

A co ten "omezovac" rychlosti z kopce - to je taky pekna blbost - jedu si to skoro 50tkou a najednou behem vteriny 15 - 20 bo kopec - tohle este vstrebavam neb nevim co si o tom myslet....:facepalm:

Ti dva by si měli skočit na ušní :facepalm: 

Dělostřelectvo se asi o 100 % zesílilo, protože kolik killů jsem během tak krátké doby ještě neměl a to i těžké tanky o_o

A co se nezměnilo, že za sověty hrají pouze lamy, to je neskutečný, kde se takové jelita berou.

• Confused 1
medal medal medal medal medal medal

1 hour ago, Barro said:

Ti dva by si měli skočit na ušní :facepalm: 

Dělostřelectvo se asi o 100 % zesílilo, protože kolik killů jsem během tak krátké doby ještě neměl a to i těžké tanky o_o

A co se nezměnilo, že za sověty hrají pouze lamy, to je neskutečný, kde se takové jelita berou.

já teda za Rusy asi ještě neprohrál ... teda ne kecal bych ... 31 her a 28 wins ...   ano dělostřelectvo konečně funguje na kempery tak jak má .)

War Thunder_2021.06.07-00.24.png

jo a za včera takto ... hrál jsem super stock T-72B3 takže týmu jsem byl platný asi jako Fidokomik a stejně ...

shot 2021.06.09 20.54.28.jpg

Edited by stormtroopercz
medal medal medal medal

1 hour ago, stormtroopercz said:

já teda za Rusy asi ještě neprohrál ... teda ne kecal bych ... 31 her a 28 wins ...   ano dělostřelectvo konečně funguje na kempery tak jak má .)

jo a za včera takto ... hrál jsem super stock T-72B3 takže týmu jsem byl platný asi jako Fidokomik a stejně ...

Píšu sovět ne RUS, modern rus. tanky si plebs vybrečel...

2 minutes ago, Barro said:

Píšu sovět ne RUS, modern rus. tanky si plebs vybrečel...

jo takže to hrají teda jiní lidé ? prostě jedou t-54 a pak přestanou hrát a přijdou jiní a ty skočí hned na 9.7 ?  ... okej ... spíš jde o to že Ru 6.7 - 7.7 jsou prostě křápy ... doporučuji 8.3 tam má Rus bezkonkureční lajnu 

medal medal medal medal

4 minutes ago, stormtroopercz said:

jo takže to hrají teda jiní lidé ? prostě jedou t-54 a pak přestanou hrát a přijdou jiní a ty skočí hned na 9.7 ?  ... okej ... spíš jde o to že Ru 6.7 - 7.7 jsou prostě křápy ... doporučuji 8.3 tam má Rus bezkonkureční lajnu 

:lol2: to si jako myslíš, že někdo hraje jenom jeden národ od 1. ranku až po 7. a pak skočí na Němce a zase znovu??? :lol2: bavíš.

Každá BR u nějakého národa má svý křápy, ale sovět z principu neumí hrát celkově. V každé bitvě to je urá na ně a pak pláčou. Tvoje bezkonkureční lajna jen dosvědčuje, že kdyby nebyla, tak by si ani na 8,3 nezahráli.

Just now, Barro said:

:lol2: to si jako myslíš, že někdo hraje jenom jeden národ od 1. ranku až po 7. a pak skočí na Němce a zase znovu??? :lol2: bavíš.

Každá BR u nějakého národa má svý křápy, ale sovět z principu neumí hrát celkově. V každé bitvě to je urá na ně a pak pláčou. Tvoje bezkonkureční lajna jen dosvědčuje, že kdyby nebyla, tak by si ani na 8,3 nezahráli.

tak jestli hraješ s Rusy někde okolo 6.7 - 7.7 tak že se snažíš odstřelovat někde ze zákrytu tak se nedivím že to tak lamíte ... tam nic jiného než urá ani hrát nejde ... 

jde mi jen o to že ty si stěžuješ na Rusy na low tierech a ti samí hráči teď excelují na high tierech .. nic víc nic méně .) prostě šmrdláš zrovna BR kde to s Rusy není úplně top a je třeba aby zahráli dobře všichni ne jen Barro který samosebou každou hru tem tým tahá .)

medal medal medal medal

30 minutes ago, stormtroopercz said:

tak jestli hraješ s Rusy někde okolo 6.7 - 7.7 tak že se snažíš odstřelovat někde ze zákrytu tak se nedivím že to tak lamíte ... tam nic jiného než urá ani hrát nejde ... 

jde mi jen o to že ty si stěžuješ na Rusy na low tierech a ti samí hráči teď excelují na high tierech .. nic víc nic méně .) prostě šmrdláš zrovna BR kde to s Rusy není úplně top a je třeba aby zahráli dobře všichni ne jen Barro který samosebou každou hru tem tým tahá .)

Bohužel Sovět to táhne, ale nikdy nedotáhne....prostě lamky. Já za ně nehraji, ale bohužel musím hrát s nimi v týmu a musím se smát nad těmito profíky, kteří to teď válí na 8,3 :lol2:

Já mám uši v pořádku. Mimochodem, nějaký extra cinkání fakt nezaznamenávám. Ono taky jaký by asi měl být zvuk zásahu podkaliberní kinetickou municí? Já to třeba nevím. Nebo ty snad jo? Seděl si někdy v tanku? Já ne. A s tím co mi Gaijin nabízí, jsem spokojený. Takže si laskavě hoň triko někde jinde. Pokud se Ti něco nelíbí na hře, tak to napiš. Ale navážet se do někoho jiného, že má jiný názor, nebo že hraje hůř než mistr Barro, je ubohost.

Já třeba hraju sověty / rusy, protože se mi ta technika prostě líbí a přijde mi normálnější, dát si českou vlajku na T72, než na abramse. Jsem kvůli tomu podle tebe lamka? Jestli jo, tak je mi Tě líto.

• Upvote 3

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...