Jump to content

Aktualizace "Red Skies" - seznam změn

Share

9 hours ago, Hislin said:

Já mám uši v pořádku. Mimochodem, nějaký extra cinkání fakt nezaznamenávám. Ono taky jaký by asi měl být zvuk zásahu podkaliberní kinetickou municí? Já to třeba nevím. Nebo ty snad jo? Seděl si někdy v tanku? Já ne. A s tím co mi Gaijin nabízí, jsem spokojený. Takže si laskavě hoň triko někde jinde. Pokud se Ti něco nelíbí na hře, tak to napiš. Ale navážet se do někoho jiného, že má jiný názor, nebo že hraje hůř než mistr Barro, je ubohost.

Já třeba hraju sověty / rusy, protože se mi ta technika prostě líbí a přijde mi normálnější, dát si českou vlajku na T72, než na abramse. Jsem kvůli tomu podle tebe lamka? Jestli jo, tak je mi Tě líto.

:lol2: prosím tě ty si raději českou vlajku nedávej nikde :facepalm:

• Confused 2
medal medal medal medal medal medal

Ted nevim zda je to reakce na me nebo na ty 2....kazdopadne tohle je urco na me..:

19 hours ago, Hislin said:

. Mimochodem, nějaký extra cinkání fakt nezaznamenávám.

Ja jo a vyrazny a nemyslim zasah sebe ale okolnich hracu kdy na druhym konci mapy dostane nekdo zasah a ja to slysim formou "cinknuti o pancir" - ty ne..??hrajes se sluchatky abys lepe slysel okolni tanky a dokazal tak urcit jejich smer a relativni vzdalenost..??ja jo a mam kvuli tomu i stazenej zvuk sveho motoru abych lepe slysel ostatni a muj nerusil - tak trochu pasivni sonar,vzal sem si priklad z ASW..:lol2:a funguje to ovsem ted od updatu slysim i "cinknuti o pancir" jak strela narazi do pancire a to i pres pul - celou mapu,enemy - vlastni......a kdyz dojde na velky stret a pali se to hlava nehlava (kazda bitva) tak to cinka ze vsech smeru a me to zahlcuje "pasivni sonar" v tanku (sluchatka + zvuk motoru = smer a vzdalenost)

No a ten zbytek se netyka me,tak asi tak...

:crab:

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...