Jump to content

Britanya 4,3

syndrome23
 Share

• Forum Moderator

Forumda gemi ile ilgili pek bir şey yok, gelecekte ilgilenen olursa 1-2 şey karalayayım dedim.

Britanya'nın BR 4,3'te 2'si premium olmak üzere birçok gemisi var.

Donanma oynamayı planlayanlar varsa, Britanya'nın bu "bluewater fleet" altındaki 4,3 gemilerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Gemiler genel olarak her işi yapabiliyorlar, uzun menzilde çok iyi değiller çünkü topları kendi çaplarındaki gemilere göre küçük, ancak 4,3'te sık sık bot da görüyorsunuz ve iyi birer bot avcısı bu gemiler. Donanmaya yeni başlayacaksanız özellikle tavsiye ediyorum.

HMCS Haida ve HMS Jervis, bu iki gemi premium, yukarıda verdiğim tanıma tam olarak uyuyorlar. Silahları diğer ülkelere göre ufak olmasına karşın seri, hava savunması iyi ve kolaylıkla bot avlayabilen gemiler.

HMS Tobruk, Armada, Nepal ve Kelvin ise normal ağaçtaki 4.3 premium olmayan gemiler. 2 adet Destroyer, varsa elinizde 2 adet bot + 1-2 adet uçak ile 5-6 araçlık bir kombinasyonla donanma RB'de başarılı olabilirsiniz. Uçak olarak kesinlikle Typhoon Mk. 1b öneriyorum. 1000 lb bombaları ile bir destroyer batırıp daha sonra silahlarıyla botlara salça olabilirsiniz. Eğer sahipseniz premium Hellcat de çok iyi bir tercih. Bombaları tek tek bıraktığı için 2 büyük gemi batırıp, küçüklere gidebilir veya roketlerle büyüklere zarar verebilirsiniz.

Bu BR'larda gemilerin hava savunma sistemleri genelde çok iyi olduğundan torpido bombacıları veya hantal, çok motorlu bombacıları önermiyorum

• Haha 1

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...